Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Heeft u een video SEO-bedrijf nodig voor uw visuele inhoudspromotie?

Als u hoog wilt scoren in de zoekresultaten van Google, moet een video-SEO deel uitmaken van uw marketingstrategie. Volgens statistische gegevens is het 53 keer eenvoudiger om een ​​video op zoekmachines te rangschikken dan om een ​​website te rangschikken. Bovendien vormen video's 64% van al het internetverkeer, en wordt voorspeld dat het in 2019 zal groeien tot 80% van al het verkeer. Tegenwoordig is videoadvertenties de meest verspreide methode om producten of diensten te promoten. De reden waarom bedrijven de neiging hebben om video te gebruiken in hun promotiecampagnes is de effectiviteit van deze manier van adverteren.

Het is geen geheim dat visuele inhoud correct wordt waargenomen door gebruikers van alle leeftijden. U kunt uw bedrijfswaarden, services en prijsbeleid presenteren in een video van drie minuten. Deze informatie zal precies en gedenkwaardig zijn in tegenstelling tot bulk en saaie teksten. De One Publisher Association presenteert statistische gegevens op basis waarvan 80% van de gebruikers zich herinnert aan het bekijken van een videoadvertentie in de afgelopen maand en 46% van hen deed een aantal vervolgacties na een horloge. Tegenwoordig voldoen meer dan 70% van de bedrijven aan de prestaties van hun online video-marketing. Deze bewijzen en statistische gegevens suggereren dat videoadvertenties gunstig zijn voor online bedrijven en helpen om hun reputatie bij potentiële klanten te vergroten. Dat is de reden waarom u deze gelegenheid ook in uw voordeel moet gebruiken. In dit artikel zullen we praten over een aantal technieken video SEO-bedrijven bieden en leren hoe ze te implementeren voor onze websites.

video seo company

Tips voor het gebruik van video om de zoekmachine-optimalisatie te verbeteren

Bij elke website-inhoud bestaat hetzelfde optimalisatie-axioma, of het nu gaat om tekstuele inhoud of video. Uw potentiële klanten zullen het niet bereiken, tenzij het kan worden gevonden. De volgende tips helpen u om video te gebruiken voor uw SEO-voordeel.

Maak eerst je video kort maar vol met kwaliteitsinformatie. De optimale videolengte is minder dan vier minuten. Na de vierde minuut zal de activeringsratio dalen. Je video moet helder en aantrekkelijk zijn om de gebruiker tot het einde toe te laten kijken. Je moet dus aan het begin van je video interessante informatie geven om een ​​persoon te verleiden en deze interesse tot het laatste moment te behouden. Bovendien moet u uw bedrijf op zo'n manier presenteren dat iemand uw domeinlink kan volgen.

U moet ook rich-video-fragmenten maken met uw meest gerichte zoekwoorden. Het dient als miniatuur naast de beschrijving van de inhoud op de pagina. Met rich snippets kun je hoger scoren op SERP volgens de Google Hummingbird-update. Bovendien moet u een XML-sitemap voor video indienen om uw site-pagina's te indexeren met een video rich snippets.

seo video

Om te helpen bij het zoeken naar botscrawl van uw inhoud op relevantie, kunt u uw script transcriberen. Het is de beste optie om zoekmachines uw video-inhoud te laten analyseren op betekenis en uw video als relevant resultaat te geven voor de zoekopdracht van een gebruiker.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport