Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Is het mogelijk om backlinks van hoge kwaliteit te verkrijgen van hoge PR-sites?

Bij het maken van links voor uw site, moet u speciale aandacht besteden aan de bronnen die u voor dit doel selecteert. De grootste hoeveelheid webmasters en senior SEO-specialisten beweren dat de krachtigste backlinks die waardevolle linkensap overdragen afkomstig zijn van hoge PR-websites, zoals Google, YouTube, Wikipedia of Facebook.

We gaan dit artikel starten met de veronderstelling dat u al een zakelijk account op Facebook en een website of op zijn minst een bestemmingspagina voor uw bedrijf heeft.

Dus, zoals uit de praktijk blijkt, is alles wat u nodig hebt om veel kwaliteitsverkeer rond uw site te genereren, om een correct geconfigureerde inhoud te maken met behulp van relevante zoektermen en om dofollow-backlinks van hoge PR-websites te bouwen.

Hoge PR-sites om backlinks van hoge kwaliteit te krijgen

Het is een pijnlijke taak om backlinks van hoge kwaliteit te verkrijgen van domeinen met een hoge autoriteit, vooral als u onlangs uw site heeft gelanceerd. Je moet echter niet opgeven omdat er veel lastige organische linkbuildingtechnieken zijn waarmee je binnen korte tijd de TOP van zoekmachines kunt bereiken.

  • Hoge PR-backlinks van YouTube

YouTube is een populair mediaplatform dat eigendom is van Google. De score van de domeinautoriteit van deze webbron is 10 van de 10. U kunt de hoogwaardige backlinks van deze bron ophalen door uw video daar te uploaden. Alles wat u nodig hebt, is om een gedetailleerde video over uw producten of branche in het algemeen te maken en deze video op internet te uploaden. Hierna moet je een boeiende videobeschrijving maken, inclusief de URL van je site.

  • Hoge PR-backlinks van Wikipedia

Wiki is een van de grootste online encyclopedieën die met behulp van vrijwilligers is gemaakt. Deze webbron onderscheidt zich door zijn autoriteit en relevantie. Dat is waarom het de hoogste rang heeft op Google door de vele verschillende vragen. Autoriteitscore van Wikipedia is ook 10 van de 10. Het is een perfecte bron voor het vergroten van de geloofwaardigheid en autoriteit van elk domein, of het een nieuw domein is of lang bestaat. Er zijn veel manieren om hoge PR-backlinks te krijgen van deze waardevolle bron. Als het echter gaat om handmatige verificatie, worden de dingen gecompliceerder. Alvorens een bericht te publiceren, controleren echte mensen het en keuren het goed. Dat is de reden waarom uw backlinks tijdens het proces van handmatige verificatie kunnen worden verwijderd.

Er zijn echter verschillende nuttige technieken die je helpen om krachtige backlinks te krijgen van Wikipedia, ondanks enige beperkingen:

  1. Maak een nieuwe pagina op Wiki, door er niets op te publiceren. Gedurende enige tijd bevindt deze pagina zich in de ontwerpfase.
  1. Selecteer vervolgens de Wiki-pagina door enkele minder populaire zoekopdrachten en plak daar uw sitelink. Het is onmogelijk om alle pagina's te verifiëren, daarom negeren Wikipedia-vrijwilligers alleen de informatieve vragen die niet populair zijn.
  1. Uw link verschijnt in de lijst met referentiebronnen.

Het is de moeite waard om te vermelden dat Wikipedia-backlinks geen-volgen-koppelingen zijn. Dat is de reden waarom links uit deze bron geen verkeer opleveren. Echter, om de geloofwaardigheid en het gezag van uw webbron te vergroten, is het raadzaam om backlinks te krijgen van hoge PR-sites zoals Wikipedia.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport