Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is SEO met Intent Marketing?

Marketing met opzet gaat allemaal over het combineren van SEO en inhoud. Wanneer intelligent gemengd, worden SEO en contentmarketing een onverslaanbaar wapen waarmee uw bedrijf zich onderscheidt van de massa van concurrenten.

In 2017 draait het bij het beantwoorden en converteren van de klantvraag om het zichtbaar, overtuigend en aantrekkelijk maken van uw merk. Hoewel de meeste mensen graag denken dat hun keuzes gebaseerd zijn op feiten en logica, spelen emoties nog steeds een integrale rol bij het nemen van dagelijkse beslissingen. Mensen herinneren zich vaak ervaringen, geen tekst. Daarom is het genereren van teksten die resoneren met uw publiek de sleutel tot inhoudelijke betrokkenheid.

what is seo marketing

Inhoud is een primaire component van SEO Marketing Strategy

In de afgelopen paar jaar is online winkelen een van de meest geprefereerde manieren geworden om aankopen te doen. Dat is de belangrijkste reden waarom uw websitecontent zo veel mogelijk moet worden geoptimaliseerd om potentiële klanten aan te trekken en aan te trekken waar ze ook zijn. Gelukkig kunt u deze doelstelling gemakkelijk bereiken door SEO- en contentmarketinginspanningen te combineren tot één enkele functie.

Vergeet niet, zoekmachineoptimalisatie is essentieel voor het ontdekken van inhoud. Het eerste dat u hoeft te doen, is het identificeren van zoekwoorden die commerciële bedoelingen vestigen. Met deze gegevens kunt u de intentie van klanten beter begrijpen, waardoor u op zijn beurt weer originele inhoud kunt genereren die sneller wordt omgezet.

Hoe SEO combineren met Content Marketing?

Houd in gedachten: het ontwikkelen van een effectief programma voor inhoudoptimalisatie kost veel tijd en moeite. Experts van Semalt raden u aan om deze tactieken te overwegen bij het maken van uw perfecte contentoptimalisatieplan:

Weten dat uw publiek een must is

De volgende is het belangrijkste om te onthouden: alles wat uw merk doet, inclusief het product, de service, de ervaring en de marketingstrategie, moet draaien rond de klant. Door een doelgroep te definiëren, kunt u interessante inhoud maken over relevante onderwerpen die op de juiste manier voldoen aan de behoeften van uw klanten.

Het is een gouden regel: als u de beweegredenen van uw doelgroep begrijpt, zijn er meer kansen dat u krachtige inhoud levert die de inkomsten verhoogt, groei stimuleert en de duurzaamheid op de lange termijn vergroot.

Het belang van Content Optimization

Opmerking: elk stukje content dat u genereert, moet een reden hebben om te bestaan. Het doel van content is vooral informatie te geven, te informeren en te entertainen. Houd het hoofd boven het hoofd bij het maken van een inhoudsstrategie.

De volgende stap is het optimaliseren van inhoud voor maximale zichtbaarheid. Semalt-specialisten raden u aan de volgende tips te gebruiken bij het optimaliseren van uw site-inhoud:

  • Kies interessante en relevante onderwerpen die aantrekkelijk zijn op basis van interesses, gedrag en demografische gegevens;
  • Neem de juiste zoekwoorden op;
  • Optimaliseer uw inhoud voor mobiele apparaten.

Een andere suggestie is om te focussen op kwaliteit, niet op kwantiteit. Onthoud dat meer inhoud niet betekent dat je betere inhoud hebt. Het is duidelijk dat mensen waardevolle inhoud willen consumeren die gepersonaliseerd, relevant en nuttig voor hen is.

seo marketing

Meet uw resultaten voor betere prestaties

Zoals ze zeggen, kan wat niet wordt gemeten niet worden verbeterd. Gelukkig kunt u deze dagen eenvoudig uw ROI bepalen door metrics te volgen en inzicht te krijgen in inhoudprestaties in slechts een paar klikken.

Je kunt van elke inhoudscampagne leren of deze zijn doelen heeft behaald of niet heeft behaald. Meten en monitoren helpen je bepalen wat je beste inhoud onderscheidt. Door dit te doen, kunt u de succesvolle methodologieën repliceren en zo uw SEO-marketingstrategie ten goede verbeteren.

 Conclusie 

Zoals u kunt zien, is het combineren van SEO en contentmarketing een van de beste manieren om uw siteverkeer te vergroten en leads van hoge kwaliteit aan te trekken. Volg de hierboven genoemde tactieken en kijk wat er gebeurt met uw website-ranglijst!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport