Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de beste manier om on-page SEO voor online winkel te gebruiken?

Voordat we op zoek gaan naar de beste manier om uw on-page SEO voor online winkel af te handelen, laten we eerst eens kijken naar de basisprincipes. Allereerst zijn er twee sferen van zoekmachine optimalisatie. Off-page SEO staat voor alle acties die u elders op de andere websites uitvoert om uw ranglijst te verbeteren (linkbuilding, gastbloggen, berichten plaatsen op forums en andere sociale platforms). Als u SEO op de pagina voor online winkels in het bijzonder in overweging neemt, moet u precies op uw pagina's werken om een ​​hogere positie in de Google-SERP's te krijgen.

seo for online store

Meestal moet elk middel voor off-page SEO worden voorafgegaan door optimalisatiewerkzaamheden op de pagina. En uw vraag is volkomen redelijk, want er is altijd de juiste prioriteit om zo snel mogelijk volledige on-page SEO voor online winkels te voltooien. Gewoon om Google uw website direct op de voorkant van uw doelgroep te laten zien. Het primaire doel van optimalisatie van de pagina's op de pagina is immers om Google te helpen bij het begrijpen van elk element van uw webpagina's, zoals inhoud zelf, afbeeldingen, titels, etc.

Op die manier is het tijd voor enkele basistips en aan de slag met on-page SEO voor online winkel. Dit zijn de basisprincipes, die in de eerste plaats moeten worden gedaan:

  • Doelsleutel

Voor alles anders moet je de juiste zoekwoorden. Op die manier selecteert u niet alleen de meest relevante, maar nog steeds minst concurrerende zoekwoorden en sleutelzinnen die uw potentiële klanten waarschijnlijk vaker in de zoekbalk van Google plaatsen. Zodra u de hoofdlijst met zoekwoorden heeft gemaakt, kunnen we eindelijk doorgaan ze te gebruiken voor SEO op de pagina voor uw online winkel.

  • Content schrijven

Vervolgens wordt uw inhoud geoptimaliseerd en is het niet zo ingewikkeld als u misschien denkt. Houd er wel rekening mee dat u met echte mensen werkt, niet met de zoekmachines zoals Google zelf..Houd uw inhoudsgeschriften dus natuurlijk en gebruikersvriendelijk mogelijk. Stel ook nooit uw doelzoekwoorden willekeurig in, en misbruik ze nooit over de inhoud van uw pagina alleen maar om de dichtheid van uw zoekwoorden te behouden.

  • Visuele inhoud

Zodra uw tekstinhoud goed verzorgd is, is het tijd om nog meer aandacht te besteden aan de inhoud van uw visuele webpagina. Het ding is noch Google zelf, noch de rest van de zoekmachines (zoals Bing, of Yahoo) zijn niet in staat om de afbeeldingen of eventueel items waarnaar wordt verwezen naar afbeeldingen te "lezen" of "te begrijpen". Dus, wanneer je te maken hebt met on-page SEO voor online winkels, vergeet dan niet om een ​​aantal unieke beschrijvende Alt-tag-teksten te schrijven voor elke afbeelding die op je webpagina's wordt gehost. Daarbij zal elk grafisch element van uw catalogi of beschikbaarheidsvermeldingen goed worden geïndexeerd door de zoekmachines. Bovendien zou dat een geweldige manier zijn om daar ook enkele van uw zoekwoorden, merknamen of productlabels op te nemen.

ecommerce seo

  • Mobiele optimalisatie

Eindelijk poets je online winkel op met mobiele optimalisatie. Ik bedoel hier dat je altijd moet onthouden dat het bieden van een uitstekende, gebruiksvriendelijke gebruikerservaring een van je topprioriteiten is. Niet alleen zoekt meer dan de helft van uw potentiële kopers op smartphones en tablets, maar omdat Google nu een aanzienlijk hogere positie in de SERP's toekent voor een goede mobiele respons. Zorg er dus voor dat uw online short goed is geoptimaliseerd voor draagbare apparaten. Mobiele optimalisatie is een MUST.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved