Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Zijn goedkope SEO-diensten voor kleine bedrijven veilig?

Hoewel "lage prijs SEO = gevaar" eerder een mythe is dan een echte verklaring, zijn gevallen van slechte SEO voor een goedkope prijs niet ongebruikelijk. Kleine bedrijven kunnen zich met name in dit probleem bevinden omdat veel goedkope SEO-bureaus zich meestal op hen richten en lokale bedrijven en veel van hun aanbiedingen erg aantrekkelijk klinken voor e-winkels en sites die proberen te promoten in zeer competitieve niches.

low cost seo services for small business

Na deze lage prijs kunnen SEO-aanbiedingen blindelings leiden tot deze gevolgen:

  • Straf vanwege Black Hat SEO. Veel SEO-bureaus die bewust de Google-richtlijnen overtreden met zoekwoorden die spammen, verborgen teksten, deuropeningen en andere slechte praktijken bieden meestal lage prijzen voor hun services. Dit is het deel van hun val: ze beloven een krachtige boost tegen aantrekkelijke kosten en leveren de beloofde boost. Dergelijk beleid brengt hen veel onervaren site-eigenaren die zich niet realiseren dat de ranglijstgroei verkregen via Black Hat SEO tijdelijk is en dat een grote daling onvermijdelijk is.
  • Stagnatie. Soms vindt u goedkope SEO-diensten voor kleine bedrijven of grote bedrijven die geen Black Hat zijn. In plaats daarvan zijn ze beperkt in de promotie-opties en worden alle stappen uitgevoerd door een onervaren team. Daarom bevriest uw campagne nadat u een bepaald punt hebt bereikt, omdat uw SEO-curatoren niet weten waar ze naartoe moeten gaan. Ook hebben ze misschien niet de middelen om door te gaan, zoals lage prijs = laag loon.
  • Lage kwaliteit van de inhoud. Inhoud speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van zoekwoorden, het opbouwen van links en het verhogen van de conversieratio. Als uw inhoud echter niet relevant, uniek of interessant is om te lezen, zal het invoegen van trefwoorden en links uw ranglijst niet vergroten. Helaas impliceert de copywriting in goedkope SEO-services voor bedrijven zelden onderzoek en redactie, omdat een dergelijk team meestal ervaren schrijvers mist. Verwacht daarom geen geweldige resultaten van de inhoud waarvoor u 10 $ heeft betaald.

Deze informatie betekent niet dat u koste wat kost "betaalbare" en "goedkope" SEO moet vermijden. Wat u moet doen, is u bewust zijn van de risico's die gepaard gaan met het zoeken naar goedkope SEO-diensten voor uw kleine onderneming. Betaalbaar is niet altijd even goedkoop en een goed prijsbeleid is niet synoniem voor oplichterij. Hoewel er slechte bureaus zijn, die de reputatie van SEO-bedrijven schaden, zullen we u helpen om het onderscheid te vinden.

low cost seo for small business

Goedkoop versus betaalbaar: wat is het verschil?

Het is mogelijk om goede SEO te vinden voor een adequate prijs uit een groot aantal agentschappen van lage kwaliteit. Je hoeft geen SEO-goeroe te zijn of een leugendetector bij de hand te hebben. Een grondig onderzoek is meer dan genoeg.

  • Stel een lijst samen van SEO-bureaus, die laaggeprijsde professionele hulp bieden voor kleine online bedrijven;
  • Vergelijk hun kosten en de reeks diensten die zij voor die prijs aanbieden;
  • Onderzoek hoe zij zichzelf promoten: als ze snelle resultaten beloven en overdreven uitdagen, zijn hun beloften waarschijnlijk goed voor niets;
  • Ga na of alle agentschappen een portefeuille hebben. Doorstreep de bedrijven zonder een. Bestudeer vervolgens de projecten waaraan de firma's hebben gewerkt om hun expertise te beoordelen. U kunt ook een bezoek brengen aan de sites waarop de bureaus SEO hebben gedaan om te zien hoe goed ze het doen tegen hun concurrenten.
  • Neem contact op met de experts van elk bureau en kijk wat voor soort indruk ze maken, of ze zelfverzekerd en vriendelijk of geheimzinnig zijn, dubbelzinnig zijn en haast hebben om je hun producten te laten kopen. Stel hen vragen die hun kennis van de richtlijnen van Google, het proces van promotie en SEO-technieken zouden onthullen. Beloven ze u snel resultaten zonder zelfs maar meer te vragen over uw site? Benadrukken ze de kwantiteit en kortetermijnresultaten?
  • Bestudeer de achtergrond en de bio van het bedrijf. Hoewel de bureaus met 5 jaar ervaring de voorkeur hebben, hoef je geen haast te maken om 1-3-jarige bedrijven weg te gooien. Veel jonge bedrijven zijn opgericht door de experts die al 10 jaar in de handel zijn. Dit punt moet ook in de bio en blog van het bedrijf worden vermeld als er een is.
  • Bekijk de beoordelingen. Gewoonlijk plaatsen alle geloofwaardige bedrijven hun beoordelingen op hun site of hebben ze een account op beoordelingswebsites om gebruikers feedback te laten geven en erop te reageren. Als een bureau dat goedkope SEO-diensten aanbiedt voor kleine online bedrijven vermijdt interactie met opmerkingen, is het waarschijnlijk niet veilig om hiermee om te gaan.

Tegenwoordig hebben SEO-bedrijven een grote variëteit en benaderen zij hun prijsbeleid anders. Daarom, in plaats van zich onmiddellijk af te keren van de SEO-teams, die u goedkope oplossingen bieden, onderzoekt u en ziet u de echte balans tussen prijs en kwaliteit. Anders mis je misschien een aantal geweldige deals!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport