Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen mijn ranking te verbeteren met SEO-tips die echt werken met een klein budget?

Ja, ik heb een aantal SEO-tips met een ranking en een paar nuttige suggesties die u hopelijk hierbij kunnen helpen. Aangezien elk bedrijf (afgezien van zijn werkelijke schaal, evenals de feitelijke hoeveelheid marketingbudget die beschikbaar is voor online promotie) het meeste moet halen uit het ongelooflijke potentieel van organische zoekmachineoptimalisatie. Desalniettemin missen sommige beginnende ondernemers en onervaren website-eigenaren voor deze (en voor mij, absoluut vreemde) reden nog steeds deze geweldige kans. Waarom? Waarschijnlijk omdat ze denken dat het "buiten" hun budget is - maar ik geloof dat je nog steeds veel kunt doen met de rangschikking van je website met onderstaande SEO-tips, vrij snel en zonder extra uitgaven. Natuurlijk is alles wat je nodig hebt bereid en bereid om wat tijd en moeite te investeren in het aanvragen van de volgende eenvoudige suggesties en bruikbare ideeën. Dat gezegd hebbende, laten we ons verdiepen.

3 Snelle manieren om uw ranking te verbeteren: SEO Tips & Tricks voor een nulbudget

Google My Business Dashboard (GMB)

Als u een goede oude brick-and-mortar onderneming of uw regionaal gerichte onderneming is momenteel van niet erg grootschalig - lokaal gaan met precies gerichte SEO is aantoonbaar de beste oplossing direct beschikbaar voor u. Het eerste dat u moet doen, is het invullen van uw GMB-dashboard (voorheen bekend als Google Places) en het indienen van uw bedrijfswebsite voor het corrigeren van primaire en secundaire categorieën. Zorg er op die manier voor dat u alle listingvelden volledig gebruikt - wees zo nauwkeurig en beschrijvend mogelijk, in overeenstemming met het indienen van alleen consistente NAP-gegevens (bijv. Bedrijfsnaam, fysiek adres, prohe-nummer, enz.) - en u'ben al halverwege klaar!

Targeting op long-tails

Aangezien kerntrefwoorden waarvoor u uw inhoud optimaliseert - over het algemeen te concurrerend zijn om direct een hoge ranking te behalen, kunnen targeting op hun veel specifiekere long-tail-combinaties uitgegroeid tot een echte goudmijnenkans voor kleine bedrijven. Aangezien dergelijke zoekwoordvarianten voornamelijk zijn gericht op de intentie van de gebruiker achter de zoekopdracht, inclusief deze in uw webkopie en het maximaliseren van het gebruik ervan door de belangrijkste inhoudelementen op de pagina (zoals metabeschrijvingen, tekstlinksankers, enz. ) kan de manier waarop u rangschikt met uw website drastisch veranderen, met name wanneer u een min of meer smalle niche betreedt. Om snel waardevolle zoekwoordsuggesties voor lange staart te verzamelen (dat wil zeggen, die zijn ontwikkeld rond uw kerndoelen), raad ik aan gratis online hulpmiddelen te gebruiken, zoals Ubersuggest, KeywordTool.io, KWFinder of SEMRush.

Te vermijden spullen

Als u eenmaal succesvol bent geworden met precieze lokale en long-tail-targeting, is het tijd om een snelle steekproefprocedure op uw website uit te voeren - waarschijnlijk moet iets worden verholpen.

Ik beveel onder andere aan om uw inspanningen toe te spitsen op de volgende meest voorkomende on-page fouten en inhoudstoringen, zoals:

  • Gebrek van diep informatieve inhoud - zorg ervoor dat uw webkopie zelf, evenals artikelen en berichten op de pagina voldoende beschrijvend zijn, blijf altijd goed op het onderwerp en voldoe aan de optimale lengtevereiste (ongeveer binnen 700-1200 woorden in totaal).
  • Onvoldoende geoptimaliseerde / ontbrekende paginatitels, metabeschrijvingen en aangepaste URL's (in het ideale geval moeten ze goed zijn geoptimaliseerd voor uw belangrijkste doelzoekwoorden en hun lange staartvarianten).
  • Geen prioriteit geven aan ondersteunende blogpagina's (anders loopt een relevante blog voor marketingdoeleinden). Dat kan een andere goede manier zijn om hoogwaardige niet-merkzoekwoorden te gebruiken, in lijn met het geven van een aansporing tot een betere gebruikersbetrokkenheid.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport