Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

E-commerce productpagina's best practices: wat zijn dit?

Als ik het heb over de productpagina van e-commerce en de beste werkwijzen om altijd bij de tijd te blijven, zou ik de nadruk willen leggen op de visuele inhoud. Het hebben van de juiste afbeeldingen op de juiste productpagina's kan uw webwinkel niet alleen een goede visuele verbetering geven, maar ook als een krachtig verkooptool dienen. Om dit mogelijk te maken, heb ik geprobeerd een volledig overzicht te krijgen van veel best practices op het gebied van e-commerce productpagina's, althans om te begrijpen wat echt waardige producten kunnen zijn.

ecommerce product page best practices

 Planning is de sleutel 

Wat mij betreft, raad ik aan om te focussen op de visuele component van uw e-commerce productpagina en best practices om geluidsbeelden te hebben, niet alleen voor een opvallende look, maar ook voor hun aanzienlijke invloed op de algehele prestaties van uw webwinkel (zoals een hoger organisch verkeer en een significantere conversie om uw werkelijke inkomsten alsnog te genereren).

Merk vooral op dat het beste deel hier is dat je het grootste deel van de taak alleen kunt doen. Ja, sommige werken zijn waarschijnlijk een beetje tijdrovend, maar als je een tekort aan vrije tijd voelt, denk ik dat je altijd een slimme freelancer kunt inhuren om dat voor een redelijke prijs voor je te doen.

Laten we eerlijk zijn - planning is de sleutel. Eerst en vooral wordt verondersteld dat u over alle nodige informatie beschikt om uw eigen strategie te hebben, waarmee uw online bedrijf de leiding zou nemen over de naaste concurrenten. In feite zijn er geen universele technieken om een perfect op maat gemaakte ecommerce-productpagina te maken. Best practices zijn te breed, dus het is aan u om te beslissen welke van deze u moet opnemen in uw actieplan. Maar wat moet er gedaan worden om meteen op de juiste weg te gaan?

 Stel jezelf ten minste de volgende vragen: 

  • Welke afbeeldingsgrootte ideaal is om aan te geven wat je nodig hebt en een goede paginalaadsnelheid aanhoudt bij de dezelfde tijd?
  • Welke bestandsformaten moet u gebruiken? En welke van deze ga je gebruiken voor miniaturen?
  • Wat voor soort afbeeldingen zou beter zijn voor de optimalisatie van productpagina's, en welke foto's zijn beter voor uw categorieoverzichten?

Denk goed na over deze nog voor de hand liggende nog steeds cruciale opsommingstekens Nadat we het eenmaal gedaan hadden, konden we doorgaan met enkele basisrichtlijnen. Na veel verschillende praktijken getest te hebben, begreep ik dat de meeste van hen meestal geconcentreerd waren op één kerndoelstelling: heldere afbeeldingen perfect aanspreken voor de doelklanten , dus uw e-commerce project wedt voornamelijk op. Laten we dus eens kijken naar de belangrijkste aspecten van uw aanstaande werken om onberispelijke productpagina-afbeeldingen te krijgen:

  • Begin met het vormgeven van uw actieplan, gezien het grote belang van beeldafstemming.
  • Creëer idealiter uw eigen afbeeldingen met een DSLR-camera zonder flits. U kunt beter in de plaats enkele professionele belichtingspraktijken toepassen.
  • Bekommer uw inspanningen niet in postproductie-werken. Probeer altijd het maximale uit elke afbeelding te halen oot.
  • Optimaliseer de afbeeldingen voor SEO en overweeg de verschillen tussen uw individuele productpagina's en categoriepagina's.
  • Maak het leven gemakkelijker, aarzel nooit om alle speciale hulpmiddelen te gebruiken die u in alle omstandigheden redelijk vindt.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport