Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de meest voorkomende strategieën voor zoekmachineoptimalisatie?

Als je SEO beschouwt als een uitgebreide reeks technieken met als uiteindelijk doel om je website hoger in de lijst van de SERP's te krijgen, zijn er drie basisstrategieën voor zoekmachineoptimalisatie. Ze worden gebruikt door het leeuwendeel van bedrijven met verschillende capaciteiten, of door bedrijven van slechts een kleine schaal die graag vanaf het begin online willen werken, of bedrijven die al enkele overtuigende resultaten hebben geboekt in de traditionele bakstenen en mortelindustrie en de noodzaak voelen om verder te gaan en online te gaan.

search engine optimization strategies

Of je jezelf gaat proberen in doe-het-zelf SEO, of al tot een goedgevormd besluit bent gekomen om je te laten bijstaan door het ervaren oude team van experts uit de industrie, hoe dan ook, u moet op de hoogte zijn van de volgende drie basisstrategieën voor zoekmachines. Houd ze in gedachten voordat u aan de slag gaat met uw website-optimalisatie.

Het is gemakkelijk om goed te zijn

Laten we beginnen met White Hat SEO, als de meest erkende en meest gebruikte techniek, weg van de rest van de strategieën voor zoekmachineoptimalisatie. Solliciteren voor een White Hat SEO betekent optimalisatie hebben om de zoekranglijst van de website te verbeteren, strikt volgens de richtlijnen en aanbevelingen van Google zelf. White Hat SEO gokt op eerlijke en actievrije actieplannen, zoals het ontwikkelen van kwaliteitsinhoud, het doen van de juiste (niet betaalde!) Linkbuilding, werken aan HTML-optimalisatie. Ja, het zal moeilijk zijn om te doen. Hoewel, het kiezen van de juiste manier van White Hat SEO betekent dat u zich verzekerd voelt en vertrouwt op soms bescheiden en slechts geleidelijke, maar nog steeds stabiele en langdurige ranking vooruitgang.

Verschuiven naar de donkere kant

Net als de kwaadaardige antipoden van de White Hat SEO-tactiek, zijn zoekoptimalisatiestrategieën van Black Hat eerder resultaatgericht dan zuiver. Black Hat SEO gebruikt verschillende technische schema's om alle echte zwakke plekken in de zoekalgoritmen van Google te exploiteren. Het hoofddoel blijft echter allemaal hetzelfde: hogere ranglijsten voor de webpagina's. Stappen aan de donkere kant kan je een onvoorspelbare en soms zelfs gevaarlijke, maar snelle maar toch korte termijn winst in rangorde bieden. Daarbij, Black Hat SEO gaat meestal voor misbruik met link spam, verborgen of verhulde tekstinhoud, keyword stuffing en vele andere overtredingen.

seo strategies

Alles samennemen

Er is een zogenaamde Gray Hat SEO, die eenvoudig de beste bevindingen van de twee belangrijkste strategieën voor zoekmachineoptimalisatie combineert heb net doorgekeken. In feite betekent een verstandige Gray Hat SEO het gebruik van de meest efficiënte juridische tactieken wanneer mogelijk, hen te voorzien van een aantal veelbelovende schendingen maar nog steeds niet uitgebuit door de massa. Op die manier kan men een vrij redelijke vooruitgang boeken, zonder al te veel risico te lopen om te worden betrapt op een overtreding en bestraft door Google.

Natuurlijk moet de keuze tussen deze contrasterende strategieën voor zoekmachineoptimalisatie de persoonlijke keuze van het individu zijn. Het is aan jou om te beslissen op welke manier je gaat handelen. Onthoud slechts een kleinigheidje: het misbruiken van zwakke plekken in de zoekalgoritmen lijkt misschien heel aantrekkelijk voor mensen die alleen op zoek zijn naar een snelle rangorde. Maar Google houdt nog steeds het internet in de gaten. Dus, als je een fout spel speelt, bedenk dan dat het op elk moment kan worden gestraft, te beginnen met een strafschending op basis van een lichte rangorde en met de intrekking van de hele domeinautoriteit.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport