Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de meest efficiënte SEO-tips voor YouTube-video's?

Het is niet nodig te vermelden dat 's werelds beste hostingdienst ons bijna onbeperkte mogelijkheden biedt voor online marketing en promotie. Het enige probleem is dat het een ongelofelijk drukke plaats is, daarom is er een zeer scherpe competitie uitspraak over de hele gemeenschap. Dus, hoe kun je mensen laten genieten van met name je kanaal in plaats van ergens anders te abonneren? Zijn er algemene YouTube-video-SEO-tips om uit de drukte te blijven?

youtube video seo tips

Ik geloof dat de enige praktische manier om deze taak te voltooien het investeren van je tijd is bij het optimaliseren van je video's voor zoeken. Op die manier zult u waarschijnlijk meer verkeer krijgen en uw concurrenten uiteindelijk verslaan in de lijst met zoekresultaten. Hieronder staat een korte lijst van mijn YouTube-video SEO tips en tactieken om meer verkeer naar uw kanalen te genereren, evenals uw belangrijkste zakelijke website. Laten we ons verdiepen in de zaak!

Net zoals het zoekalgoritme van Google met meer dan 200 beïnvloedingsfactoren, heeft YouTube veel vergelijkbare signalen nodig voor het rangschikken van video's en het maken van lijsten met voorgestelde video-inhoud. Meestal worden de volgende tekens beschouwd als van het hoogste belang voor het algoritme voor video-zoekopdrachten op YouTube:

 • Titel tag-informatie
 • Like / Dislike ratio's
 • Publiek magnitude
 • Beschrijving tag keywords
 • Duur van video
 • Rate of commenting
 • Abonneetelling bij kijken

youtube video seo

Vervolgens ga ik vier eenvoudige SEO-tips voor YouTube-video's laten zien om deze signalen te gebruiken om meer verkeer naar uw video's en naar uw bedrijfspagina's te pompen.

 1. Beknibbel niet uw tijd en moeite om een ​​volledig voldoende videobeschrijving te schrijven. Begin nooit aan korte of korte videobeschrijvingen..Vergeet niet dat zowel Google als YouTube voornamelijk gokken op het schrijven van inhoud rond het videobestand om de relevantie en gemeenschappelijke waarde die aan de live gebruiker wordt geleverd te "lezen" en "begrijpen". Op die manier, doe je best om alleen volledige videobeschrijvingen te hebben die rijk zijn aan sleutelwoorden en lange-staart sleutelzinnen. Zorg ervoor dat u voor elke videobeschrijving ten minste een telling van 200 woorden onderhoudt.
 2. Werk aan een betere ranking op YouTube en onthoud dat je net zo goed in de zoekresultaten van Google kunt worden gerangschikt voor dezelfde zoekwoorden, alles in één! Dat geldt alleen voor specifieke zoekwoorden (a.ka. video-zoekwoorden) om preciezer te zijn. Dat is de reden waarom ik voordat u een definitieve beslissing neemt over uw zoekwoorden voor doelvideo's, ze eerst op YouTube-zoekopdrachten en Google-top-10-SERP's moet controleren om er zeker van te zijn dat u het maximale potentieel haalt dat beiden hoog op hen worden gerangschikt.
 3. Trechterverkeer van sommige populaire online communities. Het punt is dat je vrij bent om je links te delen om meer video-reviews te krijgen, om op je beurt je inhoudskwaliteit te hinderen en te claimen voor een hogere ranking op YouTube-zoekopdrachten en betere kansen om te worden opgenomen in de beste video-suggesties.
 4. Mis geen enkele redelijke kans om het gebruikersabonnement en de waardering voor likes aan te moedigen, omdat deze activiteiten een krachtig signaal afgeven dat extra rangschikkingspromotie vereist voor uw uiterst vermakelijke video of puur nuttige tutorialclip. Houd er rekening mee dat het zoekalgoritme voor zoekresultaten op YouTube, zonder backlinks te gebruiken, de nadruk legt op fijne gebruikerservaring. Dat is waarom je nooit zou moeten aarzelen om mensen (zelfs herhaaldelijk) te vragen commentaar te geven, zoals en te abonneren - in elke video die je uploadt. Vergeet ten slotte niet om een ​​robuust call-to-action bericht achter te laten aan je video's.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport