Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İşletme web sitemi yerel olarak tanıtmak için emin bir SEO stratejisi planı geliştirmeme yardımcı olabilir mi?

Evet, her acemi işletme sahibinin, Google’ın bölgesel olarak hedeflenen organik arama listelemelerindeki web sitesinin sıralamasında hızla fark edilir bir değişiklik yapmasına yardımcı olabilecek yerel SEO stratejisi planını nasıl geliştireceğinizi gösterebilirim. Doğru yolu izledikten ve uyguladıktan sonra, bu temel adım adım kılavuz, işi yürüttüğünüz şekilde büyük ölçüde değişecektir - web sitesini belirli bir şehirdeki çevrimiçi aramaya kesinlikle daha iyi bir çevrimiçi maruz kalma seviyesine taşıyacaksınız. hedeflediğiniz şehir veya bölge. Tabii ki, küresel SEO strateji planlamanızda geliştirebileceğiniz çok daha fazla ileri seviye var - bu kısa yazının bu noktayla ilgili tüm somunları ve cıvataları bir araya getiremeyeceğini söylemek gerek. Ama yine de bu kısa kılavuzun, en azından orada önerilen doğru eylem düzeniyle ilgili genel fikri elde etmek için faydalı olacağına inanıyorum. İlk SEO stratejinizi geliştirmeye, daha fazla gayretinizi planlamaya başlamak için aşağıdaki önemli noktaları göz önünde bulundurun ve nihayet gerçek anlamda hak ettiğiniz gibi yerel aramada sıralama ilerlemenizi sunmasını sağlayın. Tüm söylenenler, daha ayrıntılı ayrıntılara girelim.

Aşağıdakiler ile Yerel SEO Strateji Planınızı Geliştirin:

Birinci Aşama: Planlama

  • Tasarım için bir plan tasarlayın NAP verileriniz, doğruluğunu / tutarlılığını bundan sonra ve her zaman koruyacaktır.
  • Hangi yerel arama terimlerini optimize edeceğinizi belirlemek için rekabetçi anahtar kelime araştırması yapın.
  • Google’ın Search Console hesabınıza yükleme / giriş yapma ile başlayın.
  • Daha fazla anahtar kelime sıralamasını yolunda tutmak için açık erişimli daha gelişmiş çevrimiçi araç takımları için en az bir ücretsiz hesap oluşturun.

İkinci Kademe: GMB'yi Optimize Etme

  • Google My Business (GMB) profilinizi oluşturmak / oluşturmak tamamen yeni olmanızın bir göstergesidir. İlk SEO strateji planınızı geliştirirken yapılması gerekenler.
  • GMB profilinizi etkinleştirdikten sonra, doğru iş birincil / ikincil kategorilerini göndermek için gereken doğrulama prosedürüne devam edin.
  • Ardından, markanızın logosunu GMB profilinize gönderilecek çok sayıda iş fotoğrafıyla yedekleyin.
  • İpucu: Her bir resmin meta verilerini doğru coğrafi konumla doldurmak için her bir resmi coğrafi olarak etiketlemeyi unutmayın.

Üçüncü Kademe: Geri Bağlantıları İyileştirmek / İyileştirmek

  • Doğal bağlantı kurma, alan adı yetkinizi inşa etmenin tek yoludur ve bu nedenle de, Zamanla yerel sıralama potansiyelinize ölçülebilir bir teşvik.
  • Yerel düzeyde yeni bağlantı oluşturma fırsatları araştırırken, işinizle aynı niş / yer içindeki yetkili üçüncü tarafları, şehrinizdeki / kasabanızda veya bölgenizde düzenlenen yardımlarla ilgili etkinlikleri ve popüler blog yazarlarını düşünün. iş endüstrisi veya ürün / hizmet ile alakalı.

Tier Four: Yerel Atıflar / Listeler ve Dizin Gönderimleri

  • İlk NAP verilerinizde herhangi bir değişiklik olmadığı göz önüne alındığında, Alıntı tutarlılığınızı sürdürmeye odaklanmış olduğunuzdan emin olun.
  • Bununla yüzleşelim - en yüksek kalitede çevrimiçi dizinlere ve işletme listelemelerine kendinizi eklemenin en çok zaman alan ve gerçekten de yüz yüze olduğunuz görevler arasında yer alması.
  • Logonuzla, yakından ilişkili videolarla (örn. Genel bakış, kılavuzlar, örnek çalışmalar, viral tanıtım filmleri vb.) desteklenen iyi bir iş tanımı oluşturun.
  • Sosyal medyada birkaç iş profili oluşturun ve NAP verilerinizi kendi yöntemleriyle yansıtmasını sağlayın.
  • İşletmenizle ilgili çevrimiçi yorumları izleyin ve her olumsuz geri bildirim olayına zamanında yanıt vermeyi unutmayın.
  • Tıklama Oranı, Hemen Çıkma Oranı, Mobil Tıkla ve Ara, Yol Tarifi, Eşsiz Web Sitesi Kullanıcı Ziyareti Sayısı gibi temel performans ölçümlerini, Sosyal Medyada Kazanılan Genel Kullanıcı Etkileşimi ile izlemeyi sürdürür - ve İşin bitti!
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport