Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitesi SEO'yu sıfır bütçeyle gerçekleştirmek konusunda ne kadar gerçek olduğunu biliyor musunuz?

Genel olarak bakıldığında, sıfır bütçeyle SEO'nun çalıştırılmasından neredeyse tam olarak faydalanmanın aslında, neredeyse tamamıyla yönetilebilir bir şey olacağına inanıyorum. Tabii ki, özellikle de tamamen yeni iseniz, bu tartışılmaz zorlu görevi tamamlamak için biraz zaman ve çaba harcamaya hazırsınız. Tüm bunların altında, size, Arama Motoru Optimizasyonu'nun temellerini anlamanıza yardımcı olacak basit bir eylem planı ve SEO'nun temelleri ile ilgili doğru yaklaşımı anlamanızı sağlayacak bir eylem planı göstereceğim. Bütçe ve herhangi bir üçüncü taraf yardımı için yalvarmadan. Aşağıda, web sitenizin performansının ana sayfalarında hızlı bir şekilde yayınlanıp, sitenizde anında deneyebileceğiniz bazı işlem adımlarıyla desteklenelim.

Sıfır Bütçe Üzerinde Başlangıç SEO'sı: Temel Sayfa İçi Öğeler

İçerik Oluşturma ve Sayfa Optimizasyonu için Kendinizi Hazırlayın

Başka bir şey, kendi elinizle temel optimizasyon stratejisini kullanırken, web sitenizin vücut içeriği oluşturma ve sayfa optimizasyonu ile ilgili yapılacak ilk şey, kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yürütüyor. Tabii ki, bu kesinlikle zaman alıcı ve emek yoğun bir iş yapıyor gibi görünüyor, ancak SEO temel hedef anahtar kelimeler tam ve iyi rafine bir liste ile başlayan - daha fazla gitmek için izin veren tek doğru yaklaşımdır. Ubersuggest, KeywordTool.io gibi daha gelişmiş bir anahtar kelime araştırma aracı kullanarak sadece en iyi anahtar kelimeleri kullanmaya özen göstererek, eski ve iyi bir Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı aracını kullanarak hedef arama terimlerinin ana listesini oluşturmanızı öneririz. Veya açık erişimde bulunan diğer popüler çevrimiçi araçlar.

Herşeyi Başlık ve Meta Verilerle Yerine Getirin

Dolayısıyla, optimize etmek için doğru anahtar kelime sözlüğüne sahip olduktan sonra, şimdi onları harekete geçirme zamanı geldi. Doğrudan web sayfalarınızda bulunan çok fazla sayıda önemli öğe olmadığından, bunların her birini, SEO'nun gerçekleştirilmesinde temel öneme sahip aşağıdaki önerilere göre oluşturduğunuzdan / yeniden oluşturduğunuzdan emin olun. İşte onlar:

  • Başlık Etiketleri  - her web sayfası için tıklanabilir bir başlık tanımlayan sayfa içi web sitesi optimizasyonu düzeyinde SEO'nun en önemli öğeleridir. Google’ın arama sonuçlarında göründüğü gibi “Zengin snippet”. Bunları, tüm benzersiz, kısa ve özlü ve en değerli anahtar kelimelerinizle yerleştirmelisiniz. İdeal uzunluğun 50-60 karakterini karşıladığınızdan emin olun ve işiniz bitti.
  • Meta Açıklamaları  - bu ikinci en önemli meta veri türü, Google’ın zengin snippet'lerinde de görüntülenir. Başlık Etiketleriyle olduğu gibi, bu öğeler, ilgili web sayfasının kısa bir özetini sunarak kullanıcı tıklamalarını çekmek için cazip bir mesaj sağlamalıdır. Benzer şekilde, Meta Tanımları 155-160 karakterle sınırlandırılmış maksimum uzunlukla geliyor ve aynı zamanda en alakalı anahtar kelimelerinizle de doymuş olmalı. Ancak, bu sefer uzun kuyruk varyasyonlarına daha iyi odaklanmanız gerektiğini unutmayın. Daha iyi trafik üreten fırsatlar.

  • Resim ALT Etiketleri  - üçüncü ana meta veri kategorisine girmektedir. Image ALT Etiketleri ile ilgili her şey aslında oldukça basittir - arama tarayıcılarına sayfa içi resimlerinizin ne hakkında olduğunu “basitçe anlatıyorlar”. Sadece bu alternatif açıklamaların her ilgili resmin ana fikrini kapsadığından emin olun, bunları anahtar kelimelerle (varsa) birbirine yapıştırın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport