Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me top 10 backlink-sites laten zien om veilig betaalde links te krijgen?

Ja, ik kan u top 10 backlink-sites laten zien om kwaliteitslinks te kopen met minder kansen om een rode vlag te verheffen met Google. In feite is het organische proces van natuurlijke linkbuilding meer dan belangrijk. Ik bedoel, de deskundige webmasters en professionele SEO's hebben onlangs opnieuw bevestigd dat de rankings van elke website doorgaans worden aangedreven met on-site optimalisatie, slechts ongeveer 10%. Tegelijkertijd is de voortgang van online promotie afhankelijk van het hoofdlinkprofiel van een website, met betrekking tot backlinks, zowel met betrekking tot de kwaliteit als de kwantiteit ervan. Houd er gewoon rekening mee - simpel gezegd, elke inkomende link op uw website of blog geeft eigenlijk een andere positieve "stem" die door Google zelf wordt overwogen, evenals de rest van de grote zoekmachines als het gaat om het toekennen van de juiste rankingpositie in de lijst van de SERP's.

Merk echter op dat backlinks zichzelf vertegenwoordigen als een meer dan efficiënte en voordelige manier om de huidige rankingposities van uw website in minder tijd te verbeteren. Maar laten we eerlijk zijn, voordat we u de top 10 backlink-sites laten zien die uw tijd en moeite waard zijn, het kopen van links op de juiste manier en voor het juiste doel is in orde. Hoewel het hele doen net zo goed een meer schadelijke, dan een nuttige inspanning blijken te zijn. Dat is de reden waarom ik stel voor ze met speciale zorg te gebruiken en een dubbele controle uit te voeren voor elke link naar uw website of blog voordat deze live gaat. En het is niet nodig om te zeggen dat het krijgen van betaalde links in bulk of van linkwielen (dat wil zeggen, online platforms en sites voor linkuitwisseling op schaal, evenals andere goedkope linkgenererende services die vaak worden gebruikt voor het spawnen van tonnen backlinks van lage kwaliteit) , behalve bijna op een zelfgestuurde manier). Vergeet dus niet dat u voldoende tijd moet investeren om een goed onderzoek uit te voeren voordat u een andere betaalde link krijgt - zelfs van die top 10 backlinksites. Immers, haasten om links elders op internet te kopen is waarschijnlijk de gevaarlijkste en meest riskante onderneming ooit.

Top 10 Backlink-sites waard om te betalen voor links

 1. Links Management - is de eerste plaats die ik u aanraden te bezoeken. Gewoon omdat ik hun diensten gebruikte voor het bouwen van backlinks naar mijn nichewebsite en bijna alles gemakkelijk, betrouwbaar en veilig vond. Links Management biedt geen bieding, dus u kunt altijd goede PageRank-backlinks kopen tegen een redelijke vergoeding. Bovendien begint de bodemprijs hier met slechts één dollar.
 1. Links plaatsen - de tweede bron die ik vond op mijn lijst met top 10 backlink-sites voor het maken van een veilige deal. Een van de sterkste kanten van dit platform is dat u zich er gemakkelijk bij kunt voegen voor een onmiddellijke vergoeding van $ 49. Postlinks bleek een betrouwbare manier om snel in contact te komen met de juiste uitgevers. En er zijn veel adverteerders die op zoek zijn naar goede deals met het kopen van backlinks van hoge kwaliteit. Merk op dat als uw website of blog goed genoeg is, u net zo goed kunt handelen als een uitgever. Zodra u een frisse, kwalitatieve en goed getargete inhoud heeft, hoeft u alleen maar uw site in te dienen. Op die manier raak je betrokken bij het bouwen van echte backlinks voor de echte klanten om geld te verdienen. Het gaat tenslotte allemaal om zaken, toch?

 1. Backlinks punt COM - het is de op twee na populairste plaats om te overwegen backlinks te kopen. De bijzonderheid van deze bron is dat het kan u een vrij brede lijst bieden van aanbiedingen die beschikbaar zijn zowel in sterke PR-sites met de hoogste domeinautoriteit, als een grote hoeveelheid van de andere externe websites of blogs die ook voor HQ-backlinks de moeite waard zijn. Wat is meer - Backlinks dot COM is een geweldige en bewezen plek om extra waardevolle links te vinden en je huidige ranglijst te verbeteren.Naast je bekend te staan bij de meest gerenommeerde aanbieders van betaalde links voor waarschijnlijk elke niche-website, kun je waarschijnlijk genieten van de gemakkelijkste aankoopprocedure bij de top 10 van sites voor backlinks. - voel je vrij om een succesvolle betaling te doen met een creditcard, of gewoon met behulp van je persoonlijke PayPal-account.
 1. Black Hat Links - is de Black-Hat SEO-tool die je bijna elke link die u nodig hebt - met hoge PR, Web 2.0 beschikbaar, sterke domeineeftijd, a autoriteit, evenals vele verschillende sociale signalen, en zelfs meer. Zoals je misschien al vermoedde, is Black Hat Links een riskante aanbieder van backlinks in grote bulkpakketten voor de zwaarste waaghalzen, in plaats van slechts een enkele of een paar betaalde links aan te bieden aan zorgvuldigere webmasters en eigenaren van online bedrijven. Onder de andere unieke functies, kan deze tool u ongeveer honderd backlinks of twee geven - het levert vrij gemakkelijk meetbare resultaten op en maakt ze allemaal binnen een uur of zo waarneembaar. Bottom line - probeer deze tool alleen als je vaardig bent in SEO en je moedig genoeg bent om het werkelijke risico te nemen met betrekking tot het gebruik van Black-Hat SEO en de andere niet volledig "legale" trucs en actieschema's.

 1. De Hoth - is een ander goed hulpmiddel voor het handmatig opbouwen van backlinks. Natuurlijk is The Hoth lang niet de beste optie in de lijst van top 10 backlink-sites. Maar het is buitengewoon handig voor kwaliteitsverbindingsbeheer, maar ook een voorsprong op de indexering van Google. Probeer deze software uit en verbeter de prestaties van uw website op schaal. Houd er echter rekening mee dat u voordat u verder gaat, alles op zijn plaats hebt. Ik raad ten stelligste aan om afstand te houden van massale aankoopacties, in elk geval een dubbele controle uit te voeren op elke link voordat deze live gaat. Het ding is dat te veel als te riskant geautomatiseerde software voor het bouwen van links, deze handleiding kan ook schadelijk zijn voor uw website of blog. Om dit ongelukkige resultaat te voorkomen, adviseer ik om zo zorgvuldig mogelijk te handelen, vooral aan het begin. Nogmaals - haasten om zoveel mogelijk ogenschijnlijk goede PR-links te plaatsen, is absoluut niet te doen. Maar wat moet het beste gedaan worden? Het enige dat je hier moet doen, is gewoon voorkomen dat je dapper handelt, tenzij je verdacht wilt lijken vanuit het oogpunt van de grote zoekmachines. Niemand wil worden gestraft door Google, toch? Dus blijf gewoon doorwerken voor slechts een geleidelijke verplaatsing - als je eenmaal hebt gemerkt dat een deel van je belangrijkste zoekwoorden een bijzonder goede vooruitgang krijgt op de top van de SERP's, kun je eindelijk versnellen en meer en meer links gaan kopen - geleidelijk op weg naar uw uiteindelijke rangordedoel en voortdurend uw huidige situatie monitoren met backlinkanalysetools.
 1. Fiverr - een andere beroemde tool die linkbuilding-services biedt in een volledig geautomatiseerd systeemschema. Houd er rekening mee dat Fiverr, net als elke andere linkgenererende tool, een gevaarlijke plek kan zijn - dus pas op! Overdrijf gewoon niet met de hoeveelheid bij het toevoegen van de nieuwe betaalde links, en maak een dubbele controle om alleen ervaren en de meest betrouwbare mensen die er zijn te behandelen.

 1. Up Work - is de ultieme veiligste plaats die u kunt vinden in de lijst met top-backlinksites. Maar veiligheid kost u altijd wat extra Ik bedoel, Up Work heeft voornamelijk te maken met een ervaren freelance-gemeenschap, ja, hun prijskaartjes kunnen soms obsceen zwaar zijn, maar de service is nog steeds een van de meest redelijke om een deal te sluiten met betaalde backlinks. je zult altijd weten waar je voor betaalt.
 1. People Per Hour - is de op een na beste naam in de wereld van freelance. Onder de topfuncties biedt deze freelancing community een hoge PR-backlinks met Do Follow voor iedereen die bereid is ervoor te betalen. Gezien de verwachte resultaten van al die top 10 backlink-sites (dat wil zeggen, de feitelijke boost in de posities op de zoekrangschikking voor één website of blog), doet People Per Hour het werk uiteindelijk beter dan wie dan ook op het web, alleen al omdat deze freelancende gemeenschap bekwaam is e Hoewel ik de krachtigste backlinks ooit zou moeten bieden, moet ik toegeven. Er zijn duizenden zeer slimme freelancers die zich verdringen om u de ultieme hoge PR-backlinks te geven met Do Follow afkomstig van veel verschillende bronnen met een zeer hoge autoriteit en PageRank, zoals HuffPost, IBM, The Next Web en vele andere namen van 's werelds reuzen bekend bij de meesten van ons.

 1. Koop back-ups van hoge kwaliteit dot COM - staat bekend als de meest geschikte plaats om uw website of blog te bekijken die bovenaan de Google-SERP's klimt - zoals een raket. Hun eersteklas team van SEO's en webmasters die meer dan 15 jaar in de industrie spelen, kan een zeer indrukwekkende rankingpromotie aanbieden met Do Follow-backlinks die in bulk worden verkocht.
 1. Backlinks Rocket - is niet alleen een van de top 10 backlink-sites, maar ook SEO-provider van de internationale schaal. Het aanbieden van een redelijke diversiteit aan betaalde pakketten vanaf $ 59 tot ongeveer honderd dollar, Backlinks Rocket kan je helpen met de meest zeldzame deals - het aanbieden van dot EDU backlinks te koop. Sommige mensen geloven dat het hebben van een enkele educatieve link veel beter is dan 100 normale.
 1. Link Wheel Pro - is de extra aanbevolen optie die niet op mijn lijst met top 10 backlink-sites kon worden geplaatst. Natuurlijk is die plaats potentieel gevaarlijk omdat het suggereert enorme hoeveelheden backlinks te krijgen, voornamelijk gebaseerd op uitwisselingen van links en enkele andere niet volledig betrouwbare deals. Hoe dan ook, het aanbieden van de meest waardevolle educatieve en zelfs regeringslinks, Link Wheel Pro ziet er aantrekkelijk uit om te gokken, toch? Een groot spel betekent immers altijd grote risico's nemen. Niettemin, het is nog steeds alleen aan jou om te beslissen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved