Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de beste werkwijzen om backlinks van hoge kwaliteit voor YouTube-video's te krijgen?

Volgens verschillende bronnen is YouTube een van de grootste mediaplatformen ter wereld met de 3 miljard zoekopdrachten per maand en 5 miljoen bekeken video's per dag. Het is de perfecte mogelijkheid om uw siteclassificatie te verbeteren via dit mediaplatform door een campagne voor winnende linkbuilding te maken. Een goede rangvideo voor een populaire zoekopdracht zorgt zeker voor een geconverteerd verkeer naar uw site. Het zal uw algemene ranking in zoekmachines verbeteren en uw merkherkenning helpen vergroten. Je moet echter niet het primaire accent leggen op de hoeveelheid backlink voor je YouTube-video. De juiste focus moet liggen op de kwaliteit en relevantie van de backlinks die u maakt.

In dit artikel zullen we het hebben over de manieren om kwalitatieve websitekoppelingen op YouTube te bouwen en de hoogste posities te behalen.

backlink for youtube video

Hoe backlinks voor je YouTube-video maken?

Er zijn twee basisopties om koppelingen op YouTube te krijgen:

  • Gebruikmakend van je eigen YouTube-kanaal, geeft dit je de gelegenheid om links naar je site en andere sociale profielen te maken
  • Met behulp van een beschrijving van je geüploade video

Hoe krijg ik de kanaallink?

Om de kanaallink te krijgen, moet je een profiel maken, alle vereiste informatie invullen en jezelf een schouderklopje geven. Hier is alles gemakkelijk en duidelijk. Het is slim om naar andere sociale media-profielen te linken en een cover van een merk YouTube-kanaal te uploaden. Elke YouTube-kanaaleigenaar kan deze links toevoegen. Zorg ervoor dat deze links geen impact hebben op de classificatie.

Hoe koppel ik links naar video's die je uploadt?

Upload eerst je video naar YouTube. Zorg ervoor dat het spannend en boeiend is. De titel van uw video moet uw video-inhoud weergeven..Bovendien moet het worden gebrandmerkt als een idee voor gebruikers die ze bekijken. Je hoeft alleen originele en unieke video-inhoud te uploaden, omdat overgeproduceerde video's je geen hoge populariteit zullen geven. In de tweede fase moet je een link in de videobeschrijving plaatsen. Deze link moet er natuurlijk uitzien in uw inhoud. Anders kunnen gebruikers het als een advertentie beschouwen en niet uw link volgen. Zorg ervoor dat u uw relevante link boven aan uw beschrijvende tekst plaatst. Het is de beste plaats om een link te plaatsen waar hoogstwaarschijnlijk beter op zal worden geklikt.

seo backlinks

Hoe kunt u profiteren van de backlink voor uw YouTube-video?

De link die in uw videobeschrijving wordt ingevoegd, speelt om een aantal redenen een zeer belangrijke rol. Ten eerste, als ten minste 3% van de videotoezichthouders op uw sitekoppeling klikt, kan dit oplopen tot meer dan 30.000 websitebezoekers en uw potentiële klanten. Stel je voor dat dit percentage veel hoger kan zijn. In dit geval zal een verkeersstroom van dit sociale kanaal aanzienlijk zijn en uw positie op de ranglijst van websites radicaal veranderen. Als een link naar een relevante webpagina verwijst, evalueert Google bovendien uw verbindingskwaliteit hoger.

Het is de moeite waard om te vermelden dat hoge backlinks voor youtube-video voorkomen in een geval waarin relevantie voldoet aan kwaliteit. Daarom moet u ervoor zorgen dat u een video van hoge kwaliteit en boeiend maakt die relevant is voor uw nichemarkt op de website.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport