Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen met het optimaliseren van mijn productbeschrijving op Amazon?

Net zoals de grote zoekmachines (zoals Google zelf, maar ook Yahoo, Bing, enzovoort), moet het algoritme voor het rangschikken van Amazon A9 een goed voorbereide optimalisatiestrategie uitvoeren. Natuurlijk, tenzij je wilt dat je productbeschrijving op Amazon nooit wordt gezien door de live shoppers die op zoek zijn naar de items die daar te koop zijn. Dat is waarom als u zich nog nooit zorgen hebt gemaakt over het optimaliseren van elk onderdeel van uw productbeschrijving op Amazon, het tijd is om alles duidelijk te maken! Hoewel dit niet noodzakelijk betekent dat Google niet meer heerst over de hele online wereld die we vandaag zien, kan Amazon waarschijnlijk worden gezien als de headliner van het moderne domein van e-commerce en drop-shipping.

Het heeft zijn eigen rangorde eigenaardigheden. Ze zijn echter niet zo uitgebreid als de meesten van ons kunnen denken. Natuurlijk, aangezien jullie op zijn minst gedeeltelijk bekend zijn met het oorspronkelijke concept van de zoekmachine optimalisatie. Voor alle anderen - hieronder vindt u een beknopte handleiding voor optimalisatie om u te helpen bij het optimaliseren van uw productbeschrijving op Amazon. Uiteindelijk, om een kickstarting-punt te worden dat de weg baant naar een sterk verkopersucces op die echt drukke en dus zeer concurrerende online marktplaats.

Voordat u de productomschrijving optimaliseert op Amazon

Laat ik u allereerst zeggen dat u vrij kunt zuchten van opluchting. Geen zorgen. Gelukkig is het niet zo moeilijk om op zijn minst algemene principes van optimalisatie op Amazon te begrijpen - en je bent klaar om te gaan. Natuurlijk zult u onvermijdelijk moeten vertrouwen op een stabiele prijs- en voorraadbeschikbaarheidsachtergrond. Maar zodra uw belangrijkste optimalisatiestrategie op zijn plaats is - en u bent al halverwege om een succesvolle online handelaar te worden die daar verkoopt. Ik bedoel dat het zoekrangschikkingsalgoritme van Amazon met zijn eigen bijzonderheden nog lang niet altijd verandert in vergelijking met het gebruik dat door Google of andere grote zoekmachines wordt gebruikt.

Conversie of gebruikerstevredenheid?

Laten we wel wezen - terwijl 's werelds zoekgigant (ook bekend als Google) bedoeld is om advertenties te verkopen, Amazon is ontworpen om een wereldwijd e-commerce netwerk te bouwen dat producten over de hele wereld verkoopt en levert. Dit betekent dat Amazon, in tegenstelling tot Google die voornamelijk gokt op CTR en tijd per gebruikersbezoek, heel andere successtatistieken gebruikt, zoals de bruto-omzet of -marge die wordt gemeten per zoekopdracht voor live shoppers.

Gestructureerde of willekeurige gegevens?

In tegenstelling tot de grote zoekmachines heeft de zoekindex van Amazon A9 een duidelijke structuur. Eenvoudig gezegd, kan deze drukke marktplaats u precies geven wat u wilt, alleen in een specifiek formaat. Het betekent dat vanuit het oogpunt van Amazon, de juiste selectie van zoekwoorden of de structuur van de productlijst (zelfs als het kleinste detail is gewijzigd/weggelaten) je potentieel om daar goed te scoren aanzienlijk kan veranderen.

On-Page of Off-Page Search Engine Optimization?

Laten we eindelijk alles duidelijk maken - optimalisatieproces voor elke productbeschrijving op Amazon gaat helemaal over SEO op de pagina. Het betekent dat u vrij bent om linkbuilding of andere tijdrovende en meestal arbeidsintensieve (anders kostbare) werken te vergeten - voor eens en voor altijd. Alleen omdat elk middel van off-page SEO nauwelijks van invloed kan zijn op uw rangschikkingspotentieel, tenminste zoals het is voor Google.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport