Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Spamlar Yaratmak İçin Kullanılan Tricks?

Michael Brown,  Semalt  Müşteri Başarı Yöneticisi, ne kadar dikkatli olduğunuzun önemi olmadığını söylüyor,  spam her zaman gelen kutunuzda spam e-postaları alıyor. Anlaşılması zor olan spam göndericilerin tüm e-posta adreslerini nasıl elde ettiklerini öğrenmektir. Bazı koruyucu önlemleri alabilirseniz de, konu ile yapabileceğiniz çok az şey var. Uzun vadede, spam gönderenler her zaman sizi e-posta adresi elde etmenin bir yolunu bulur. Kullanıcılar bu kötü niyetli uygulamanın arkasındaki nedeni anlamıyorlar.

Kanada Voxbox World Telecom Inc karlı bir şirket olarak görülmemektedir. Bununla birlikte, spam gönderenler bununla ilgilenmiyor gibi görünüyor. Kendisini Francis olarak adlandıran bir spam gönderici, bu şirketi posta mesajlarıyla sinirli ediyordu. Francis basitçe Voxbox'dan hisse senedi satın aldı ve daha sonra aç gözlü bir alıcı bulmak için spam gönderileri göndermeye ve hisselerini kârla satmaya karar verdi.

Bu tür "dökümü ve pompa" stok planı çok popüler hale geliyor. Spam filtreleriniz olsa bile, spam gönderenler her zaman, spam e-postalarının istenen alıcıya teslim edilmesini önlemenin bir yolunu bulmaktadır. Spam ettirilecekleri bir web sitesine bağlantı bulunmadan başarılı olabilmelerini sağladığı için yukarıda bahsedilen stratejiyi kullanmayı tercih ediyorlar. İhtiyacınız olan tek şey bir hisse senedi tezhür mesajı.

Oxford Üniversitesi profesörü ve Purdue Üniversitesi yardımcı doçenti Laura Frieder tarafından Jonathan Zittrain tarafından yapılan araştırmada, spam göndericilerin gelişmesinin nedeni, bu programların işe yaradığı yönündedir! Her şey plana göre giderse, yüzde 5 geri dönüş yaparken, hisse senetlerini satın alanlar yatırımlarının yaklaşık yüzde 7'sini kaybederler.

İyi haberler, spam gönderenlerden kurtulmak için basit fakat etkili bir yöntem kullanabilmenizdir. Öncelikle spam'ı silmeniz gerekir. Teklifin ne kadar hoş ve cazip olursa olsun, ona karşı koyun ve hisse senedi satın almayın. Çünkü insanların çoğunluğu spam olduğunu anlamadıkları için satın alıyorlar. Ve unutmayın ki hızlı para kazanmaya çalışın size hile oynayabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport