Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de meest voorkomende fouten die mijn kleine SEO en rankingvoortgang kunnen belemmeren?

De meeste online ondernemers en beginnende webmasters associëren vaak de SEO van een kleine site en rangschikken de voortgang alleen met een diepgaand zoekwoordonderzoek. Dat zou natuurlijk het allereerste moeten zijn om de SEO / rangschikking van hun site in de loop van de tijd te verbeteren. Maar zich beperken tot het sleutelwoordonderzoek is alleen maar een vreselijke fout - simpelweg omdat er veel andere plaatsen zijn, vooral met betrekking tot enkele kerntechnische aspecten van SEO op de pagina, die ook in overweging moet worden genomen. Bij het oplossen van de volgende top zullen frequente fouten niet te veel tijd of moeite vergen, alles bijhouden, want het kan voor eens en voor altijd uw verdere vooruitgang belemmeren. Dat gezegd hebbende, hieronder zijn de meest voorkomende gebeurtenissen met betrekking tot on-site SEO en het verder rangschikken van de voortgang die MOET worden vastgesteld op korte termijn. Overweeg dus op zijn minst de volgende problemen - om voor iets anders te worden opgelost.

Top 3-kwesties met On-site SEO Struikelen Ranking vooruitgang Meest frequent

Pagina's hebben met meerdere URL's zonder Canonical Tags in te stellen

Zorg ervoor dat u een canonieke tag gebruikt om een voorkeurs-URL te bepalen - en help daarom de belangrijkste zoekmachines (zoals Google zelf) om de primaire pagina te identificeren die moet worden geïndexeerd. Aangezien één pagina heel verschillende URL's kan genereren (bijvoorbeeld via het gebruikerspad, backlinking of syndicatie), kan het instellen van een canonieke URL-tag (dwz een HTML-element dat in de HTML-header van uw site moet worden geplaatst) u helpen voorkomen van de problemen met betrekking tot dubbele inhoud. En dat is eigenlijk wat lijkt te voorkomen dat sites van kleine bedrijven de groei het vaakst bepalen.

Schijnbaar krijgen "Onnatuurlijke" Backlinks zonder "Nofollow" Tag Attribuut

Vervolgens dient u al uw "onnatuurlijk verdiende" externe links te controleren (dwz die gebouwd zijn als betaalde links, gegenereerd binnen opmerkingen, of een andere manier van door gebruikers gegenereerde inhoud zonder uw controle). Zorg er op die manier voor dat een "nofollow" HTML-kenmerk is ingesloten voor elke onnatuurlijk verdiende link binnen het SEO-linkprofiel van uw website. Als u dat doet, zorgt u ervoor dat niet alleen uw externe koppelingen het gebruikersvertrouwen / bevoegdheid "verdiend" met uw inhoud doorgeven, maar ook het leeuwendeel van mogelijke zorgen vanuit het oogpunt van de zoekmachines wegnemen. Dat is het.

Ontbrekende H1 / H2 / H3-tags of hun onjuist gebruik

Dit is het laatste grote probleem, dat mogelijk tot obstakels kan leiden voor uw on-site SEO en rangschikkingsvoortgang wanneer er niet voldoende rekening is gehouden of niet volledig is uitgevoerd correct. Hoewel er veel discussies zijn over het juiste gebruik van H1 / H2 / H3-headinglabels, mag hun directe impact op de organische ranglijsten van uw website in de SERP's van Google nooit worden onderschat, en wel om twee redenen: ze helpen de zoekmachines de relevantie en actualiteit correct te identificeren belang van uw inhoud, in overeenstemming met het gemakkelijker maken van LSI (dat wil zeggen Latente semantische indexering).

Zorg er met dat alles voor dat u een snelle steekproefprocedure uitvoert om ten minste deze meest voorkomende fouten te ontdekken:

  • Gebruik alleen één H1-headertag voor de primaire kop van elke pagina.
  • Splits de belangrijkste inhoudscategorieën met de relevante H2 / H3-subheaders, waardoor ze rijk worden met trefwoorden.
  • Vergeet niet om de juiste H3 / H4 / H5 / H6 subheaders te hebben voor elke belangrijke subcategorie en links (indien van toepassing).
  • Gebruik nooit dezelfde zoektermen of "exact passende" inhoud binnen verschillende rubrieken.
  • Controleer de volgorde van uw headinglabels - misschien heeft u deze omgekeerd (dat wil zeggen, H2 / H3-taggebruik voor de kopstructuur op het hoogste niveau).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport