Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitem sıralamamı nasıl hızlı bir şekilde geliştirebilirim ve önce hangi SEO sinyallerine odaklanmalıyım?

Elbette, Google’ın organik arama listelerinde bir çevrimiçi tanıtım yayınlamanın birçok farklı yolu vardır. Aslında, arama motoru optimizasyonunu organik olarak çalıştırmak için çeşitli yaklaşımlarda sayısız bulabilirsiniz. Yine de, kişisel olarak SEO stratejilerinin şu anda performans gösteren web sitelerinin paylaşımının, çoğunlukla web sitesi optimizasyonu alanlarına (yani, sayfa içi / sayfa dışı SEO'ya, içerik yazılarına bağlı olarak) 8-10 ana kategoriye giren bir konuya düştüğüne inanıyorum. Sosyal Medya katılımı, vb., Google'ın kendi dizinindeki her web sayfasının genel performansını değerlendirmek için kullandığı temel sıralama faktörleri ile belirleniyor. Nihayetinde, bu, web sitenizle her şeyi anında elde etmek için umutsuz bir umutla koşmak zorunda kalmamanız gerektiği anlamına gelir. Tabi ki, çok fazla farklı şeyle boğulmak istemiyorsanız, gözden geçirin, izlenen, vb. Diğer bir deyişle, web sitesi sıralaması ve SEO potansiyeli ile ilgili aşağıdaki konularda çabalarınızı basitçe odaklayabileceğinizi kastediyorum - en başta, vurgulanması gereken önemli şeylerle desteklenen, ilk odağınızın temel alanlarından hızlıca geçelim. Bu nokta için gerekli olan en yaygın eylemler. Tüm söylenenler, aşağıda daha ayrıntılı ayrıntılara girelim.

SEO Spot-Check ile Web Sitenizin Sıralamasını Nasıl Artırırsınız

Birinci Adım: Sitenizin Performansını Test Edin

İlk Olması Gerekenler Web sitenizin özel URL yapısını incelemek, yalnızca Google’ın arama tarayıcılarının sitenize erişmesini engelleyebilecek hiçbir şeyin bulunmadığından emin olmak ya da web dizinine düzgün bir şekilde girmenin önündeki engellere yol açan herhangi bir taranabilirlik sorunu olup olmadığını kontrol etmektir. Genel olarak ele alındığında, orada yapılması gerekenler genellikle okunabilir, kullanıcı dostu bir içerik gövdesinin yanı sıra taranabilir biçimini sağlamakla ilgilidir (ör., Resimler / videolar gibi tüm görseller her zaman doğru meta verilerle yerleştirilmelidir). Arama motorları, ek metin açıklamaları olmadan "okuyabilir" / "anlayabilir". Bu yüzden, başka bir şeyden önce, SEO dostu sayfalarla hak kazanan bir web sitesi sıralamasını elde etmek için ilk adımınız, Googlebot'ları taramanıza / dizine eklemenize yönelik mevcut engelleri ortadan kaldırmaktır.

Bu şekilde, sayfa içi SEO ile ilgili potansiyel olarak ortaya çıkan teknik değerlendirmelerin geri kalanını (örneğin, aşırı optimize edilmiş veya tam tersi, eksik / Eksik Başlık Etiketleri, Meta Tanımları, Bağlantı Metni) gözden geçirmeyi unutmayın. Çapalar, Özel URL'ler, Site Haritası XML, Dahili Bağlantı Profili, vb. Bunu yaparak, bir sonraki aşamaya geçmeniz gereken tek şey, her web sayfasını basitçe gözden geçirmektir, böylece arama motorları kolayca indekslenebilmenizi sağlar - ve taranabilir ve tamamen erişilebilir bir web sitesi yapısı sunmadan, diğer web sitelerinin hiçbiri sıralama ve SEO hususları bile önemlidir. Bu kadar.

İkinci Adım: Hedef Anahtar Kelimelerin Listesini Yeniden Değerlendirin

Web kopyanızın aslında sizi pisliklerden uzak tutan tek şey olduğunu söylemeye gerek yok. - modern çevrimiçi arama üzerinde iktidardaki rekabet - bazı yeni anahtar kelime fırsatlarını (ve özellikle uzun kuyruk değişimlerini) açığa çıkarmak için başka bir derinlemesine anahtar kelime araştırması yürütmenin size asla zarar vermeyeceği anlamına gelir. Unutmayın, gerçekte potansiyel müşterilerinizin / alıcılarınızın aslan payı tarafından kullanılan doğru arama terimlerini hedeflemeye devam etmek için, içeriğinizin hedef kitle arasında en sık karşılaşılan ana “acı noktaları” na hitap etmesi amaçlanır. Bu şekilde, tüm içerik gövdesini iyi optimize edilmiş halde tutmak için kullanmakta olduğunuz başlıca alakalı bağlamsal anahtar kelimelerinizi revize etmek her zaman iyi bir fikir olacaktır. Hem web kopyanızın hem de sayfadaki en büyük SEO öğelerinin iyi. Yani, tek ihtiyacınız olan şey, birincil kullanıcı niyetini aramanın arkasına odaklamaktır (diğer bir deyişle, tam olarak hangi ürün / hizmet veya web sayfalarınızda görmek istedikleri belirli bir endüstri / işletme ile ilgili bilgiler).

İkinci Adım: Hedef Anahtar Kelime Listesini Yeniden Değerlendirin

Daha fazla içerik optimizasyon çabalarınızı hedefleme söz konusu olduğunda, iki aşamalı bir anahtar kelime analizini ele almanızı öneririm. Temel anahtar kelimelerinizin revizyon prosedürü (her büyük içerik kategorisi / web sitesi bölümü için), konuyla yakından ilgili bir dizi ikincil arama terimleri geliştirilerek izlenecektir. Sonuç olarak, temel içerik hedefiniz, ilgili tüm makalelerin / yayınların (yani, pazarlama amaçları için oluşturulanlar) her ikisi de doğrudan kendi web sayfalarınızda görünmesiyle, genel iş konuları ile daima güncel kalmaktır. Ve bağlı üçüncü taraf siteler / bloglar), alakalı web sitelerini veya belirli bir siteyi bulmak için arama yapan kişiler tarafından sıkça kullanılan ilgili LSI arama terimlerinin / eş anlamlılarının yanı sıra, yalnızca alakalı bağlamsal anahtar kelimelerin doğal bir karışımını, uzun kuyruk varyasyonlarını içerir. orada teklif ettiğiniz ürün / hizmet. Diğerleri arasında, temel hedef arama terimlerinin mevcut ana listesini, Ubersuggest, KeywordTool gibi açık erişime sahip, biraz daha gelişmiş bir çevrimiçi anahtar kelime araştırma aracıyla iyileştirmeyi ve geliştirmeyi düşünün.io, KWFinder veya SEMRush - ve işiniz bitti.

Üçüncü Adım: Sayfa On SEO'nun Teknik Yüzü

Ardından, ana konulara ve esasen sitenizin Arama Motoru ile ilgili çalışma konularına hızlıca geçelim. Optimizasyonu doğrudan sayfa seviyesinde. Elbette, güçlü bir orijinal web kopyası ve yüksek kaliteli içerik gövdesine sahip olduğunuza göre, en azından kullanıcıların gözünde iyi görünmelisiniz. Ancak, web sitenizin sayfa içi içerik yapısının biraz daha teknik açıdan alakalı tarafı nedir? Her şeyin yerinde olup olmadığı konusunda şüpheleriniz varsa ve büyük arama motorları için (Google'ın kendisi gibi) gezinme / indeksleme dostu görünüyorsa, sitenizin her bir web sayfasıyla gelen aşağıdaki anahtar kelime açısından zengin öğeleri gözden geçirdiğinizden emin olun. İşte bunlar:

  • Başlık Etiketleri  - sayfa başlıklarının web sitesi sıralamasında ve SEO içeriği ile ilgili alaka düzeyindeki en büyük ağırlığı taşıdığını düşünürsek, güçlü potansiyellerini tam olarak kullandığınızdan emin olun (yani, en değerli anahtar kelime öğelerinizi, her bir başlığın başına mümkün olduğunca yakın bir yere koymaya çalışın). Bununla birlikte, aynı zamanda, tıklanabilir başlıklarınızı Google’ın SERP'lerinde en ilgi çekici ve ilgi çekici mesajlara dönüştürmeyi de unutmayın.
  • Meta Açıklamaları  - eksik veya eksik olan veya meta verilerdeki yinelenen parçalar için sitenizi kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın. Bunu yaparken gereksiz dolgu sözcükleri veya aslında kullanıcılar için mantıklı olmayan herhangi bir şeyden kaçınmayın (elbette, büyük markaların çoğu “suçlu” dır - ama bu hala onlar için çok iyi değil, bununla yüzleşelim). Meta Tanımlamalarınızı, her bir web sayfasına çekici bir özet veren küçük içerik altyazıları olarak düşünün. Her biri, arama yapan kullanıcılar tarafından Google'ın alakalı arama listelerindeki tıklanabilir başlıklarının hemen altında görüntüleniyor. Dolayısıyla, sayfa içi içeriğin belirli bir bölümünü kopyalayıp yapıştırmak yerine, artık işe yaramıyor - net bir değer önerisi sunacak yüksek kaliteli ve yalnızca orijinal Meta Tanımlar üzerinde çalışmalısınız. Bu kadar.
  • Çeşitli Öğeler  - her şeyden önce, her şey iyi durumda olan sayfa içi SEO öğelerinin geri kalanıyla iyi olup olmadığını görmek için bir nokta kontrolünü çalıştırmayı unutmayın. Diğerleri arasında, Image ALT Etiketlerinizi, Özel URL'lerinizi, Metin Bağlantılı Dahili Bağlantı Yapısını gözden geçirmenizi ve işleminizi tamamlamanızı öneririz.

Dördüncü Adım: Daha Güçlü Çevrimiçi Varlık Kazandırın

Sonunda, sayfanın eşit derecede önemli bir alanı geliyor. Arama Motoru Optimizasyonu - ve proaktif bir şekilde orada güçlü bir çevrimiçi varlığını oluşturmaya yetecek kadar akıllıca duran her işletme sahibi için gerçekten büyük bir olumlu etki yaratmayacağınızdan emin olun. Basitçe söylemek gerekirse, Sosyal Medya ihtiyaç duyulan sağlam bir temel haline gelebilir Sektördeki daha güçlü web sitesi otoritesi ve net pozitif işletme itibarı ile ilgili tüm çabalarınız için ilk temeli almak. Nihayetinde, işinizin stratejik olarak konumlandırılmasını mümkün kılmak için doğrudan web sitenizin sıralaması / SEO tanıtımına doğrudan katkıda bulunacaktır. Sektörde gerçekten yetkili bir ses olarak, tam olarak en popüler Sosyal Medya web sitelerinin büyük bir pazarlama potansiyeline sahip olduğunuzdan emin olun.

İpleri Öğrenin

Tabii ki sen Potansiyel müşteri hizmetlerinden emin ateşleme tarzınız olma olasılığı daha yüksek olan sosyal platformlara odaklanabilirsiniz. Yani, iyi hedeflenmiş potansiyel müşterileriniz / alıcılarınızdaki en ümit verici kullanıcı katılım fırsatlarını tanımlamak için en azından bazı temel araştırmaları yürütmenin gerekli olduğunu kastediyorum - ilgi alanlarının ana alanlarına derin bir şekilde girebilmek için bir dakikanızı ayırmanız gerekir. Yeterince geniş bir hedef kitle tarafından yerleştirilen doğru yeri bulmaya çalışırken, potansiyel olarak faydalanan her platformda temel profil filtreleriyle oynayın. Örneğin, Facebook / Twitter gibi önde gelen sosyal sitelerden birini daha geniş bir sosyal hizmet ağı kurmak ya da tam olarak erişilebilir bir müşteri hizmetleri seçeneği sunmaktan kesinlikle faydalanabilirsiniz. Daha dar ve dolayısıyla daha iyi hedeflenmiş, potansiyel bir pazar nişini hedef alarak biraz daha derine inebilirsiniz (örneğin, belirli bir iş sektörüne / iş alanına ayak uydurmak için LinkedIn'i kullanmak.) Web sitenizin sıralamasından en iyi şekilde yararlanmak ve Kullanıcı demografisi üzerinden off-page SEO, Slack gibi topluma özel platformlarda, aynı zamanda hızla popülerlik kazanmakta olan diğer benzer sosyal siteler üzerinde içerik meraklısı bir kitle bulmak mümkün.

Ayrıca, Web sitenizin sıralamasını ve SEO ilerlemesini biraz daha zor bir çaba ile sağlamanız için eşit derecede iyi bir fikir olurdu - düz metin yazılarınızın anlamlı bir bölümünü yeniden oluşturmak için her zaman biraz zaman ve emek harcayabilirsiniz. Standart makalelerinizi / yazılarınızı geliştirmek için Parlak ve görsel olarak çekici bir şeye dönüşüyor: Sadece Instagram, Pinterest gibi sosyal sitelerde hedeflenen fotoğrafların yanı sıra, bazı yararlı Infographics, özel e-tablolar, üst listeler, örnek olayları da oluşturmanızı tavsiye ederim. Bu tür içerikler, popüler sosyal sitelere ve hatta potansiyel (ama henüz gelişmemiş) müşterilerin / alıcıların makul bir sayısına göre düzenlenmiş bloglara popülerlik (hatta viral) alma şansını en iyi şekilde sağlar.

Multimedya ile Dazzle

Ve şimdi kaptan gibi davranacağım her iş sahibinin size söyleyeceği açık Her zaman YouTube videolarının gerçekten inanılmaz bir potansiyelinden faydalanmaya çalışın.Yani, doğru bir şekilde ve doğru amaçla yapıldığında, ürün / hizmet incelemelerinizi, öğreticilerinizi ve tartışmalı olarak diğer yaratıcı film formatı / klip konularını güçlü bir araca dönüştürebilirsiniz. Bu, küresel kamuoyunun farkındalığına katkıda bulunmak amacıyla, hem arama motorları açısından hem de ana hedef kitlenizdeki mutlu kullanıcılar için de daha geniş bir çevrimiçi poz oluşturmanıza yardımcı olacaktır. biz gerçekten okuma / izleme üzerine gerçekten ölçülebilir bir katma değer sunabiliyorsa, rahat bir multimedya içeriğinden gerçekten zevk alıyoruz. İdeal olarak, kısa makaleleriniz, çok bilgilendirici yazılarınız ve sayfa içi içeriğinizin göz kamaştırıcı ve cazip bir formu olmalıdır. arada sırada bir ile karışık Potansiyel olarak daha yüksek seviyede kullanıcı etkileşimi sağlayan "yapışkan" elemanların miktarı. Başka bir deyişle, içerik pazarlamasındaki en iyi başyapıtlarınızı makul bir şekilde itici bir öneriyle ya da en alakalı makalelerinizi / yayınlarınızı kısa bir süre önce her ziyaretçinin önünde ortaya çıkıp kolayca erişilebilen bir sonraki adımla görüntüleyebilirsiniz. Düşündüğünden daha iyi. Sorun şu ki, web sitesi sıralamanız ve SEO performansınız için değil, aynı zamanda web sayfalarınızdaki gerçek kullanıcı tıklamalarının ortalama sayısını da belirleyen DOES, yüksek seviyeli bir kullanıcı etkileşimi içeriyor. Bu nedenle, makul sayıda farklı tıklanabilir Harekete Geçirici Mesaj Düğmesi özelliği kesinlikle ödüyor.

Sadece Orta Gerilim Tutun

Sitenizi Köprüler, Gibi / Share / Tıklanabilir / tıklanabilir şeyler ile gömerken aklınızda bulundurmanız gereken tek şey Repost Düğmeleri, Afiş Reklamları, Doldurulabilir Kurşun Üretimi Formları, İçerik Yorum Bölümleri, Göz Kamaştırıcı Pop-up'lar ve benzeri - sonuçta, bununla birlikte, aslında ortalama sıçrama ile ilgili potansiyel sorunlardan dolayı aşırıya kaçmadığınızdan emin olmaktır. Oran, konut süresi, iyi Kullanıcı Deneyimi / Erişilebilir Navigasyon genel seviyesi (tabii ki, okuyucuyu boğmak istemiyorsanız veya Tanrı korusun, çok fazla etkileşimli öğeyle rahatsızlık duyuyorsanız). Son olarak, ana sayfanızı, özel inişlerinizi ve en çok ziyaret edilen hizmet sayfalarının geri kalanını bir kez daha gözden geçirin ve oradaki açıkça açıkça belirtilmiş CTA'ları bırakmaktan çekinmeyin. Bunu yaptığınızda, büyük kullanıcı etkileşimi, sürekli olarak büyüyen web sitesi sıralamanıza ve bunun için gerekli organik SEO iyileştirmelerine katkıda bulunmayacak, aynı zamanda (daha da önemlisi daha da önemlisi), sağlam bir şekilde kendini kanıtlamış bir markanızın sürekli kendini geliştiren bir neslini garanti edecektir. kamuya açıklık ve giderek artan müşteri güveni ve sadakati - zamanınızı / emeğinizi fazlasıyla tüketmeden. Bu kadar.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport