Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je een starters-SEO-actieplan delen om me te helpen mijn kleine bedrijf te promoten in de lokale zoekmachine van Google?

Ja, ik heb een standaard SEO-actieplan om ervoor te zorgen dat uw website voor kleine bedrijven goed is geoptimaliseerd voor lokaal zoeken op internet. Maar laten we, voordat ik mijn startersgids deel, een begin maken met wat basiskennis. Ik bedoel dat voor bijna alle bedrijfsprojecten, die voornamelijk online zijn gericht (of bijvoorbeeld simpelweg geen fysieke locatie / winkel hebben), het gebruik van standaard standaard organische SEO-strategieën meestal bijna volledig toereikend is. Maar het gaat erom dat voor kleine bedrijven met precieze lokale / multiregionale targeting, brick-and-mortar-inspanningen en vele andere nichespecifieke ondernemingen - het beheersen van de zoekmachineoptimalisatie op lokaal niveau een MUST is. Ja, het klinkt misschien als een no-brainer, maar het is nog steeds een zeer belangrijk onderscheid. Maar waar beginnen we snel topprestaties te krijgen in de lokale zoekopdracht van Google? Op welke gebieden moet u het beste profiteren van uw lokale bedrijfspromotie? Welnu, hier komt precies bij het opstellen van uw startersactieplan voor SEO tot stand. Hieronder volgen enkele basisrichtlijnen die u helpen alles in actie te zetten zonder uw kostbare tijd en harde inspanningen te verspillen.

Beginnen met lokale SEO: actieplan voor beginners

Om vanaf het allereerste begin de juiste prioriteiten te stellen, zijn er slechts vijf cruciale stappen van de bij uitstek belangrijk om uw SEO-actieplan in gang te zetten - in de eerste plaats. Overweeg de volgende basisinstructies om een solide basis te leggen voor uw verdere inspanningen om uw bedrijfswebsite voldoende te optimaliseren voor Google's lokale zoekopdracht. Laten we ons dus verdiepen.

Stap één: Google Mijn Bedrijf-dashboard

Het eerste dat u moet doen om ons SEO-actieplan in gang te zetten, is het creëren van een hoogwaardig bedrijfsprofiel op Google, het verifiëren van uw vermelding en het verkrijgen van authenticiteit in de juiste primaire en secundaire categorieën. Gezien het feit dat het in de ogen van de zoekmachines waarschijnlijk de sterkste indicatie zal zijn van waar het in feite om gaat - zorg ervoor dat u nauwkeurig en voorzichtig bent bij het kiezen van alleen de juiste waarden, die het beste bij uw belangrijkste bedrijfsactiviteiten passen en de belangrijkste doelen. Vanaf het begin van het proces moet u twee keer nadenken voordat u uiteindelijk de meest bepalende bedrijfscategorieën en subcategorieën opgeeft. Zorg er op die manier voor dat u consistent bent bij het opzetten van de belangrijkste expertisegebieden en specialisatie - onthoud dat deze primaire informatie (en ook uw NAP-gegevens) verder moet worden geïntegreerd in de rest van de beste online directory's en bedrijfsvermeldingen, in lijn met het bijdragen aan uw algemene online aanwezigheid in de zoekindex van Google. Door dit te doen, kunt u uw kansen om betere lokale rankingposities te krijgen zonder een lange tijd meetbaar verbeteren om te wachten tot u de eerste vooruitgang tot nu toe hebt geboekt.

Stap twee: creëren van hoogwaardige inhoud

Het creëren van een voldoende relevante, originele en maximaal meeslepende inhoud moet altijd worden opgenomen in uw lokale SEO-actieplan als de tweede cruciale focus van topniveau daar (dat wil zeggen, uw webkopie zelf, de belangrijkste op inhoud gebaseerde elementen van on-page SEO, aangepaste landingen gericht op een bepaalde stad / stad of regio, de belangrijkste hypergelokaliseerde servicepagina's, gerelateerde artikelen, berichten, etc.) Vergeet het proberen om een bepaalde keyworddichtheid te behouden, blijf nooit dezelfde contentonderwerpen recyclen en vermijd het overmatig optimaliseren van uw Header Tags / Meta Descriptions. Vergeet niet dat handelen op een eenvoudige manier alleen maar beter is om betere resultaten te krijgen in de zoekmachines. Immers, waarom zou uw website het verdienen om plaatselijk gerangschikt te worden voor het leeuwendeel van uw naaste concurrenten - wanneer mensen niet worden bediend met nuttige inhoud die een echte toegevoegde waarde levert aan elke lezer, toch?

Daarom geloof ik persoonlijk dat er geen universele formules of "one-size-fits-all" benaderingen kunnen bestaan, tenminste als het gaat om het creëren van hoogwaardige content. Houd er wel rekening mee dat uw belangrijkste doel achter zelfpromotie het originele stukje inhoud is met betrekking tot een product of service waarnaar uw potentiële klanten / kopers op zoek zijn. Het enige dat u nodig hebt, is om alleen geldige en diep beschrijvende informatie te verstrekken die duidelijk moet aangeven op welke manier uw bedrijf zal voldoen aan de belangrijkste behoeften van uw doelgroep (of, laten we zeggen, hoe het precies de huidige "pijnpunten" met betrekking tot uw product kan aanpakken / service) - en je bent al half klaar.

Stap drie: optimalisatie van lokale inhoud

Zodra u alles op orde hebt met een goed gecreëerde gebruiksvriendelijke inhoud, is het tijd om alles op te schonen een correcte blik in de ogen van de zoekmachines ook. Daarbovenop moeten natuurlijk ook uw gelokaliseerde metadata en de rest nauwkeurig gerichte belangrijkste SEO-elementen op de pagina worden gepolijst. Uiteindelijk is het belangrijkste doel hier om aan te geven wat uw belangrijkste actuele relevantie is voor een bepaalde stad / regio of regio die met uw bedrijf wordt bediend. Als je dit doet, overweeg dan om de volgende fundamentele op inhoud gebaseerde items te veranderen op basis van deze eenvoudige maar onmisbare on-page optimalisatieaanbevelingen:

  • Maximaliseer het gewicht van je title-tags met de zoekmachines - probeer indien van toepassing elk van die aantoonbaar grootste on-page SEO-factoren van uw website binnenhalen met een enkele nauw verwante hypergelokaliseerde zoekterm.
  • Natuurlijk mag u nooit voor "oversuffing van zoekwoorden" kiezen, maar moet u bij elke Title-tag een nauwkeurige lokale targeting benadrukken, maar ook af en toe uw bedrijfsmerk noemen en bijvoorbeeld zijn slogan-modifiers toevoegen. het is allemaal logisch.

  • Gebruik een SEO-vriendelijke URL-structuur, in lijn met het zo kort, bondig en sleutelwoordrijk maken van alle aangepaste URL's. Onthoud dat korte en beschrijvende URL's die logisch zijn voor de gebruiker, altijd de neiging hebben om beter te scoren in de organische zoekvermeldingen van Google, vooral als het gaat om on-page optimalisatie op het hyperlokale niveau.
  • Neem even de tijd om je bestaande metabeschrijvingen te heroverwegen en uiteindelijk alle ontbrekende exemplaren aan te vullen - natuurlijk, mocht het gebeuren dat je sommige ervan zelfs over het hoofd had gezien. Bij het optimaliseren van deze belangrijke flarden met metagegevens, beschouwt u elk element als een aantrekkelijke bijschrift dat een pakkende en duidelijke samenvatting moet geven voor de volledige inhoud van elke gerelateerde webpagina. Daarom raad ik aan om je vooral te richten op zoekwoordtermen met lange staart, LSI-zoektermen en relevante relevante synoniemen die vaak worden gebruikt onder de doelgroep die je target met je inhoud. Dit versterkt ook je lokale en actuele relevantie in de ogen van de zoekopdracht. motoren ook.
  • Beeldoptimalisatie - vergeet niet om uw on-page grafische afbeeldingen in te bedden met een correcte lokaal getargete afbeelding ALT Tag (natuurlijk, als het zinvol is voor de gebruiker), af en toe gemengd met uw belangrijkste doelwoorden. Zorg er op die manier voor dat ook alle afbeeldingsbestandsnamen goed geoptimaliseerd zijn. Vergeet niet om enkele relevante zoektermen daar ook neer te zetten. Gebruik koppeltekens in plaats van streepjes / onderstrepingstekens om tekst in kleine letters van elkaar te scheiden en zorg ervoor dat je niet overdrijft (ik bedoel dat tot ongeveer 3-5 afzonderlijke woorden daar voldoende genoeg zijn om dat punt te bereiken).

Stap vier: Lokale vermeldingen / bedrijfsdirectories

Vervolgens moet u uw belangrijkste NAP-gegevens ophalen (bijv., de naam van uw bedrijf, de fysieke adres / website-URL en de primaire contactinformatie) die op het internet wordt vermeld. Uiteindelijk moet u uw bedrijfsidentiteit bevestigen aan de zoekmachines (en ook aan de specifieke regionale targeting van uw bedrijf). om de consistentie te behouden, dwz alleen nauwkeurige NAP-gegevens in te dienen en alle locaties op het juiste spoor te houden die momenteel uw bedrijf bevatten. Ook moet u uw best doen om opgenomen te worden in de databases van de meest gezaghebbende bedrijfsdirectories en populaire populaire lokale vermeldingen (voor bijvoorbeeld, zoals Gouden Gids, CitySearch, Foursquare, enz.) - voor het grijpen van wat extra lokale SEO-links / opmerkingen / vermeldingen enz. Op die manier zul je niet alleen je eigen autoriteit verbeteren op bepaalde inhoudsthema's (en op een gegeven moment verwoorden een echt hoge kwaliteit van uw product / dienst), maar ook pleiten voor meer kredietwaardigheid van de zoekmachines met betrekking tot de hogere posities van uw website in organische zoekresultaten - zowel in het kader van algemene SEO, als op het niveau van locales.

Stap Vijf: Links en overzichten van gebouwen bouwen

Uw lokale SEO-actieplan moet immers een bijzondere nadruk leggen op het handhaven van een netto positieve waarde voor uw Google. gebruikersrecensies - zorg voor een constante monitoring die nodig is voor het nemen van een proactieve stap of het tijdig afhandelen van elke incidentele negatieve feedback. Doe dat wel, je moet ook onthouden over zo'n echt onmisbaar ding als het samenbrengen van een flink aantal lokale links (dat wil zeggen, het stimuleren van externe websites van derden en gerelateerde lokale blogs met een voldoende hoge PageRank-score en een sterke hoeveelheid goed gevestigde Domein Autoriteit). Merk echter op dat je altijd voorzichtig moet zijn als je externe links naar je eigen pagina's krijgt - gewoon omdat je links hebt betaald, deel hebt genomen aan linkwielen (anders link exchanges), privéblognetwerken solliciteert of andere onwettige benaderingen gebruikt om natural link building kan net zo goed eindigen met het verdienen van jezelf op zijn minst een tijdelijke rangschikking (dat wil zeggen, ranking degradatie), in plaats van elke daadwerkelijke promotie op weg naar de beste lokale zoekposities van Google. Dat is het.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2022, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport