Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat moet ik weten over de architectuur van een e-commerce website?

Over het algemeen is zoekmachine-optimalisatie een combinatie van opgeleide gissingen en gegevensgestuurde beslissingen. Ondanks deze overtuigingen zijn er echter nog enkele basisprincipes en -praktijken. Een van de essentiële aspecten van een e-commerce website is de interne structuur van de website of, zoals het ook gebruikte, architectuur. E-commerce site-architectuur kan uw verkeer maken of breken.

Daarom moet u de basisbeginselen van de architectuur van e-commercewebsites implementeren en deze aan alle normen voor zoekmachines houden. In dit artikel bespreken we enkele essays van de e-commerce websitearchitectuur die u zullen helpen om kwaliteit en gericht verkeer naar uw site te genereren en de gebruikerservaring te verbeteren.

ecommerce website architecture

Essentials van een e-commerce website architectuur

  • Verbind uw homepage met categoriepagina's

Een startpagina is een essentieel onderdeel van alle websites, of het nu gaat om een ​​blog of e-commerce. Deze pagina ontvangt de grootste hoeveelheid getarget verkeer van zoekmachines. Daarom moet deze de meest waardevolle informatie over uw producten of services bevatten en gebruikers een duidelijk inzicht geven in waar andere websitecategorieën over gaan. U moet uw productpagina's zo dicht mogelijk bij uw startpagina plaatsen om meer verkeer en autoriteit te genereren. Het is een perfecte gelegenheid om uw sitenavigatie te verbeteren, aangezien gebruikers in twee klikken met de vereiste informatie moeten komen. Bovendien laat u Google en andere zoekmachines zien dat sommige pagina's van uw e-commercesite van groot belang zijn en daardoor gemakkelijk toegankelijk zijn voor gebruikers.

  • Navigatiepagina's op het hoogste niveau

De volgende meest belangrijke pagina's na uw startpagina zijn navigatiepagina's op het hoogste niveau..Ze bevatten de meerderheid van de machtiging van uw site. De navigatiepagina's van uw e-commerce winkel zijn waarschijnlijk uw categoriepagina's. Door deze pagina's op de juiste manier te structureren, wordt een bevoegdheidsniveau van de pagina's van de startpagina naar de categorie doorgegeven met een hogere waarde, alleen omdat ze in de buurt van uw startpagina komen die de hoogste autoriteit genereert. Dit soort architectuur biedt u de mogelijkheid om op een billijke manier verkeer door alle websitecategorieën te leiden.

  • Paginabezit van categorienavigatie

In de architectuur van een e-commerce website zijn de op één na belangrijkste autoriteitspagina's na de startpagina de belangrijkste categorieën op winkelniveau. Om sitebezit te verbeteren en de conversie te verhogen, moet u hoogwaardige, unieke en relevante inhoud toevoegen aan die pagina's. Door dit te doen, kunt u de autoriteit van een subcategorie pagina verhogen.

ecommerce website

  • Subcategoriepagina's autoriteitsverbetering

Zodra u de autoriteit van uw hoofdniveaunavigatie verhoogt, u zou de autoriteit van zijn subcategorieënpagina's kunnen verbeteren. Als u een autoriteit van subcategorieën wilt laten groeien, moet u dezelfde architectuurmethode implementeren als voor het verbeteren van de categoriepagina's. U moet hun inhoud dicht bij de hoofdpagina van de e-commerce plaatsen om aan te geven dat deze pagina waardevol is voor gebruikers. Bovendien zorgt koppeling tussen de inhoud van subcategoriepagina's voor meer manieren voor zowel gebruikers als voor Google-bots om hun connectiviteit en relevantie voor elkaar te begrijpen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport