Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik snel mijn website-ranking verbeteren en welke SEO-signalen moeten eerst worden gefocust?

Natuurlijk zijn er veel verschillende manieren om een online promotie uit te voeren in de organische zoeklijst van Google - in feite kun je ontelbare verschillende manieren vinden om de zoekmachineoptimalisatie op een organische manier uit te voeren. Desalniettemin ben ik persoonlijk van mening dat het leeuwendeel van de momenteel presterende SEO-strategieën voor het rangschikken van websites simpelweg in iets van ongeveer 8-10 primaire categorieën vallen - voornamelijk afhankelijk van de gebieden van website-optimalisatie (dwz, SEO op de pagina / pagina's buiten de pagina, inhoudschrijven, Betrokkenheid van sociale media, etc.), in overeenstemming met de kernrangschikkingsfactoren die door Google zelf worden gebruikt om de algehele prestaties van elke webpagina binnen zijn index te evalueren. Uiteindelijk betekent dit dat je niet per se haast hoeft te maken in een wanhopige hoop om meteen alles op zijn plaats te krijgen met je website - natuurlijk, als je niet snel overweldigd wilt worden met te veel verschillende dingen die gedaan moeten worden, herzien, gevolgd, enzovoort. Met andere woorden, ik bedoel dat u uw inspanningen simpelweg kunt concentreren op de volgende kwesties met betrekking tot de positie van uw website en uw SEO-potentieel - laten we snel enkele primaire gebieden van uw aanvankelijke focus doorlopen, ondersteund door de belangrijkste dingen die benadrukt moeten worden, evenals de meest gebruikelijke acties die op dat punt nodig zijn. Dat gezegd hebbende, laten we ons verdiepen in meer detail.

Hoe u uw website-ranking kunt verbeteren met SEO Spot-Check

Stap één: test uw site-prestaties

Het eerste dat moet zijn done is het inspecteren van de aangepaste URL-structuur van uw website - gewoon om te verzekeren dat niets de zoekcrawlers van Google toegang kan geven tot uw site, of dat er problemen zijn met crawlbaarheid waardoor u op de juiste manier in de webindex terechtkomt. Over het algemeen genomen zijn de belangrijkste dingen die daar gedaan moeten worden meestal gerelateerd aan het verschaffen van een leesbare, gebruiksvriendelijke inhoudsstructuur, evenals het crawlbare formaat (dwz alle afbeeldingen zoals afbeeldingen / video's moeten altijd met de juiste metadata zijn ingesloten - de zoekmachines kunnen ze "lezen" / "begrijpen" zonder aanvullende tekstverklaringen). Dat is de reden waarom u voor het bereiken van een welverdiende rangschikking van websites met SEO-vriendelijke pagina's, eerst uw bestaande obstakels voor het scannen / indexeren van u met Googlebots wilt elimineren.

Op die manier, vergeet niet om de rest van mogelijk opkomende technische overwegingen met betrekking tot on-page SEO te herzien (dwz, over-geoptimaliseerd of, vice versa, onvolledige / ontbrekende titellabels, metabeschrijvingen, linktekst Ankers, aangepaste URL's, sitemap-XML, intern linkprofiel, etc.) Daartoe hoeft u alleen maar naar de volgende fase te gaan door elke webpagina opnieuw te bekijken, zodat de zoekmachines gemakkelijk geïndexeerd kunnen worden - en zonder een doorzoekbare en volledig toegankelijke websitestructuur te leveren, geen van de volgende websites ranking en SEO-overwegingen zijn zelfs van belang. Dat is het.

Stap twee: Heroverweeg de lijst met doelzoekwoorden

Het is niet nodig om te zeggen dat uw webexemplaar eigenlijk het enige is dat u uit de moordenaar doet oprijzen level competitie uitspraak over de moderne online zoekopdracht - het betekent dat het uitvoeren van een ander diepgaand zoekwoord onderzoek voor het onthullen van een aantal nieuwe zoekwoordmogelijkheden (en hun lange staart varianten, in het bijzonder) zal nooit pijn doen. Vergeet niet dat om je te blijven richten op de juiste zoektermen die feitelijk door het leeuwendeel van je potentiële klanten / kopers worden gebruikt, je inhoud bedoeld is om hun belangrijkste pijnpunten, die het meest voorkomen bij de doelgroep, aan te pakken. Op die manier is het altijd een goed idee om uw belangrijkste set van relevante relevante contextuele zoekwoorden die u momenteel gebruikt te herzien om de inhoud van de hele inhoud optimaal te optimaliseren: zowel uw webkopie zelf als de belangrijkste SEO-elementen op de pagina zoals goed. U hoeft dus alleen maar te proberen de intentie van de primaire gebruiker achter de zoekopdracht te plaatsen (d.w.z. precies welk product / service of een bepaald deel van de bedrijfstak / bedrijfsgerelateerde informatie die ze daadwerkelijk op uw webpagina's willen zien).

Duik dieper in het verkennen van zoekwoordmogelijkheden

En als het gaat om het richten op uw verdere inspanningen voor inhoudoptimalisatie, raad ik aan een tweestaps-trefwoordanalyse te doen - basis herzieningsprocedure van uw kerntrefwoorden (per elke belangrijke inhoudscategorie / website-sectie), gevolgd door het evolueren van een reeks secundaire zoektermen die dicht bij het onderwerp staan. Als gevolg hiervan is het uw belangrijkste doel om altijd up-to-date te blijven met de algemene zakelijke onderwerpen, in overeenstemming met het maken van alle gerelateerde artikelen / berichten (dat wil zeggen, die gemaakt voor marketingdoeleinden - zowel rechtstreeks op uw eigen webpagina's te zien, en gelieerde sites / blogs van derden) bevatten een natuurlijke mix van puur relevante contextuele zoekwoorden, hun lange staartvarianten, evenals de rest van gerelateerde LSI-zoektermen / synoniemen die vaak door de zoekers worden gebruikt om uw bedrijfswebsite of een bepaalde website te vinden product / dienst die u daar aanbiedt. Onder andere, overweeg het verfijnen en het ontwikkelen van uw bestaande hoofdlijst van de kerndoelzoektermen met een beetje geavanceerdere online zoektermonderzoekstools die beschikbaar zijn in open toegang, zoals Ubersuggest, KeywordTool.io, KWFinder of SEMRush - en je bent klaar.

Stap drie: Technische kant van On-Page SEO

Laten we vervolgens snel de belangrijkste problemen en werkgerelateerde zaken bespreken die voornamelijk te maken hebben met de zoekmachine van uw site. Optimalisatie direct op het niveau op pagina. Natuurlijk, aangezien je al een sterke originele webexemplaar en inhoud van hoge kwaliteit hebt - dan moet je er goed uitzien, tenminste in de ogen van de gebruikers. Maar hoe zit het met een beetje meer technisch gerelateerde kant van de inhoudsstructuur op de pagina van uw website? Mocht u twijfels hebben of alles op zijn plaats is en er voor de grote zoekmachines (zoals Google zelf) crawl / indexeervriendelijk uitziet, zorg er dan voor dat u de volgende trefwoordrijke elementen die bij elke afzonderlijke webpagina van uw site horen, reviseert. Hier zijn ze:

  •  Titellabels - aangezien paginatitels waarschijnlijk het grootste gewicht in de rangschikking van de website en de relevantie van de SEO-inhoud hebben, zorg ervoor dat je hun sterke potentieel volledig gebruikt (dat wil zeggen, probeer uw meest waardevolle zoekwoordactiva zo dicht mogelijk bij het begin van elke titel te plaatsen). Vergeet tegelijkertijd niet om hun uiterlijk op te poetsen om uw klikbare headers in Google's SERP's om te zetten in maximale pakkende en intrigerende berichten, die echt de moeite waard zijn om doorgeklikt te worden.
  •  Metabeschrijvingen - neem even de tijd om uw site steekproefsgewijs te controleren op ontbrekende / onvolledige of dubbele stukjes metadata. Vermijd daarbij onnodige vullerwoorden of iets anders dat eigenlijk niet logisch is voor de gebruikers (natuurlijk zijn veel grote merken hier "schuldig" aan - maar dat is nog steeds niet zo goed voor hen, laten we eerlijk zijn). Denk aan uw metabeschrijvingen als kleine inhoudstitels die een verleidelijke samenvatting geven voor elke afzonderlijke webpagina, en elk wordt door de zoekers gezien - direct onder hun klikbare titels in de relevante zoekresultaten van Google. Dus, in plaats van het kopiëren van een bepaald deel van de gerelateerde inhoud op de pagina - dat werkt simpelweg niet meer - moet je werken aan hoogwaardige en originele originele metabeschrijvingen die een duidelijke waardepropositie bieden. Dat is het.
  •  Diversen - vergeet ten slotte niet om een steekproef uit te voeren om te zien of alles in orde is met de andere belangrijke SEO-elementen op de pagina. Van de anderen beveel ik aan om uw Image ALT-tags, aangepaste URL's, interne linkstructuur met tekstankers te herzien - en u bent klaar.

Stap vier: Krijg meer online aanwezigheid

Eindelijk komt hier een even belangrijk deel van de off-page Zoekmachineoptimalisatie - en zorg ervoor dat u niet echt een geweldig positief effect onderstreept dat potentieel beschikbaar is voor elke bedrijfseigenaar, die verstandig genoeg is om daar proactief een robuuste online aanwezigheid op te bouwen. Eenvoudig gezegd, sociale media kunnen een solide basis worden die nodig is om de eerste basis te leggen voor al uw verdere inspanningen met betrekking tot een sterkere autoriteit van de website en een positieve bedrijfsreputatie in de sector. Dien zal uiteindelijk uw efficiënte ranking van uw website / SEO-promotie rechtstreeks bijdragen, zodat uw bedrijf strategisch gepositioneerd kan worden als een echt gezaghebbende stem in de industrie. Dus zorg ervoor dat je een groot marketingpotentieel van de top populaire sociale media-websites volledig gebruikt.

Learn the Ropes

Natuurlijk, jij sh zou zich precies op die sociale platforms kunnen richten, die eerder uw onfeilbare modus van potentiële klantenbereik worden. Ik bedoel dat het noodzakelijk is om op zijn minst wat basisonderzoek uit te voeren om de meest veelbelovende kansen voor gebruikersbetrokkenheid te identificeren binnen je goed gerichte potentiële klanten / kopers - je moet een moment nemen om diepgaand te kijken naar de belangrijkste gebieden van hun belang, en eenvoudigweg speel met de standaard profielfilters op elk potentieel nuttig platform dat probeert de juiste plaats te vinden die wordt bevolkt door een voldoende grote doelgroep. U kunt bijvoorbeeld zeker profiteren van het gebruik van een van de toonaangevende sociale sites zoals Facebook / Twitter om een breder bereik in te stellen of, laten we zeggen, een volledig toegankelijke klantenservicemogelijkheid bieden. Je kunt net zo goed een beetje dieper gaan door je te richten op een smallere, en dus veel beter gerichte, potentiële marktniche (bijvoorbeeld door LinkedIn te gebruiken om een specifieke bedrijfstak / werkveld bij te houden.) Om optimaal gebruik te maken van de ranking van je website en off-page SEO via demografische gebruikers, het is mogelijk om een content-hongerige doelgroep te vinden op gemeenschap-specifieke platforms zoals Slack, evenals de andere vergelijkbare sociale sites die nu snel aan populariteit winnen.

Ook, het zou een even goed idee zijn om uw website ranking & SEO-vooruitgang te leveren met een beetje meer inspanning - u kunt altijd wat tijd en werk steken in het herwerken van een zinvol deel van uw tekstschrijven in platte tekst. Uiteindelijk, om uw standaardartikelen / berichten te evolueren in iets dat helder en visueel aantrekkelijk is. Afgezien van het alleen inzetten op foto's die zijn gericht op, bijvoorbeeld, Instagram / Pinterest-achtige sociale sites, raad ik aan dat je ook wat nuttige infographics, aangepaste spreadsheets, toplijsten, case-study's maakt s, etc. Deze vormen van content bieden vaak de beste kansen om populair (of zelfs viraal) te worden op populaire sociale sites en toegewijde blogs waar een redelijk aantal van uw potentiële (maar nog steeds onontwikkelde) klanten / kopers wonen.


Dazzle With Multimedia

En nu ga ik me als kapitein gedragen die u duidelijk zegt dat elke bedrijfseigenaar kan probeer altijd te profiteren van het gebruik van een werkelijk ongelooflijk potentieel van YouTube-video's. Ja, als het goed is gedaan en voor het juiste doel, kan dit uw recensies van producten / services, tutorials en aantoonbaar elk ander onderwerp van creatieve filmopmaak / clip omzetten in een krachtig hulpmiddel dat zal je helpen om een bredere online exposure op te bouwen, in lijn met het bijdragen aan je wereldwijde publieke bewustzijn in de ogen van iedereen - zowel vanuit het oogpunt van de zoekmachines, als voor blije gebruikers binnen je belangrijkste doelgroep ook. van ons genieten echt alleen van informele multimedia-inhoud in het geval het echt een volledig meetbare toegevoegde waarde kan leveren bij het lezen / kijken. In het ideale geval moeten je korte artikelen, diep informatieve berichten en elke andere oogverblindende en uitnodigende vorm van inhoud op de pagina zijn af en toe vermengd met een suff aantal "plakkerige" elementen die een potentieel hoger niveau van gebruikersbetrokkenheid bieden. Met andere woorden, het inbedden van je beste meesterwerken in contentmarketing met een redelijk opdringerige suggestie of, bijvoorbeeld, het maken van je belangrijkste relevante artikelen / berichten verschijnen met een gemakkelijk toegankelijke volgende stap die voor elke bezoeker op korte termijn opduikt - kan dingen gelijk maken beter dan je misschien denkt. Het punt is dat een goed niveau van groeiende gebruikersbetrokkenheid niet alleen van belang is voor de positie van uw website en SEO, maar ook het gemiddelde aantal klikken van de gebruiker op uw webpagina's bepaalt. Daarom loont het zeker met een redelijk aantal verschillende klikbare call-to-action-knoppen.

Hold Only Moderate Expansion

Dus, het enige waar u op moet letten bij het insluiten van uw site met aanklikbare dingen zoals Hyperlinks, Like / Share / Repostknoppen, banneradvertenties, invulbare leadgeneratieformaten, contentcommentarenecties, verbluffende pop-ups enzovoort - is om ervoor te zorgen dat je dat eigenlijk niet overdrijft, vooral vanwege potentiële problemen met de gemiddelde bounce snelheid, verblijftijd, evenals het algehele niveau van goede Gebruikerservaring / Toegankelijke Navigatie (natuurlijk, als je de lezer niet overweldigd wilt maken of, God verhoede, geïrriteerd met te veel interactieve elementen). Neem eindelijk even de tijd om uw startpagina, aangepaste landingen en de rest van de meest bezochte servicepagina's opnieuw te bekijken - en voel u vrij om daar duidelijk gearticuleerde CTA's neer te zetten. Door dit te doen, zullen geweldige gebruikersinteracties niet alleen bijdragen aan uw consequent groeiende website ranking en organische SEO-verbeteringen die daarvoor nodig zijn, maar (in feite, wat nog belangrijker is) zorgen voor een solide zelf-gedreven generatie van uw gevestigde merknaam, die constant verbetert publieke bekendheid en geleidelijk groeiend vertrouwen en loyaliteit van klanten - zonder teveel tijd / moeite te gebruiken. Dat is het.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport