Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waar vind je backlinks van infographics?

Tegenwoordig worden infographics steeds populairder. Het is zelfs zo dat naar schatting deze opvallende afbeeldingen met nuttige informatie waarschijnlijk 30 keer meer worden "verteerd" door de lezer, dan door gewone tekstbrieven. Dat is waarom de vraag - waar om backlinks te krijgen van infographics - volkomen logisch is. Ja, dat klopt, infographics kunnen geweldige resultaten opleveren voor online bedrijven. Alles wat u nodig heeft om er overtuigender uit te zien, is om een redelijke combinatie van waardevolle gegevens en visuele inhoud te maken - zowel visueel aantrekkelijk als interessante en opwindende informatie over het juiste onderwerp aan de juiste doelgroep te leveren. Wat meer is - het hebben van een reeks goede en boeiende infographics maakt je content welkom om viraal te gaan. Op die manier hebben goede infographics een behoorlijk goed potentieel voor het genereren van backlink-back-ups, terwijl ze tegelijkertijd de voortgang van uw website of blog op het gebied van SEO op grote schaal verbeteren. Dus, waar vind je backlinks van infographics? Voordat ik je een lijst met aanbevolen bronnen voor die laat zien, laten we beginnen met enkele basisdefinities. Wat zijn de ideale infographics? Hier zijn de drie belangrijkste elementen die elke goede maken: verbluffend ontwerp, promotie en bereik, en goed onderzoeksstatistieken.

  1. Het ontwerp is blijkbaar het eerste dat elke infographic nodig heeft om te kunnen werken. Het enige dat u nodig hebt om viraal te gaan met infographics, is dat ze visueel aantrekkelijk zijn en worden aangeraakt met een professioneel ontwerp.
  1. Promotie en outreach zijn net zo belangrijk voor infographics als een geweldig ontwerp en hun werkelijke waarde geleverd door goed onderzochte statistieken. Aangezien een infographic niet op de juiste manier wordt gepromoot (d.w.z. met een goede mediapromotie en bijvoorbeeld toegang via e-mail), zal de rest van de inspanning vrijwel zeker nutteloos zijn.
  1. Goed onderbouwde statistieken betekenen dat elke goede infographic een aantal waardevolle gegevens moet bevatten, zoals interessante statistieken, zeldzame feiten over een bepaald onderwerp, mooi gevisualiseerd inzicht, of iets anders als overtuigende spreadsheets of diagrammen.

En hier kunt u backlinks van infographics vinden - hieronder vindt u een lijst met vier meest aanbevolen online frameworks om u te helpen bij het ontwerpen van uw eerste:

  • Piktochart is een makkelijke -toepassingstool om HQ-infographics te maken voor backlinks van hoge kwaliteit. Laat uw infographic met gemak viral gaan. Het enige dat u nodig hebt, is enige tijd investeren in het creëren van een aantrekkelijke infographic die 'delen' zou zeggen als 'welkom'. Het gratis plan op Piktochart biedt een korte reeks van fatsoenlijke ontwerpoplossingen, dat is de reden waarom als je bereid bent en klaar bent om meer te werken aan hoogwaardige infographics - je kunt beter overwegen om een betaald abonnement te krijgen.
  • Canva is een andere goede bron die u kan helpen bij het gebruik van gratis infographic ontwerpsjablonen. En ze zijn geweldig! Profiteer van professioneel afgestemde infographics om nog meer backlinks, leads, shares en volgt te genereren.

  • Venngage Infographics is de gemakkelijkste infographic-maker die u kunt bedenken. Kies een fantastisch ontwerp met een keuze uit meer dan vijfhonderd professioneel afgestemde ontwerpoplossingen - slechts in enkele klikken.
  • Fiverr is de laatste aanbevolen optie voor wie op zoek is naar backlinks van infographics. Fiverr wordt uw beste oplossing als u uw infographic ontwerp wilt uitbesteden - vanaf 5 dollar voor een infographic van hoge kwaliteit die speciaal voor uw website of blog is gemaakt.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved