Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kunt u mij vertellen welke belangrijke gebieden en rangschikkingsfactoren van Google lokale SEO in de eerste plaats moeten worden gericht?

Vanuit het oogpunt van organische optimalisatie voor regionaal getargete online zoeken, evenals Google lokale SEO in het bijzonder, zijn er niet teveel gebieden van uw websiteprestaties of primaire ranglijstfactoren die u bovenal kunt benadrukken. Over het algemeen valt het hele gebied van de lokale Google-zoekmachine, met de belangrijkste positiesignalen, eigenlijk uiteen in slechts drie hoofdcategorieën, waarbij de volgende factoren van uw websiteprestaties samenkomen: factoren op de pagina, lokale links en signalen van externe locaties. Dat gezegd hebbende, hieronder zal ik elk van hen in meer detail beschrijven.

Google Local SEO: Top 3-factoren die uw ranking bepalen

Dit zijn dus de belangrijkste factoren en belangrijkste gebieden van uw websiteprestaties om u te concentreren op het verbeteren van uw prestaties uw online zichtbaarheid en positionering in de lokale organische zoekvermeldingen van Google. Kortom, al deze elementen zullen over het algemeen een positieve impact hebben (natuurlijk, wanneer goed gedaan) op je lokale rangschikkingspotentieel - daarom moeten de volgende de belangrijkste aandachtsgebieden vertegenwoordigen. Daar zijn ze.

Factoren op de pagina

Aangezien we dit gebied van lokale SEO niet echt over-technologiseren, zorg er dan voor dat u de volgende belangrijke elementen op de pagina samenvoegt. Google kijkt voor alles naar uw titellabels, metabeschrijvingen, H1 / H2 / H3-koptags, evenals afbeeldingen op de pagina en lichaamscontent zelf. Er zijn ook enkele andere specifieke elementen die direct op uw webpagina's te vinden zijn, zoals Google Map (homepage / aangepaste landingen), zakelijke NAP-gegevens (idealiter op elke pagina te plaatsen en goed gestructureerd met schema.org-markup). En tot slot, onthoud over deze specifieke elementen, die verband houden met de geloofwaardigheid van uw bedrijf bij de doelgroep. U moet hier User Testimonials, Accreditations en External Reviews overwegen. Dat is het.

Lokale links

Aangezien dit een bijzonder specifieke categorie van Google's lokale SEO-rankingfactoren is, laten we de belangrijkste punten van uw focus slechts in algemene termen behandelen - gewoon omdat de juiste links altijd afhankelijk zijn over elk gegeven geval en type bedrijf. Dus idealiter moet u zich op zijn minst houden aan de volgende basisverbindingsfactoren, zoals locatiespecifieke koppelingen (dat wil zeggen, elke vorm van geloofwaardige en relevante bron binnen uw locatie zal dat doen), industriespecifieke koppelingen (dwz een directory of een derde directory). website-gedeelte, dat echt is, actueel is en relevant is voor uw bedrijf of locatie waar u mee werkt), evenals redactionele redactionele links (dwz het creëren van een aantal verdienstelijke artikelen / berichten om enkele echte redactionele links van lokale websites aan te trekken / blogs met de hoogste scores van Domain Authority / PageRank).

Externe locatiesignalen

Het punt is dat Google de neiging heeft om de belangrijkste NAP-gegevens op uw bedrijfswebsite te laten correleren met de informatie die is ingediend bij uw Google Mijn Bedrijf dashboard. Uiteindelijk moet elk gegevensfragment gevalideerd worden met de rest van uw gerelateerde bedrijfsinformatie die op internet te vinden is. Het betekent dat er slechts twee belangrijke elementen voor uw overweging zijn, zoals NAP-gegevensconsistentie (het lijkt misschien een beetje, maar het handhaven van een consistente locatievingerafdruk is natuurlijk van cruciaal belang, als u dat wilt om lokaal goed te scoren) en zakelijke citaten (evenzo moet u consequent zijn wanneer uw bedrijf wordt vermeld op geel-pagina-achtige online mappen en social-mediaplatforms). Zorg er op die manier voor dat eventuele dubbele / verouderde informatie onmiddellijk wordt opgeschoond - en je bent klaar!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport