Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Is het mogelijk om backlinks van Twitter te verkrijgen?

Om uw bedrijf online te ontwikkelen, is slechts de helft van de strijd. Daarna moet u uw site zichtbaar maken voor zoekrobots en natuurlijk voor uw potentiële klanten. Gelukkig werkt zoekmachineoptimalisatie voor dit doel. Vooral backlinks kunnen u helpen om uw naamsbekendheid te vergroten en een constante doorstroming naar uw website-pagina's aan te trekken. Om in de TOP-resultaten van Google te komen, hebt u onder andere veel hoogwaardige backlinks nodig van hoge PR-sites zoals Google+, Facebook, Twitter en anderen. De signalen van dergelijke zeer gezaghebbende websites laten Google zien hoe populair uw site is. Twitter is een populair, gerenommeerd en hoog sociaal platform voor PageRank dat uw site van veel kwalitatief linkensap kan voorzien. Hier kunt u veel backlinks van hoge kwaliteit genereren zonder een cent te betalen. Alles wat u nodig hebt, is een mooie tweet samenstellen, backlinks naar uw domein erin invoegen en, indien mogelijk, verschillende relevante hashtags.

In dit artikel bespreken we meer gedetailleerd hoe u backlinks naar uw site kunt verkrijgen via Twitter. Hoop, deze informatie zal je helpen om je website rankings te verbeteren en meer potentiële klanten aan te trekken.

Hoe gebruik je je Twitter-profiel voor links?

Twitter is een populair sociaal platform waarmee backlinks kunnen worden gemaakt. Het biedt twee plaatsen in uw profiel om een websitelink toe te voegen. De eerste is het primaire profielveld zelf en de tweede is binnen de 160 tekens in de sectie Bio. Bovendien kunt u een link naar de sites krijgen die gegevens van Twitter-profielen ophalen. Webbronnen die informatie van Twitter opnemen zijn onder andere Twellow, Klout, TwitterCounter, Twitaholic en Favstar.

Als u nog steeds geen account hebt op deze internetbronnen, kunt u uw Twitter-profiel instellen of wijzigen om koppelingen naar uw site op te nemen in zowel het websiteveld als in de biografie. Vraag bovendien uw klanten hetzelfde te doen.

Er zijn verschillende aspecten die u moet onthouden om links op Twitter te bouwen. Allereerst is het grootste aantal links dat u op dit sociale platform kunt verkrijgen nofollow. Het betekent dat ze geen verkeer doorgeven aan uw site. Echter, nofollow-links van een hoge PR-site hebben nog steeds een grote waarde voor uw site en laten zoekmachines zien dat uw domein de hoogste rang op de pagina met zoekresultaten verdient. Een ander ding dat je moet weten over het opbouwen van een link op Twitter, is dat alle links hier op een gedurfde URL lijken in tegenstelling tot koppelingen met tekst voor trefwoordankers. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw URL leesbaar, duidelijk en geoptimaliseerd is.

Een proces om links op Twitter aan te maken, bestaat uit de volgende stappen:

  • Log in op uw Twitter-account en tweet uw link

U gebruikt mogelijk een aantal leuke en boeiende teksten, niet alleen een link. Zodra uw tweet is geplaatst, is deze informatie beschikbaar voor uw volgers.

  • Een hashtag toevoegen vóór doelgerichte zoekwoorden

Het is belangrijk om hashtags te gebruiken voor elk substantieel en hoogvolume zoekwoord dat u wilt rangschikken op op SERP terwijl gebruikers zoeken naar Twitter om hashtags te implementeren. Overigens kunt u uw links ook hashtagken.

  • Laat je volgers je tweets retweet

Je tweets zouden betoverend, geestig en zelfs compromisachtig moeten zijn om ervoor te zorgen dat gebruikers het zelf kunnen retweeten. Als je gebrek aan talent voelt in schrijftechnieken, vraag je je volgers om de link in de eerste tweet te retweet.

  • Navigeren naar TweetMeme

TweetMeme is een webbron die de interessantste tweets zoekt en retweet. Het is dus uw voornaamste doel om op deze sitepagina's te verschijnen, en een memorabele tweet te maken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport