Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me laten zien hoe je Amazon-vermeldingen kunt optimaliseren?

Als het gaat om het runnen van een succesvolle drop-shipping, moet elke e-commerce ondernemer weten hoe hij Amazon-listings kan optimaliseren. Waarvoor? Omdat het hebben van goed geoptimaliseerde productvermeldingen waarschijnlijk de enige manier is om aan een breder publiek te worden getoond van potentiële kopers die daar inkopen doen. Dus, als u bekend bent met het oorspronkelijke concept van de Search Engine Optimization (SEO), is het een goed idee dat Amazon-optimalisatie ook op zoek is naar zoekwoorden. Het ding is dat elk productaanbod op Amazon alleen te vinden is via de zoekopties. En aangezien de exacte overeenkomst hier een van de belangrijkste belangrijke zoekfactoren is, betekent dit dat uw zoekwoordselectie uiterst belangrijk is als u een drop-shipping-winkel wilt runnen die echt verkoopt. En hieronder laat ik je zien hoe je Amazon-vermeldingen op de best mogelijke manier kunt optimaliseren.

Maar voordat we beginnen, zijn hier de belangrijkste gebieden van de zoekoptimalisatie die we gaan behandelen voor uw productvermelding op Amazon - Producttitel, Bullet-punten en Product Beschrijving. Merk echter op dat ik ten zeerste aanraadde om een ​​kickstart te hebben met uw zoekwoordonderzoek met behulp van Google Keyword Planner en niets anders. Met deze standaardtool, ontworpen door 's werelds grootste zoekgigant, kunt u een groot beeld van uw zoekwoorden inzetten en begrijpt u de belangrijkste woordenlijst die wordt gebruikt door de gezochte kopers, niet alleen op Amazon maar ook bij de rest van actieve kopers die producten elders zoeken (bijv. eBay, Alibaba, etc.). En als u eenmaal de basis heeft geleerd, raad ik u aan een van de volgende speciaal op maat gemaakte hulpprogramma's voor zoekwoorden te kiezen, zoals Keywordtool.io, ScientificSeller, Scope of AMZ Tracker.

Amazon-listings optimaliseren

Zodra u de belangrijkste lijst van uw doelzoekwoorden klaar heeft, is het tijd om ze op de juiste plaats te zetten. Hieronder laat ik u zien hoe u Amazon-vermeldingen kunt optimaliseren op basis van hun drie hoofdgedeelten: producttitel, bullet-punten en productbeschrijving, zodat u betere kansen heeft om bovenaan de zoekopdracht te worden weergegeven ginder.

Stap één: Producttitel

  • Producttitel is waarschijnlijk de beste plaats om zoveel mogelijk uw doelzoekwoorden en populaire zoektermen op te nemen;
  • De maximale lengte van de producttitel mag maximaal 200 tekens lang zijn;
  • De eerste letter van elk volgend woord moet worden gekapitaliseerd;
  • Cijfers zijn alleen toegestaan ​​in cijfers ("acht" zal nooit doen in plaats van gewone "8");
  • Productkleur / -grootte mag nooit worden opgenomen in de producttitel, tenzij het echt relevante details betreft.

Stap twee: Bullet Points

  • De lijst met Bullet Points is bedoeld om de belangrijkste kenmerken en voordelen van het product in een zuivere en duidelijke manier uitsluitend;
  • Dient alleen de belangrijkste informatie over het product te omvatten, evenals de belangrijkste trefwoorden;
  • Aanbevolen voor elk gegevensfragment dat in de doos moet komen.

Stap drie: Productbeschrijving

  • Het is zelfs een meer gedetailleerde versie van uw lijst met bullet-punten;
  • Er wordt verwacht dat de productomschrijving de belangrijkste pijnpunten van de klant zal aanpakken;
  • Het moet rijk zijn aan zoekwoorden, evenals geoptimaliseerd voor zoekwoorden;
  • Alleen unieke gegevens over de belangrijkste kenmerken en voordelen zijn toegestaan.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport