Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan iemand me helpen een zeker SEO-strategieplan te ontwikkelen om mijn zakelijke website lokaal te promoten?

Ja, ik kan u laten zien hoe u een lokaal SEO-strategieplan kunt ontwikkelen waarmee elke beginnende ondernemer snel een merkbare verandering kan bereiken met de positiebepaling van de website in de regionaal getargete organische zoekvermeldingen van Google. Wanneer deze eenvoudige stap-voor-stapgids op de juiste manier wordt gevolgd en geïmplementeerd, verandert u de hele manier waarop u het bedrijf leidt drastisch - door simpelweg de website te besturen naar een absoluut nieuw niveau van betere online blootstelling aan online zoeken binnen een bepaalde stad / stad of regio die u target. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere geavanceerde dingen die je kunt ontwikkelen binnen je wereldwijde SEO-strategieplanning - het is niet nodig om te zeggen dat deze korte post gewoon niet in staat is om alle bouten en moeren die op dat punt betrekking hebben samen te trekken. Maar ik geloof nog steeds dat deze korte handleiding op zijn minst nuttig zal zijn voor het verkrijgen van het zeer algemene idee over de juiste actielijn die daar wordt aanbevolen. Overweeg de volgende belangrijke aandachtspunten om te beginnen met het ontwikkelen van uw eerste SEO-strategie, het plannen van uw verdere inspanningen en ten slotte ervoor te zorgen dat het uw rangschikking vooruit helpt bij lokaal zoeken zoals u het echt verdient. Dat gezegd hebbende, laten we ons verdiepen in meer detail.

Ontwikkel uw lokaal SEO-strategieplan met het volgende in het achterhoofd:

Reeks één: Planning

 • Ontwerp een blauwdruk voor uw NAP-gegevens om de nauwkeurigheid / consistentie voortaan en altijd te behouden.
 • Voer onderzoek naar competitief zoekwoorden uit om te bepalen voor welke lokale zoektermen u gaat optimaliseren.
 • Begin met het installeren / aanmelden bij het Google Search Console-account.
 • Creëer op zijn minst een paar gratis accounts voor een beetje meer geavanceerde online toolkits die beschikbaar zijn in open access om uw verdere keyword-ranglijst op schema te houden.

Tweede niveau: optimaliseren van GMB

 • Aangezien u er helemaal nieuw over bent, zou het creëren of instellen van uw Google Mijn Bedrijf-profiel (GMB) de allereerste zijn wat u moet doen bij het ontwikkelen van uw eerste SEO-strategieplan.
 • Nadat uw GMB-profiel is geactiveerd, gaat u verder met de verificatieprocedure die nodig is om de juiste zakelijke primaire / secundaire categorieën in te dienen.
 • Upload vervolgens uw merklogo met een uitgebreide reeks bedrijfsfoto's die moeten worden ingediend bij uw GMB-profiel..
 • Tip: vergeet niet elke foto geotag te geven, in lijn met het vullen van de metadata van elk bestand met de juiste geografische locatie.

Niveau drie: Aankrommingen verkrijgen / verbeteren

 • Lokale lokale backlinks van goede kwaliteit verkrijgen, aangezien opbouw van natuurlijke koppelingen aantoonbaar de enige manier is om uw domeinautoriteit te bouwen en daarom een meetbare sporen naar uw lokale rankingpotentieel in de loop van de tijd.
 • Overweeg gezaghebbende derde partijen binnen dezelfde niche / locatie bij uw bedrijf, liefdadigheidsgerelateerde activiteiten die in uw stad / regio of regio worden gehouden, evenals populaire blogschrijvers bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden voor linkbuilding op lokaal niveau. relevant voor uw bedrijfssector of product / dienst.

Vierde niveau: lokale aanhalingen / listings en directoryinzendingen

 • Aangezien er geen variatie is op uw initiële NAP-gegevensblauwdruk, zorg ervoor dat u zich sterk concentreert op het handhaven van uw citaatconsistentie.
 • Laten we eerlijk zijn - jezelf toevoegen aan het maximale aantal online directory's van hoge kwaliteit en bedrijfsvermeldingen is een van de meest tijdrovende en werkelijk ontmoedigende taken die je daar zult tegenkomen.
 • Creëer een degelijke bedrijfsbeschrijving, ondersteund door uw logo, nauw verwante video's (d.w.z. overzichten, handleidingen, casestudy's, virale promotiefilms, enz.).
 • Maak verschillende bedrijfsprofielen op sociale media en laat ze uw NAP-gegevens op hun eigen manier weergeven.
 • Monitor online beoordelingen over uw bedrijf en zorg ervoor dat u tijdig reageert op elke negatieve feedback.
 • Blijf de primaire prestatiestatistieken bijhouden, zoals Click-Through Rate, Bounce Rate, Mobile Click-to-Call & Directions, unieke bezoekerstoekomst van de website, met algemene gebruikersbetrokkenheidscijfers op sociale media - en u bent klaar!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2022, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport