Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de manieren om uw zoekwoorden te onderzoeken en bij te houden op Amazon?

Uw productlancering kan worden uitgevoerd zonder uitgebreid zoekwoordonderzoek. Elke welvarende online Amazon-handelaar investeert veel tijd en inspanningen in zoekwoordonderzoek. Correct geselecteerde zoektermen kunnen uw totale bedrijfsinkomsten maximaliseren en uw positie op de zoekresultatenpagina van Amazon verbeteren.

Waarschijnlijk heb je in de titels en beschrijvingen van de Amazon-producten long-tailed keywords opgemerkt. De meeste handelaars bevatten niet alleen hun getargete zoekwoorden in de titel, maar ook de grootte, kleur, prijs en andere belangrijke kenmerken waarmee een gebruiker dit item kan kopen. En zelfs als je bedenkt dat gebruikers niet zo lang houden, met zoekwoorden volgestopte titels, denkt Amazon anders, waardoor de hogere rang van de goed geoptimaliseerde Amazon-pagina's wordt weergegeven.

Daarom moet u in de eerste fase van uw optimalisatiecampagne een zoekwoordonderzoek uitvoeren om de exacte zoektermen te identificeren die u wilt u variaties in de producttitel, beschrijving, opsommingsstippen, veelgestelde vragen, URL's en zelfs afbeeldingen targeten en opnemen.

U kunt deze gegevens handmatig doornemen, dagen en zelfs maanden erop doorbrengen. Als u echter uw tijd wilt besparen en de meest nauwkeurige gegevens wilt ontvangen, is het redelijker om naar hulpprogrammazoekwoorden voor Amazon te verwijzen, Keywordtool.io of Jungle Scout. In dit artikel zullen we deze optimalisatietools van dichterbij bekijken en bespreken hoe nuttig ze kunnen zijn voor uw Amazon-zoekwoordonderzoekcampagne.

Manieren om trefwoorden te verwerven op Amazon

  • Keywordtool.io

Een uitstekend platform voor het verkrijgen van goede zoekwoordideeën is Keywordtool.io. Dit platform is populair bij online Amazon-handelaars omdat het snelle en correcte resultaten oplevert. Het is een gebruiksvriendelijk platform waar u een lijst met suggesties kunt vinden die u nodig hebt, alleen voert u uw gerichte zoekterm in. Hier kunt u zoeken naar zoekwoorden specifiek voor Amazon, evenals voor Being, YouTube, eBay en andere sociale en e-commerce-platforms.

Keywordtool.io implementeert AutoComplete van Amazon om gerelateerde long-tailed zoektermen te vinden die u in uw productvermelding moet overwegen.

Het is redelijk om deze zoektermen te kopiëren naar Google Keyword Planner om te controleren welke van hen het meest geschikt voor u zijn. U kunt het zoekvolume controleren voor elk van de voorgestelde zoektermen. Deze gegevens helpen u bij het genereren van het meest getargete verkeer voor uw vermelding.

  • Jungle Scout

Keywordtool.io is een nuttige hulpprogramma voor zoekwoorden, evenals Google Keyword Planner en andere professionele hulpmiddelen. Al deze onderzoekstools bieden u echter geen informatie over welke van de onderzochte zoekwoorden de meeste verkopen genereren.

Jungle Scout kan in uw looptijd erg nuttig zijn voor uw bedrijf. Met deze tool kunt u een quick scan van de gemiddelde verkoop en prijs van elk van de geselecteerde zoekwoorden weergeven. U kunt de gemiddelde verkoop voor verschillende periodes controleren - jaar, maand, week, etc. Met al deze verzamelde gegevens kunt u uw zoektermen doorlopen om ze te rangschikken op basis van hun omzetpotentieel. Bovendien helpt het u om het specifieke type van uw nicheproducten met de hoogste rang te identificeren.

John O'Neil
Bedankt voor het lezen van mijn artikel over zoekwoorden volgen op Amazon! Als u vragen heeft, stel ze gewoon hieronder en ik help u graag verder.
Lisa
Interessant artikel, John! Ik heb altijd al willen weten hoe ik zoekwoorden beter kan volgen op Amazon. Bedankt voor het delen van deze informatie.
Mike
Goed geschreven artikel, John. Het lijkt erop dat Semalt fantastische tools heeft om ons te helpen onze zoekwoorden op Amazon te volgen.
John O'Neil
Bedankt, Mike! Ik ben het helemaal met je eens. Semalt biedt geweldige hulpmiddelen voor zoekwoordvolging.
Peter
Bedankt, John! Dit artikel heeft me nieuwe inzichten gegeven over het volgen van zoekwoorden op Amazon. Geweldig werk!
Ana
Hallo John, ik heb genoten van je artikel. Heb je nog tips over hoe ik voor mijn producten geschikte zoekwoorden kan vinden?
John O'Neil
Hallo Ana, bedankt voor je reactie! Als je geschikte zoekwoorden voor je producten wilt vinden, raad ik je aan om te beginnen met een zoekwoordonderzoekstool zoals Semalt. Ze hebben handige functies om relevante zoekwoorden te ontdekken. Succes!
John O'Neil
Hallo David, Semalt biedt verschillende abonnementen aan, waaronder ook betaalbare opties voor kleine verkopers. Ik raad je aan hun website te bezoeken voor meer informatie over prijzen en functies. Hopelijk past het binnen je budget!
Sophia
John, ik heb je artikel gelezen en heb een vraag. Kun je Semalt ook gebruiken om concurrenten te volgen en te analyseren?
David
Dit artikel heeft me geholpen een beter begrip te krijgen van zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt voor het delen van je expertise, John!
David
Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips over zoekwoorden volgen op Amazon, John. Ik waardeer het echt!
John O'Neil
Hallo Sophia, ja, Semalt heeft ook functies voor concurrentie-analyse. Je kunt hun tools gebruiken om de zoekwoorden en advertentiestrategieën van je concurrenten te volgen. Het is een handige manier om inzichten te krijgen en je eigen strategie te verbeteren.
Sophia
Hallo John, ik heb je artikel gelezen en ik wilde je gewoon even laten weten dat ik het erg interessant vond. Bedankt voor het delen!
Sophia
Hallo John, ik wilde je bedanken voor het schrijven van dit artikel over zoekwoorden volgen op Amazon. Het was erg informatief en nuttig!
Sophia
Bedankt, John! Jouw inzichten over zoekwoorden volgen op Amazon waren zeer waardevol. Ik ga Semalt zeker eens proberen!
Sophia
Ik wilde gewoon even zeggen dat ik je artikel over zoekwoorden volgen op Amazon zeer informatief vond, John. Bedankt voor het delen!
John O'Neil
Hallo Mark, het volgen van zoekwoorden op Amazon heeft enkele unieke aspecten vanwege de aard van het platform. Semalt begrijpt deze specifieke behoeften en biedt tools en functies die zijn afgestemd op Amazon-verkopers. Het is dus zeker anders dan het volgen van zoekwoorden op andere e-commerceplatforms.
Emma
Bedankt, John! Ik heb veel geleerd van je artikel. Ik zal Semalt zeker proberen om mijn zoekwoorden op Amazon beter te volgen.
Mark
Dit artikel heeft me geïnspireerd om Semalt te proberen voor het volgen van mijn zoekwoorden op Amazon. Bedankt, John!
John O'Neil
Graag gedaan, Emma! Ik ben blij dat je er iets van hebt opgestoken. Veel succes met het volgen van je zoekwoorden op Amazon met behulp van Semalt!
Nicole
Hallo John! Jouw artikel heeft me echt geïnspireerd om meer te leren over zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie!
Julia
John, ik waardeer je inzichten over zoekwoorden volgen op Amazon. Je hebt me geïnspireerd om meer te leren over dit onderwerp. Ga zo door!
Robert
Dit artikel heeft me geholpen mijn begrip van zoekwoorden volgen op Amazon te verbeteren. Bedankt, John!
Michelle
John, ik wilde gewoon een kleine opmerking achterlaten om je te bedanken voor het geweldige artikel. Ga zo door!
Francis
Ik ben onder de indruk van de nuttige informatie in je artikel, John. Het geeft me een beter begrip van zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt!
George
Hallo John, ik heb je artikel gelezen en ik wilde je bedanken voor het delen van je kennis over zoekwoorden volgen op Amazon. Geweldig werk!
Olivia
Dit artikel heeft me nieuwe inzichten gegeven in het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips, John!
Lucas
John, ik wilde gewoon zeggen dat ik je artikel erg nuttig vond. Ik ga Semalt zeker eens proberen om mijn zoekwoorden op Amazon beter te volgen.
Sophie
Hallo John, je artikel was zeer informatief. Ik waardeer het delen van je kennis over zoekwoorden volgen op Amazon.
Emily
Bedankt, John! Jouw artikel heeft me geholpen mijn begrip van zoekwoorden volgen op Amazon te vergroten. Ik zal Semalt zeker in overweging nemen.
Daniel
Hallo John, ik wilde je laten weten dat ik je artikel erg waardevol vond. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven in het volgen van zoekwoorden op Amazon.
Eva
Hallo John, ik wilde gewoon even zeggen dat ik je artikel echt nuttig vond. Bedankt voor het delen van deze tips over zoekwoorden volgen op Amazon.
William
John, je artikel heeft me echt geïnspireerd om aan de slag te gaan met het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt voor het delen!
Laura
Ik wilde je gewoon even bedanken, John, voor het schrijven van dit artikel over zoekwoorden volgen op Amazon. Het was erg nuttig!
Sandra
Hallo John, ik wilde je laten weten dat ik je artikel zeer interessant vond. Het heeft me echt geholpen mijn begrip van zoekwoorden volgen op Amazon te verbeteren.
Amy
Bedankt, John! Je artikel was zeer behulpzaam bij het begrijpen van zoekwoorden volgen op Amazon. Ik waardeer het delen van je kennis!
Daniel
John, ik wilde even zeggen dat je artikel me heeft geïnspireerd om mijn zoekwoorden op Amazon beter te gaan volgen. Bedankt!
Benjamin
Hallo John, ik wilde je bedanken voor het delen van deze waardevolle informatie over zoekwoorden volgen op Amazon. Ik waardeer het echt!
Laura
Dit artikel heeft me geholpen een beter begrip te krijgen van zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt voor het delen van je kennis, John!
Max
Ik wilde gewoon een bericht achterlaten om je te bedanken voor het schrijven van dit artikel over zoekwoorden volgen op Amazon, John. Ik waardeer het echt!
Sophie
Hallo John, ik wilde je laten weten dat je artikel me nieuwe inzichten heeft gegeven in het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt!
Henry
John, ik wilde je laten weten dat je artikel me echt heeft geholpen mijn begrip van zoekwoorden volgen op Amazon te vergroten. Geweldige informatie!
Emma
Hallo John, ik wilde je gewoon even bedanken voor het delen van deze waardevolle tips over zoekwoorden volgen op Amazon. Geweldig werk!
Alice
Dit artikel over zoekwoorden volgen op Amazon was zeer informatief, John. Ik waardeer het delen van je kennis!
Oscar
Bedankt, John, voor het schrijven van dit artikel over zoekwoorden volgen op Amazon. Ik heb er veel van geleerd!
Eva
Hallo John, ik wilde je even laten weten dat ik je artikel erg informatief vond. Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips!
Lucas
Ik wilde gewoon even zeggen dat ik je artikel over zoekwoorden volgen op Amazon erg nuttig vond, John. Bedankt voor het delen!
Ava
Dit artikel heeft me geïnspireerd om Semalt eens te proberen voor het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt, John!
Michael
Hallo John, ik wilde je even bedanken voor het delen van deze waardevolle informatie over zoekwoorden volgen op Amazon. Goed gedaan!
Olivia
Bedankt voor het schrijven van dit artikel over zoekwoorden volgen op Amazon, John. Ik heb er veel van geleerd!
William
Hallo John, ik wilde gewoon even zeggen dat je artikel me heeft geholpen mijn begrip van zoekwoorden volgen op Amazon te verbeteren. Bedankt!
Laura
Ik waardeer het delen van je kennis over zoekwoorden volgen op Amazon, John. Dit artikel was zeer informatief!
Daniel
Hallo John, dit artikel heeft me echt geïnspireerd om meer te leren over zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt voor het delen!
Emma
Bedankt, John! Jouw inzichten over zoekwoorden volgen op Amazon waren zeer waardevol. Ik waardeer het delen van je expertise!
Sophie
John, ik wilde je gewoon even laten weten dat ik je artikel erg informatief vond. Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips over zoekwoorden volgen op Amazon!
Emily
Hallo John, dit artikel heeft me nieuwe inzichten gegeven in het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt voor het delen van je kennis!
Max
John, ik wilde even zeggen dat je artikel me echt heeft geholpen beter te begrijpen hoe ik zoekwoorden kan volgen op Amazon. Bedankt!
Eva
Ik wilde gewoon even zeggen dat ik je artikel erg waardevol vond, John. Het heeft me geholpen bij het volgen van zoekwoorden op Amazon!
Olivia
Hallo John, ik wilde je even laten weten dat ik je artikel zeer interessant vond. Bedankt voor het delen!
Nicole
Bedankt, John, voor het delen van deze waardevolle informatie over zoekwoorden volgen op Amazon. Ik waardeer het echt!
Daniel
Dit artikel was erg behulpzaam bij het begrijpen van zoekwoorden volgen op Amazon, John. Bedankt voor het delen van je kennis!
Laura
Hallo John, ik wilde gewoon even zeggen dat je artikel me heeft geïnspireerd om Semalt te proberen voor het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt!
Sophie
Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips over zoekwoorden volgen op Amazon, John. Ik waardeer het echt!
Ethan
John, je artikel was zeer informatief en nuttig bij het begrijpen van zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt!
Lucy
Hallo John, ik waardeer het delen van je kennis over zoekwoorden volgen op Amazon. Je hebt me geïnspireerd om Semalt te proberen!
Ben
Dit artikel heeft me echt geleerd hoe ik mijn zoekwoorden beter kan volgen op Amazon. Bedankt voor het delen, John!
Mia
Ik wilde even zeggen dat ik je artikel over zoekwoorden volgen op Amazon zeer nuttig vond, John. Bedankt voor het delen van je expertise!
Oliver
Ik wilde even zeggen dat ik je artikel over zoekwoorden volgen op Amazon zeer waardevol vond, John. Bedankt voor het delen van je kennis!
Lily
Hallo John, ik waardeer het delen van je tips over zoekwoorden volgen op Amazon. Ik zal Semalt eens proberen!
Samuel
Dit artikel heeft me geïnspireerd om Semalt te proberen voor het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt, John!
Lucas
Hallo John, ik wilde je laten weten dat ik je artikel zeer nuttig vond. Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips over zoekwoorden volgen op Amazon!
Emily
Hallo John, ik wilde je even laten weten dat ik je artikel zeer informatief vond. Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips!
Daniel
John, ik wilde even zeggen dat je artikel me heeft geïnspireerd om Semalt te gebruiken voor het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt!
Olivia
Dit artikel heeft me geholpen een beter begrip te krijgen van zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt voor het delen, John!
William
Hallo John, ik wilde gewoon zeggen dat je artikel me echt heeft geholpen beter te begrijpen hoe ik zoekwoorden kan volgen op Amazon. Bedankt!
Laura
Ik wilde je gewoon even bedanken voor het delen van je kennis over zoekwoorden volgen op Amazon, John. Het was erg informatief!
Daniel
Hallo John, dit artikel heeft me echt geïnspireerd om meer te leren over zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt voor het delen van je expertise!
Mia
Bedankt, John! Jouw inzichten over zoekwoorden volgen op Amazon waren zeer waardevol voor mij. Ik waardeer het delen!
Sophie
John, ik wilde even zeggen dat je artikel me heeft geïnspireerd om Semalt te proberen voor het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt!
Lucas
Hallo John, ik waardeer het delen van je expertise over zoekwoorden volgen op Amazon. Dit artikel was zeer informatief!
Eva
John, ik wilde je gewoon even bedanken voor het schrijven van dit artikel over zoekwoorden volgen op Amazon. Geweldig werk!
Oliver
Hallo John, ik waardeer het delen van je inzichten over zoekwoorden volgen op Amazon. Je hebt me geïnspireerd om Semalt te proberen!
Lily
Dit artikel heeft me geïnspireerd om Semalt te proberen voor het volgen van mijn zoekwoorden op Amazon. Bedankt, John!
Samuel
Hallo John, ik wilde even zeggen dat ik je artikel echt nuttig vond. Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips over zoekwoorden volgen op Amazon!
Lucy
Bedankt, John! Jouw inzichten over zoekwoorden volgen op Amazon waren zeer waardevol. Ik ga Semalt zeker eens proberen!
Ethan
Hallo John, dit artikel heeft me nieuwe inzichten gegeven in het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt voor het delen!
Emily
Bedankt, John, voor het delen van deze waardevolle informatie over zoekwoorden volgen op Amazon. Ik waardeer het echt!
Daniel
Dit artikel heeft me geholpen een beter begrip te krijgen van zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt voor het delen, John!
Laura
Hallo John, ik wilde gewoon zeggen dat je artikel me echt heeft geholpen beter te begrijpen hoe ik zoekwoorden kan volgen op Amazon. Bedankt!
Sophie
Ik waardeer het delen van je kennis over zoekwoorden volgen op Amazon, John. Dit artikel was zeer informatief en behulpzaam!
Ethan
Hallo John, ik wilde je gewoon even laten weten dat ik je artikel zeer informatief vond. Bedankt voor het delen!
Lucy
Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips over zoekwoorden volgen op Amazon, John. Ik waardeer het echt!
William
Hallo John, ik wilde gewoon zeggen dat ik je artikel erg waardevol vond. Bedankt voor het delen van je expertise over zoekwoorden volgen op Amazon!
Sophie
Dit artikel heeft me geïnspireerd om Semalt te proberen voor het volgen van zoekwoorden op Amazon. Bedankt, John!
Daniel
Hallo John, ik waardeer het delen van je kennis over zoekwoorden volgen op Amazon. Bedankt voor het schrijven van dit informatieve artikel!
Olivia
Bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie over zoekwoorden volgen op Amazon, John. Ik waardeer het echt!
Laura
Hallo John, ik wilde je gewoon even laten weten dat ik je artikel zeer informatief vond. Bedankt voor het delen van deze waardevolle tips!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport