Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitemin yerel aramaya çevrimiçi olarak maruz kalmasını roketlemek için en iyi SEO taktikleri hangisi?

Şirketinizin web sitesi ile kolayca erişilebilmenin ne kadar önemli olduğunu söylemenize gerek yok - özellikle şirketinizin ölçeği çok büyük ölçekli değilse veya acele ediyorsanız, hassas bir şekilde hedeflenmiş yerel bir aramada öne çıkmanız için yepyeni ticari başlangıç ile. Bu yüzden işinizi hedef şehir / kasaba veya bölgenizde hızlıca bulmanız, en yakın niş rakibiniz üzerinde bir başka rekabet avantajı haline gelmeyecektir. Yani, belirli bir coğrafi pazarda veya dar bölgesel niş içinde hedeflenen herhangi bir yerel işletme için, SEO taktikleri ve mevcut küresel optimizasyon stratejisiyle, bu en üst sıradaki pozisyonları elde etmek, bu sorunun tamamen ortadan kaldırılması gerektiği anlamına gelir.

Demek istediğim, iş hayatının tümüyle devam etmesi meselesidir - basitçe, geleneksel çevrimiçi / doğrudan yerel pazarlamanın başka hiçbir yolu, kendinizi en çok bilinenler haline getirmek için etkili olamaz. Arama motoru optimizasyonu olarak potansiyel müşteriler / müşteriler için umut verici potansiyel. İşte bu yüzden aşağıda, bu noktaya yönelik daha fazla ilerlemenize katkıda bulunacak olan, benim öne çıkan üst sıradaki SEO ipuçlarını ve püf noktalarını özetlemeye çalışacağım. Dolayısıyla, Google’ın yerel SERP'lerinin ilk sayfasına küçük işletme web sitenizle bağlamanız gerekiyorsa, işlerinizi en azından biraz daha kolay hale getirmek için çeşitli işlem yapılabilir adımlar ve yararlı öneriler sunulmaktadır.

Top Ranking SEO İpuçları & Püf Noktaları Roket Online İş Yerel Performansı

Benim için, gerçek büyük zamanlı SEO uzmanlarının aslan payı gibi, ben hala inanıyorum - ne zaman Genel olarak alınan SEO'ya gelir (yani, çok standart bir konsept mi yoksa yerel hedefli mi) - içerik her zaman kraldır. Başka bir deyişle, sayfa içi SEO ve yüksek kaliteli orijinal içerik gövdesi asla önemini kaybetmez. Sadece biraz daha yerelleşiyorlar. Bu kadar. Küçük işletme web siteleri (ve özellikle yerel başlangıç projeleri) için, yerelleştirilmiş içerik oluşturmak, gerçekten de bir kesim düzeyinde arama yarışmasından çıkmamızı mümkün kılabilir. Ancak, bu uygulama üzerinde çalışacak olan her şey, yalnızca web sitesi en azından bu yerel sayfa içi SEO faktörleriyle ve aşağıdaki temel içerikle ilgili şeylerle birlikte çalışıyorsa:

  • A İşinizle birlikte sunulan her şehir / kasabaya veya bölgeye her zaman benzersiz ve bireysel olarak uyarlanması gereken özel hizmet sayfalarının çokluğu.
  • İyi optimize edilmiş ve anahtar kelime / konum açısından zengin metin etiketleme ile her bir sayfa içi grafik için uygun olması gereken, iyi tasarlanmış Görüntü ALT Etiketleri ve ilgili Dosya Adları.
  • En değerli anahtar kelime varlıklarınızla birleştirilecek olan, Köprü Yerleşik Sayfa Başlıkları. Ana sayfa içeriği konusuyla yakından alakalı, ilgili alanın / birden fazla konumun yanı sıra, zaman zaman iş markanızın adının yanı sıra, her zaman bir araya getirilmeye uygun, yalnızca temiz ve özlü başlıklar oluşturmayı düşünün.

  • Orijinal Meta Tanımlarının (diğer bir ifadeyle esas olarak bunların Tıklama / Dönüştürme üretme potansiyeli ile ilgili) önemi tam olarak eşit olarak kullanılmalıdır. İdeal olarak, bu tür meta verileri temel olarak uzun kuyruklu anahtar kelimeler ve bunların hiper yerel varyasyonları için optimize etmelisiniz. Bunu yaptığınızda, her bir web sayfası özeti ile cazip bir “altyazı” sağladığınızdan emin olun. Bu, Google’ın yerel arama listesindeki her ilgili web sayfasıyla net ve ilgi çekici bir içerik aktaracaktır ZORUNLU.
  • İşinizi arayan ana hedef kitlenin her ikisini de hızlı bir şekilde kolaylaştırabilecek yeterince açıklayıcı ve anahtar kelime açısından zengin bir özel URL yapısı (ör., Her bir sayfaya ayarlanan özel URL'ler ölçülebilir şekilde daha iyi bir hale getirecektir) UX, ana web sitesi içerik bölümlerinizde maksimum rahat gezinme ile uyumlu olarak) ve Google'ın uygun dizin oluşturma prosedürü için gezinme botları, genel web sitesi anahtar kelime alaka düzeyinizi vurgulayarak (diğer bir deyişle, temel arama terimlerinize ek olarak daha iyi erişilebilirlik / taranabilirliğe katkıda bulunarak) arama motorlarının gözünde vurgulanmıştır).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport