Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arka plan anahtar kelime optimizasyonuyla Amazon satış rütbesini artırabilir miyim?

Kısa cevap evet, backend anahtar kelime optimizasyonu ile Amazon satış rütbesini artırabilmek mümkündür. Tabii ki, doğru yol ele alındığında. İşte bu nedenle aşağıda, Amazon satış rütbesini ölçülebilir şekilde artırmak için gerekli bazı teknolojik bilgileri paylaşacağım - doğrudan "arama terimleri" olarak adlandırılan Amazon ürün sayfasındaki özel bir arka plan bölümünde ana hedef anahtar kelimelerinizden yararlanacağım. çok tembel rakipleriniz tarafından dilimlenenlere kıyasla, pastanın kesinlikle daha büyük bir parçasını elde edebiliyorsunuz; Amazon satış sıralamasındaki potansiyeli artırmak için bu gerçekten altın madeni fırsatı ihmal ediyorum - neredeyse hiç zamanınız yok ve çok emek yoğun olmayan işler. Aşağıda, Amazon listenizi arka uç anahtar kelime bölümüyle nasıl yapılandıracağınızı ve optimize edebileceğinizi göstereceğim.


Arka Plan Anahtar Kelimeleri İçin İpuçları Optimizasyon

Amazon tarafından ortaya konan belirli bir dizi kanıt olduğunu biliyor muydunuz - tam da ürün listelemenizin arka uç bölümü için mi? Aşağıdakilerle her şeyi yapın ve A9'un Amazon satış sıralamanızı yükseltmesi için bir başka iyi neden olabilir.

  • Yalnızca arka uç bölümündeki her bir anahtar kelimeyi bir sonraki anahtar kelimeden ayırmak için boşluk kullanmalısınız. Yani, orada virgül ya da noktalı virgül gibi başka sembollerin bulunmasına izin verilmiyor.
  • Her anahtar kelime veya uzun kuyruk arama ifadesi, açık ve mantıksal bir sırayla biçimlendirilmelidir; böylece bunlar tamamen okunabilir bir şekilde görüntülenir. Örneğin, "büyük kırmızı halı" gibi net bir ifade iyi olsa da, "kırmızı büyük halı" gibi herhangi bir şey ürün listelemenizde asla iyi olmayacaktır.
  • Doğru kısaltmaları (örneğin, kitapların, filmlerin adlarını vb.) Ve diğer genel kabul görmüş alternatifleri kullanmakta serbestsiniz.


Kaçınılması Gerekenler

  • Sanki zekâsızlık gibi gözükebilir, ancak herhangi bir alakasız, yanlış veya açıkça yanıltıcı bilgi içermediğinden emin olun. "anahtar kelime terimlerinin" arka plan listeleme bölümünü kullandığınızda, ürün listenizi yanlış öğe kategorisine asla göndermemeli, uygun olmayan ifadeleri (bağlam dışında), yanlış cinsiyet kullanmalısın.

  • UPC'leri, öğe ASIN'lerini, ürün adlarını veya başka bir öğe tanımlayıcısını kullanmak, orada bulunan arka uç anahtar kelimeleriniz için görülmesi kesinlikle istenmemektedir.
  • Aşırı derecede uzun içerik oluşturmak Amazon satış sıralamasını yükseltmek yerine daha fazla zarar vereceğini belirtti.
  • "Şaşırtıcı kalite" ya da açıkça tanıtım yapan diğer kelimeler ve "en iyi anlaşma", "düşük fiyat" gibi ifadeler gibi öznel sözcükleri kullanmak da önerilmez.
  • Aynı şey, "satışta", "yeni ürün mevcut", "sınırlı stok" gibi her zamana bağlı ifadelerle ilgili.
  • Herhangi bir saldırgan mesaj veya ifadeler kesinlikle küfürlü doğa yasaklanmıştır.
  • Yanlış yazılmış ürün adlarının amaçlanan kullanımı da (bu hatalı yazılan kelimeler veya ifadeler çok rekabetçi anahtar kelimeler olsa bile) gerçekten kötü bir fikir değildir.
  • Tekil / çoğul formlar veya farklı büyük harf yapma biçimleri gibi herhangi bir yazım hatası değişikliği dahil olmak üzere, hiçbir zaman sizin avantajınız olarak sayılmaz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport