Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kun je goed scoren op Amazon en daar een succesvolle verkoper worden?

Laten we wel wezen - als je wilt begrijpen hoe je als een echt succesvolle verkoper goed scoort op Amazon, moet je de volgende verklaring als vanzelfsprekend beschouwen. Ik bedoel dat te veel e-commerce- en SEO-communityleden (en zelfs grote verkopers) vaak een enorme kans negeren - door alleen op de Google-zoekmachine te focussen. Natuurlijk is het 's werelds zoekgigant. Maar het punt is dat als je op Amazon verkoopt, deze drukke online marktplaats veel belangrijker voor je moet zijn dan iets anders. Waarom? Vooral omdat als het precies gaat om het zoeken naar de producten die te koop zijn, Amazon ongeveer driemaal zoveel zoekvolume heeft. Indrukwekkend, toch? Dus, hieronder ga ik een stukje praktische kennis voor je delen om te weten hoe je goed kunt ranken op Amazon om uiteindelijk een echt succesvolle retailhandelaar te worden die daar verkoopt.

Hoe goed rangschikken op Amazon

Laten we eerst eens kijken naar de belangrijkste verschillen tussen de rangschikking van de belangrijkste zoekmachines (zoals Google zelf), en hoe goed te rangschikken op Amazon - op grote schaal genomen.

Conversie en gebruikerstevredenheid

Voor alles is het belangrijkste punt van diversiteit tussen Google en Amazon dat de belangrijkste zoekmachine voornamelijk is ontworpen om advertenties te verkopen - om snel antwoorden te geven en deze redelijk te maken om terug te keren voor een herhaalde zoekopdracht, zodat u meer zoekopdrachten uitvoert en uiteindelijk - meer klikken op advertenties geeft. Als gevolg hiervan draaien de successtatistieken van Google voornamelijk rond de gemiddelde tijd per gebruikersbezoek en de klikfrequentie. Tegelijkertijd is Amazon echter meer gericht op het geven van meer omzet of een hogere brutomarge gemeten per verzoek van een klant om een bepaald product dat daar te koop is. Dit betekent dat Amazon de zoekresultaten vaker opnieuw rangschikt, zodat meer potentiële klanten met succes worden omgezet in de echte kopers. Daarom, als u meer wilt weten over hoe u meer kunt verkopen op Amazon, moet u zich eerst en vooral concentreren op het verbeteren van uw conversie. Gewoon omdat vanuit het oogpunt van het A9-algoritme voor zoekrangschikking meer conversies betekent, meer geld aan het Amazon e-commerce bedrijfsplatform.

Prestatie- en relevantiefactoren van Amazon

Meestal zijn de belangrijkste factoren op Amazon-basis ingedeeld in twee verschillende categorieën - prestatiefactoren en factoren van relevantie. En hier komen we eindelijk ter zake - je moet een duidelijk verschil maken tussen deze twee factoren om te begrijpen hoe je goed scoort op Amazon. Daar zijn ze.

  •  Prestatiefactoren  - alles over de belangrijkste prestatiefactoren (conversieratio zelf, evenals productprijs en afbeeldingen) is niet echt te gecompliceerd. Simpel gezegd, elk van deze factoren geeft Amazon een krachtig signaal dat uw product waarschijnlijk beter verkoopt, mits goed gerangschikt.
  •  Relevantiefactoren  - deze categorie staat voor de belangrijkste velden van uw productpaginalijst die door de A9 wordt gebruikt om te bepalen of uw product echt relevant is voor een gebruikersonderzoek. Dit zijn de belangrijkste elementen van uw vermelding die worden herkend als de belangrijkste factoren van relevantie: producttitel, merk, lijst met bullet-punten, productomschrijving, back-end zoektermen, verkopersnaam, setup, dagelijks proces, filtervelden, klantrecensies, als evenals uw algehele verkooprang.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport