Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da iyi optimize edilmiş kalmanın en iyi anahtar kelime tahmincisini bulmama yardımcı olur musunuz?

Aşağıda, ürün arama terimleri ve Amazon'da ürün listeleme optimizasyonu için ihtiyaç duyduğunuz uzun kuyruklu terimler hakkında gerekli tüm bilgileri bulmanız için kullandığı kanıtlanmış bir performansa sahip iyi bir anahtar kelime tahmin aracı araçlarını bulabilirsiniz. Aşağıda size, en özellikli üç anahtar kelime tahmin aracı aracının kısa bir özetini göstereceğim ve en iyi şekilde optimize edilmiş ürün listelemeleri ile Amazon'un ürün aramasının üstünde kalmak için en iyi çözümleri buldum. Ancak, Amazon SEO'daki ilerlemeniz arttıkça zaten sıkı anahtar kelime rekabetiniz de artmaktadır. Yani, optimize edeceğiniz anahtar kelimelerin doğru havuzunu seçmeyi göz önünde bulundurarak gerçekçi olmanız gerektiğini her zaman hatırlamalısınız. Yani, bazen yakınlarda piyasaya sunulan açılan nakliye ve e-ticaret işletmesi, daha az rekabete sahip olan arama terimleri için kesinlikle daha iyi bir optimizasyon stratejisi çalıştırabiliyor demektir. Bunu akılda tutarak, nihayet piyasadaki mevcut muhtemel en iyi anahtar kelime tahmin aracı araçlarını inceleyelim.

 1. Google Analytics  - tabii ki, bu seçenek mutlaka Amazon için bir anahtar kelime tahmin aracı olarak pek bilinmiyor. Yine de, Google Analytics şu ana kadar elde ettiğiniz performans anahtar kelimeleri hakkında değerli bilgiler edinmenin iyi bir yoludur. Bazen, yalnızca sıralamaya değer diğer yepyeni anahtar kelimelerin çok olduğunu fark edebilirsiniz. İşte burada, dünyanın arama devi tarafından hazırlanan bu varsayılan anahtar kelime aracı paketi devreye giriyor. Her neyse, hâlâ buradasınız, öncelikle Google Analytics'i denemenizi öneririm. Bunu yaptığınızda, neyin şu anda sizin için iyi çalıştığını ve tam olarak bir düzeltmeye ihtiyaç duyduğunu veya muhtemelen bir kerede değiştirilmesi gereken şeyleri hızla kontrol edebileceksiniz.

 2. KW Bulucu  - Bu anahtar kelime tahmin aracı aracı önceki (Google Analytics) modeline çok benzer. Mesele, KW Finder'ın daha gelişmiş yazılım araçları ve çevrimiçi çerçevelerle (örneğin Moz veya Semrush) elde ettiği çok karşılaştırılabilir ölçütleri bir araya getirmesidir. Bana gelince, KW Finder'ı çok faydalı bir deneyim olarak buldum. Ve ben de takdir edeceğine inanıyoruz. Elbette, Amazon ürün listelemenizin SEO'daki genel performansını en üst düzeye çıkarmak için birkaç manuel filtreyle (ör. Negatif anahtar kelimeler ve / veya düşünülmesi gereken ilave arama ifadeleri) çalışmak için biraz zaman ayırmaya ve istekli olduğunuz göz önüne alındığinde. Sonuçta, bu anahtar kelime tahmin aracı aracı açık erişimdedir; bu nedenle, tam yağlı sürümünü kullanmak için asla bir kuruş bile ödemeyeceksiniz.

 3. Keyword Too - Derinlemesine bir anahtar kelime araştırması yürütmek için son özellik sunduğum seçenek, ismiyle kendini açıklayan bir seçenektir. Ayrıca kelimenin tam anlamıyla başlıklı bir resmi web sitesinden (keywordtool.io) kolayca alabilirsiniz. En güçlü yanları arasında, Anahtar Kelime Aracı on bir farklı dilde, potansiyel olarak kazanan tüm anahtar kelimeleri ve popüler popüler kelime öbeklerini neredeyse kendi kendine tahrik edilen şekilde sunmak için desteklenmektedir. Temel sürümü (maalesef, Anahtar Kelime Aracı Pro'nun aylık 90 dolara mal olacağı) ile tahmini arama hacmini, mevcut anahtar kelime rekabet sıklığınızı ve ayrıca doğrudan anahtar kelimelerinizden çekilen bir sürü faydalı anahtar kelime öneri elde edebilirsiniz. en yakın niş yarışmacılar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport