Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kunnen hotelbedrijfswebsites backlinks voor SEO krijgen?


Zijn hoge concurrentievermogen onderscheidt de niche van de hotelmarkt. Dat is de reden waarom het bouwen van kwaliteitslinks voor de hotelwebsite topprioriteit heeft.

Een backlink is een hyperlink van een andere webbron die naar uw domein verwijst. Elke backlink moet worden omringd door relevante en boeiende inhoud om verkeer naar de gekoppelde bron te brengen. Bovendien moeten koppelingen worden verborgen in een ankertekst met een van de meest relevante zoektermen die u wilt targeten op zoekmachines.

Elke inkomende link die naar de website van uw hotel verwijst, geeft u een stem in de ogen van zoekmachines. Hoe meer kwalitatieve inkomende links naar uw site verwijzen, hoe meer autoriteit u krijgt van zoekmachines, en hoe hoger u op SERP scoort.

Backlinks zijn complexer dan dat. Zoekmachines houden rekening met talrijke algoritmen om uw exacte siteclassificatie te bepalen (er zijn zelfs meer dan 200 rankingfactoren van Google). Uw domeinautoriteit en merkreputatie spelen ook een rol in de waarde van uw backlink.

Deze korte post is bedoeld om met u enkele link building geheimen te delen hoe u backlinks voor SEO kunt krijgen. Met deze methoden kunt u de kracht van uw hotelwebsite vergroten en marktleider worden.

Praktische manieren om backlinks voor hotelwebsite SEO te krijgen

  • Online bedrijfsdirectory's beoordelen

Deze linkbuildingmethode zal effectief zijn voor die hotelbedrijven die hun lokale prestaties willen verbeteren.

Het is een vrij eenvoudige manier om inkomende links te verwerven. Alles wat u nodig hebt, is om relevante onlinegidsen te vinden waarin uw inhoud kan worden opgenomen. Ik veronderstel dat de inhoud van een hotelbedrijf er natuurlijk uitziet op websites van buurtbewoners, lokale gemeenschappen en bedrijvengidsen. Je kunt ook zoeken naar voor de handel relevante sectoren, zoals brancheorganisaties voor horeca en plaatselijke toeristische organisaties.

Er zijn twee manieren om deze online bedrijfsdirectory's te vinden. De eerste is om een Google-zoekopdracht uit te voeren voor zoekopdrachten als 'gastvrijheidsdirectory + stadsnaam', 'bedrijfsadresboek + plaatsnaam', 'reisgemeenschappen + plaatsnaam', enzovoort. Een andere manier is om een marktniche-analyse te maken die een van de online professionele hulpmiddelen implementeert (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer, enz.)

  • Toon uw offline verbindingen online


U kunt backlinks van meer kwaliteit genereren door te proberen al uw huidige offline zakelijke verbindingen over te zetten naar de online wereld. Als u een hotelbedrijf leidt, hebt u veel partners en zakelijke relaties met andere lokale bedrijven, zoals leveranciers van voedingsmiddelen, schoonmaakbedrijven, amusementsdiensten enzovoort. Hoogstwaarschijnlijk hebben deze lokale bedrijven hun bedrijf al online gevestigd, maar u weet er nog steeds niets van. Daarom moet u deze informatie controleren en uw best doen om uw offline verbindingen online te tonen. Uw zakenpartners zullen zeer waarschijnlijk blij zijn om wederzijds voordelige crosspromotie zakelijke relaties tot stand te brengen.

Bovendien kunt u uw leveranciers een goed beeld geven van hun diensten. Ze kunnen uw domein-URL vooraf plaatsen op hun verkooppagina in de lijst met klanten met hoge prioriteit of ook een feedback over uw bedrijf schrijven.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved