Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan iemand de beste SEO-controlelijst van de website delen om al mijn getargete bezoekers er naar toe te leiden?

Ja, ik heb waarschijnlijk de beste SEO-controlelijst voor websites waarmee uw webpagina's bovenaan de organische zoeklijsten van Google kunnen verschijnen. En het is niet nodig om te zeggen dat het vergroten van organische zichtbaarheid in relevante SERP's met uw bedrijfswebsite of marketingblog erg belangrijk is voor elke moderne onderneming, of het nu een goed oud bedrijf is met een nauwkeurige lokale focus of, laten we zeggen, een online drop-off vervoerende onderneming met grensoverschrijdende dekking. De Search Engine Optimization (zowel op de pagina op de pagina als buiten de pagina's) heeft onder alle omstandigheden een cruciale rol bij het leveren van een breed publiek aan het hele bedrijf dat u gebruikt, dat het echt verdient. Dat gezegd hebbende, zal ik u enkele van de beste SEO-websites hieronder laten zien met alle elementaire optimalisatietechnieken op de pagina en praktische suggesties tot dat moment.

Beste Website SEO Checklist: Alles over On-Page Optimalisatie

Ik raad u aan om met de Search Engine Optimization op de on-page te gaan werken. niveau. Zodra u alles op orde hebt met de belangrijkste SEO-elementen die u op uw webpagina's vindt, kunt u de rest van de belangrijkste aspecten van alle optimalisatie-inspanningen die u buiten uw website / blog hebt ondernomen, voltooien. Laten we ons dus verdiepen.

De basisprincipes van On-Page SEO

  •  Zoekwoorden - als het gaat om het lanceren van een organische SEO-campagne, is het uitvoeren van diepgaand zoekwoordonderzoek het eerste om op dat punt gedaan te worden. Het lijkt misschien een beetje, maar voor het maken van content heb je een goed-gerangschikte lijst nodig met de belangrijkste doelzoekwoorden en de belangrijkste zoektermen met lange staart waar je eigenlijk voor optimaliseert. Het nemen van een moment om gedegen competitief onderzoek van vergelijkbare nichewebsites uit te voeren, zou u extra inzicht en waardevolle zoekwoordsuggesties bieden, waardoor u nog een voordeel zou hebben ten opzichte van uw marktconcurrenten.
  •  Meta-title-tags - op basis van de belangrijkste richtlijnen van Google voor webmasters, moet de lengte van deze elementen binnen de limiet van 55-60 tekens worden gehouden. Zorg ervoor dat uw title-tags altijd aan deze vereiste voldoen, voornamelijk vanwege een mogelijk probleem wanneer te lange metatitels onjuist worden weergegeven in Google's SERP's of lijken te zijn halve snede (i. een klikbaar gebied boven een zogenaamd "rich snippet" dat is samengesteld met Meta Description). Tip: als u een kernwoord dichter bij het begin van de titel plaatst, wordt de classificatie-impact in de ogen van de Google-zoekmachine zo groot mogelijk.
  •  Meta Descriptions - net als uw title-tags zijn deze op inhoud gebaseerde SEO-elementen op dezelfde pagina van even groot belang voor uw correcte look in Google's SERP's. Wanneer meta-beschrijvingen uniek worden gemaakt en binnen de limiet van 155-160 tekens worden gehouden, zullen ze maximaal welkom zijn voor het ontvangen van de klik van de gebruiker, en op een bepaald moment alsnog uw conversie genererende potentieel bepalen. Daarom raad ik aan sterk de aandacht te schenken aan Meta Descriptions, consistent formaat en zoekwoordtargeting. Houd er echter rekening mee dat meta-beschrijvingen, in tegenstelling tot uw titels, vooral presteren wanneer ze goed zijn geoptimaliseerd voor lange staart-zoekwoorden en gerelateerde LSI-contextuele synoniemen.

  •  Technische elementen - gezien het feit dat er nu niets te moeilijk is om SEO op de pagina over te houden, ben ik alleen de rest van de elementen van essentieel belang snel te schetsen. Zorg er dus voor dat uw afbeeldingen zijn ingesloten met op trefwoord gebaseerde Image ALT Tags, in lijn met een dubbele controle van uw robots.txt bestand en XML-sitemapstructuur. Op die manier, vergeet niet om een aangepaste 400-pagina te maken die iets niet saai laat zien als reactie van de gebruiker op een niet-bestaande pagina / verbroken link - en je bent klaar!
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport