Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google’ın yerel aramalarındaki küçük işletmemizi tanıtmam için bana yardımcı olacak bir SEO eylem planı paylaşabilir misiniz?

Evet, küçük işletme web sitenizi yerel olarak çevrimiçi arama için optimize edilmiş bir şekilde kullanmaya başlamak için temel bir SEO eylem planım var. Ancak başlangıç kılavuzumu paylaşmadan önce, bazı temel bilgilerle bir başlangıç yapalım. Demek istediğim, ağırlıklı olarak çevrimiçi hedeflenen neredeyse tüm iş projeleri için (ya da örneğin, sadece fiziksel bir konum / mağaza olmadığı için), sadece standart organik SEO stratejisini çalıştırmak neredeyse tamamen yeterlidir. Ancak şu ki, hassas yerel / müstehcen hedefleme, tuğla ve harç girişimleri ve diğer niş özel teşebbüsleri olan küçük işletmeler için, yerel düzeyde Arama Motoru Optimizasyonu'na hakim olmak bir zorunluluktur. Evet, no-brainer gibi gelebilir, ama yine de çok önemli bir ayrım. Ancak, Google’ın yerel aramalarında hızlı bir şekilde en üst sıralardaki performansı nereden alacağız? Yerel iş promosyonunuzdan en iyi şekilde yararlanmak için hangi alanlara odaklanılmalıdır? Eh, tam olarak ne zaman başlangıç SEO eylem planı ortaya çıkarırken geliyor. Bu nedenle, değerli zamanınızı ve çabalarınızı harcayacağınız her şeyi eyleme geçirmenize yardımcı olacak bazı temel kurallar aşağıda verilmiştir.

Yerel SEO ile Başlamak: Yeni Başlayanlar İçin Eylem Planı

En başından itibaren doğru öncelikleri belirlemek için, sadece beş önemli adım olacaktır. SEO eylem planınız için öncelikli önemi harekete geçirilmelidir - ilk ve en önemlisi. İşletmenizin web sitesini Google’ın yerel araması için yeterince optimize edilmiş hale getirme çabalarınız için sağlam bir temel oluşturmak için aşağıdaki temel talimatları göz önünde bulundurun. Öyleyse hadi gidelim.

Birinci Adım: Google My Business Dashboard

SEO eylem planımızı harekete geçirmek için yapılması gereken ilk şey, Google'da yüksek kaliteli bir iş profili oluşturmak, girişinizi doğrulamak ve orijinalliği kazanmaktır. Doğru birincil ve ikincil kategorilerde. Arama motorlarının göz önünde bulundurulduğunda, çabalarınızın gerçekte neyle ilgili olduğuna dair en güçlü göstergelere sahip olacağı düşünüldüğünde, ana iş faaliyetlerinize en uygun olan doğru değerleri seçerken doğru ve dikkatli olun önemli hedefleri. Sürecin en başından itibaren en belirleyici iş kategorilerini ve alt kategorileri belirtmeden önce iki kez düşünmelisiniz. Bu şekilde, uzmanlık ve uzmanlık alanlarını kurarken tutarlılık gösterdiğinizden emin olun; unutmayın ki, bu birincil bilgi (ve NAP verileriniz de) en iyi çevrimiçi dizinlerin ve işletme listelerinin geri kalanıyla daha da bütünleştirilmelidir. Google’ın arama dizinindeki genel çevrimiçi varlığınıza katkıda bulunarak. Böyle yaparak, bu noktaya ilk gelişmeyi kazanmayı beklemek için uzun bir süre olmadan daha iyi yerel sıralama pozisyonları elde etme şansınızı ölçülebilir bir şekilde artırabilirsiniz.

İkinci Adım: Kaliteli İçerik Oluşturma

Yeterli, orijinal ve maksimum zorlayıcı içerikler oluşturmak, her zaman yerel SEO eylem planınıza dahil edilmelidir. oradaki en önemli öneme sahip önemli odak noktası ör., web kopyasının kendisi, sayfa içi SEO'nun başlıca içerik tabanlı unsurları, belirli bir şehir / bölge veya bölgedeki hedeflenen özel inişler, anahtar hiper yerelleştirilmiş hizmet sayfaları, ilgili makaleler, gönderiler, vb. Belirli bir anahtar kelime yoğunluğunu korumaya çalışmayı unutun, asla aynı içerik konularını geri dönüştürmeye devam etmeyin ve Başlık Etiketlerinizi / Meta Tanımlarınızı aşırı optimize etmekten kaçının. Unutmayın, sadece arama motorlarında daha iyi sonuçlar elde etmek için böyle basit bir şekilde hareket etmek artık işe yaramıyor. Ne de olsa, web sitenizin neden en yakın rakiplerinizin aslan payından önce yerel olarak sıralanmayı hak etmesini istesinler ki, insanlar her okuyucuya gerçek bir katma değer sağlayan yararlı bir içerikle sunulmuyorsa, değil mi?

Bu yüzden, en azından yüksek kaliteli içerik oluşturma söz konusu olduğunda, oradaki evrensel formüller ya da “tek beden herkese uygun” yaklaşımların olamayacağına inanıyorum. Kendinizi tanıtmanın ardındaki en önemli hedefinizin, potansiyel müşterilerinizin / alıcılarınızın aradığı gerekli ürün veya hizmetle ilgili orijinal içerik parçalarını sunmak olduğunu unutmayın. İhtiyacınız olan tek şey, işinizin hedef kitlenizin temel ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağı (ya da ürününüzle ilgili şu andaki “acı noktaları” nı tam olarak nasıl karşılayabileceği) konusunda açıkça ifade etmesi gereken yalnızca geçerli ve derin tanımlayıcı bilgiler sağlamaktır) - ve zaten yarı yoldasınız.

Üçüncü Adım: Yerel İçerik Optimizasyonu

Her şeyi düzgün bir şekilde oluşturulmuş kullanıcı dostu içerik gövdesiyle tamamladıktan sonra, her şeyi Arama motorlarının gözlerine de doğru bir bakış. Bunun da ötesinde, yerelleştirilmiş Meta Verileriniz ve tam olarak hedeflenen anahtar üstü sayfa SEO öğelerinin yanı sıra cilalanmalıdır. Nihayetinde, buradaki ana hedef, işinizle birlikte verilen belirli bir şehir / kasabaya ya da bölgeye en yakın bölgesel ilginizi göstermek. Bunu yaparken, aşağıdaki basit ve vazgeçilmez sayfa içi optimizasyon önerilerine dayanan aşağıdaki temel içerik tabanlı öğeleri yeniden şekillendirmeyi düşünün:

  • Başlık Etiketlerinin ağırlığını arama motorlarıyla en üst düzeye çıkarın; Web sitenizin tartışmasız en büyük sayfa SEO faktörlerinin, birbiriyle yakından ilişkili bir hiper yerelleştirilmiş arama terimi ile birlikte kullanılmasını sağlayın.
  • Tabii ki, asla "anahtar kelime aşımı" için gitmemelisiniz - ancak her Başlık Etiketi ile kesin bir yerel hedeflemeyi vurgulamanın yanı sıra, zaman zaman iş marka isminizi oradan anlatan ve slogan değiştiricilerini ekleyecek her şeyden sonra mantıklı.

  • Tüm özel URL'leri olabildiğince kısa, özlü ve anahtar kelime bakımından zengin hale getirerek, SEO dostu URL yapısından yararlanın. Kullanıcı için iyi niyetli, kısa ve açıklayıcı URL'lerin, özellikle de Google’ın organik arama listelerinde, özellikle de hiper-yerel düzeyde sayfa içi optimizasyon söz konusu olduğunda daha iyi sıralamaya eğilimli olduğunu unutmayın.
  • Varolan Meta Tanımlarınızı yeniden düşünmek için bir dakikanızı ayırın ve nihayetinde tüm eksik olanları tamamlayın - elbette, bunların bir kısmını gözden kaçırmış olmanız gerekir. Metadata'nın bu önemli parçalarını optimize ederken, her bir öğeyi, ilgili her bir web sayfasının tüm içerik gövdesi için akılda kalıcı ve açık bir özet vermesi gereken cazip bir başlık olarak düşünün. Bunu yaptığınızda, ağırlıklı olarak uzun kuyruk anahtar kelime ifadelerine, LSI arama terimlerine ve içeriğinizle hedeflediğiniz kitle arasında sıklıkla kullanılan en önemli eşanlamlılara odaklanmasını öneriyorum. Bu, aynı zamanda arama gözünde yerel ve topikal alaka düzeyinizi güçlendirecektir. motorlar da.
  • Görüntü Optimizasyonu - Sayfa içi grafiklerinizi doğru şekilde yerel hedefli bir Görüntü ALT Etiketi (tabii ki, kullanıcı için mantıklı olduğunda) ile ana hedef anahtar kelimelerinizle karıştırarak eklemeyin. Bu şekilde, her resim dosyası adını iyi optimize edilmiş şekilde aldığınızdan emin olun. Ayrıca, en alakalı bazı arama terimlerini de unutmayın. Küçük harfli metinleri ayırmak için tire / alt çizgi yerine tire kullanın ve bunun üstesinden gelmeyeceğinizden emin olun (yani, yaklaşık 3-5 ayrı kelimeye sahip olmak, o noktaya yetecek kadar yeterli olacaktır).

Dördüncü Adım: Yerel Listeler / İş Dizinleri

Ardından, anahtar NAP verilerinizi almanız gerekir (örn., işletmenizin adı, fiziksel adresi / web sitesi URL'si ve birincil iletişim bilgileri) Internet'te listelenir.Sonuçta, iş kimliğinizi arama motorlarına (ve şirketinizin kesin bölgesel hedeflemesine) onaylamak için. tutarlılığı korumak için - yani, yalnızca doğru NAP verilerini göndermek ve şu anda işletmenizin bulunduğu tüm mekanları takip etmek. Ayrıca, en yetkili iş dizinlerinin ve en popüler yerel listelerin veritabanlarına dahil olmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir. Örneğin, Sarı Sayfalar, Şehir Araştırması, Foursquare, vb.) - bazı ekstra yerel SEO bağlantıları / yorumları / bahsini ele geçirme vb. Bu şekilde, yalnızca belirli içerik konuları üzerinde kendi otoritesinizi geliştireceksiniz (ve bir noktada Ürününüzün / hizmetinizin gerçekten yüksek kalitesini belirtin), Ayrıca, arama motorları tarafından, web sitenizin organik aramadaki daha yüksek konumlarıyla ilgili olarak, hem genel SEO kapsamında hem de yerel düzeylerde verilecek daha fazla kredi için çağrıda bulunun.

Beşinci Adım: Bina Bağlantıları ve İzleme İncelemeleri

Sonuç olarak, yerel SEO eylem planınız net bir pozitif değerin Google’nın korunmasına özel önem vermelidir. kullanıcı yorumları - proaktif bir adım atmak veya her zamanki olumsuz geri bildirime zamanında bir çözüm sağlamak için gereken sürekli bir izlemeyi sürdürdüğünüzden emin olun. Bu nedenle, çok sayıda yerel bağlantıyı bir araya getirerek (örneğin, üçüncü taraf web sitelerini ve ilgili yerel blogları yeterince yüksek bir PageRank puanı ve güçlü yerleşik Alan Yetkilisi ile destekleyerek) gerçekten vazgeçilmez şeyleri hatırlamanız gerekir. Bununla birlikte, kendi sayfalarınız için harici bağlantılar alırken her zaman dikkatli olmanız gerektiğini unutmayın - bağlantıların ödenmesinden, bağlantı çarklarında yer almasından (diğer bir deyişle bağlantı değiş tokuşları), Özel Blog Ağlarına başvurmaktan ya da diğer gayri meşru yaklaşımları kullanmanızdan dolayı. Doğal bağlantı oluşturma, Google'ın en üst düzey yerel arama konumlarına giderken, herhangi bir gerçek promosyon yerine, en azından geçici sıralama cezası (yani, sıralama sıralaması) kazanmanızla sonuçlanabilir. Bu kadar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport