Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Gerçekten bir shoestring bütçesinde çalışan SEO ipuçlarıyla sıralamamı geliştirmeme yardımcı olabilir misiniz?

Evet, bazı SEO ipuçlarını ve bu konuda size yardımcı olacak birkaç yararlı önerim var. Her işletme (bunun gerçek ölçeğini göz ardı ederek, çevrimiçi tanıtım için mevcut gerçek pazarlama bütçesi göz önünde bulundurulmadan), organik Arama Motoru Optimizasyonu tarafından sağlanan inanılmaz potansiyelin çoğunu oluşturmalıdır. Yine de, (benim için kesinlikle garip) bazı nedenlerle, çok fazla acemi girişimci ve tecrübesiz web sitesi sahipleri hala bu büyük fırsatı kaçırıyor. Niye ya? Muhtemelen, bütçelerinin "tükendiğine" inandıkları için - web sitenizin sıralamasında, aşağıda listelenen SEO ipuçlarını kullanarak, hızlı bir şekilde ve ek harcamalar olmadan, hâlâ çok şey yapabileceğinizi düşünüyorum. Elbette, tek ihtiyacınız olan şey, aşağıdaki basit önerilere ve faydalı fikirlere başvurmak için biraz zaman ve çaba harcamamaya istekli ve hazır olmaktır. Bu söylenelim, hadi gidelim.

3 Sıralamanızı Geliştirmenin Hızlı Yolları: Sıfır Bütçe Üzerinde SEO İpuçları ve Püf Noktaları

Google Benim İşletmem Gösterge Panosu (GMB)

Eski bir tuğla-harç girişiminde bulunuyorsanız veya bölgesel hedefli işiniz şu anda çok büyük ölçekli değil - kesin olarak hedeflenmiş SEO ile yerel olarak gitmek sizin için mümkün olan en iyi çözüm olabilir. Yapılması gereken ilk şey, GMB gösterge tablonuzu (önceden Google Rehber olarak bilinir) doldurmak ve işletme web sitenizi birincil ve ikincil kategorileri düzeltmek için göndermektir. Bu şekilde, tüm listeleme alanlarını tam olarak kullandığınızdan emin olun - yalnızca tutarlı NAP verilerini (yani işletme adı, fiziksel adres, prohe numarası, vb.) Sunarken, mümkün olduğunca doğru ve açıklayıcı olun. Zaten yarım bitti!

Uzun Kuyruklu Anahtar Kelime Hedefleme

İçeriğinizi optimize ettiğiniz tek çekirdekli anahtar kelimelerin genel olarak yüksek sıralama elde etmek için çok rekabetçi oldukları ve çok daha uzun süreli uzun kuyruk kombinasyonlarını hedefleyebildikleri göz önünde bulundurulur. Küçük işletmeler için gerçek bir altın madeni fırsat haline gelir. Bu tür anahtar kelime varyasyonları, esas olarak, kullanıcının web sayfanızda yer alması ve sayfadaki içerik öğeleri (Meta Tanımlamalar, Link Metin Bağları vb.) web siteniz ile rütbenin şeklini dramatik bir şekilde değiştirebilir, özellikle de daha fazla veya daha dar bir niş içerdiğinde. Bazı değerli uzun kuyruklu anahtar kelime önerilerini (yani, temel hedef anahtar kelimeleriniz etrafında geliştirilenler) hızlıca almak için Ubersuggest, KeywordTool.io, KWFinder veya SEMRush gibi ücretsiz çevrimiçi araçları kullanmanızı öneririz.

Kaçınılması Gerekenler

Kesin yerel ve uzun kuyruklu hedeflemeyi başarılı bir şekilde bitirdikten sonra, web sitenizde hızlı bir nokta kontrol prosedürü çalıştırma zamanı gelecektir - muhtemelen bir şeyin düzeltilmesi gerekiyor.

Diğerleri arasında, aşağıdaki en sık görülen sayfa içi hatalar ve içerik arızaları üzerinde çabalarınızı yoğunlaştırmanızı öneririm:

  • Çok bilgilendirici içerikten yararlanın - web sayfanızın yanı sıra sayfa içi makalelerin ve yazıların yeterince açıklayıcı olduğundan, her zaman konuyla yakından ilgili olduğundan ve en uygun uzunluk gereksinimini karşıladığından emin olun (yaklaşık olarak toplamda 700-1200 kelime).
  • Yetersiz şekilde optimize edilmiş / eksik Sayfa Başlıkları, Meta Tanımları ve Özel URL'ler (ideal olarak, ana hedef anahtar kelimeleriniz ve uzun kuyruk varyasyonları için en iyi şekilde optimize edilmiş olmalıdırlar).
  • Destekleyici blog sayfalarına öncelik verilmez (aksi halde, pazarlama amaçlı ilgili bir blog yayınlanır). Bu, daha iyi bir kullanıcı etkileşimine teşvik etmek için yüksek değerli markasız anahtar kelimeler kullanmanın başka bir iyi yolu olabilir.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport