Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Heeft iemand een betrouwbare gids voor SEO op de pagina met to-do-list voor startups?

Ja, ik heb een vrij goede startgids voor SEO en to-do-list met de basis die nodig is om alles op zijn plaats te krijgen met een gloednieuwe startup, waarbij het hoofdonderwerp / de bedrijfssector, of commerciële element. Deze algemene SEO-takenlijst is bedoeld om elke beginnende website-eigenaar te helpen aan de slag te gaan met de zoekmachineoptimalisatie op het niveau op de pagina - vanaf de eerste dag waarop deze wordt geopend. Probeer zo veel mogelijk te voltooien - en je hebt een goed startpunt voor het onthullen van het volledige potentieel van je website of blog in de lijst met relevante SERP's van Google. Dat gezegd hebbende, laten we snel de volgende reeks eenvoudige maar nuttige aanbevelingen doornemen voor on-page optimalisatie.

Inleiding tot On-Page SEO: takenlijst voor nieuwe websites

Google Analytics

Het eerste dat moet gebeuren is het installeren van Google Analytics, standaard een standaard online toolkit geleverd door 's werelds grootste zoekmachine. Eenvoudig gezegd, GA is een gratis analytische software waarmee u bijna alles kunt doen wat u nodig hebt voor het volgen / rapporteren van alle kanten van de online prestaties van uw website of blog. Vanuit het oogpunt van on-page SEO helpt GA u bij het bijhouden van de primaire online statistieken, zoals de hoeveelheid webverkeer die u uit de zoekmachines haalt met uw pagina's en precies welke verkeer meer organisch verkeer genereert, het kan ook uw bouncepercentage, in lijn met het geven van vele andere gegevensgestuurde prestatiemetingen en waardevol inzicht in wat kan worden verbeterd of waarvoor waarschijnlijk een quick-fix nodig is.

Google's Search Console

Vervolgens moet u de Search Console van Google instellen (anders Webmasterhulpprogramma's). GSC is ook beschikbaar in open access, specifiek ontworpen voor webmasters en misschien iedereen die een website of blog beheert. Het kan u een goed beeld geven van uw algehele online prestaties in de organische zoekresultaten van Google en de huidige status van uw website of blog weergeven voor het nemen van alle benodigde acties wanneer er iets misgaat.

Spot-Check voor doorverwijzingen

Zodra u alles op zijn plaats hebt met uw tracking en elementaire analytische software, is het tijd om wat specifiekere dingen te doen. Het eerste dat moet worden gedaan met het oog op on-page SEO is het uitvoeren van een steekproef voor doorverwijzingen. Het juiste gebruik ervan is cruciaal voor uw algehele online prestaties. Aangezien een 301-redirect (standaard permanente omleiding) bijna alle potentiële rangschikkingswaarde van de oude pagina naar zijn nieuwe bestemming doorgeeft, is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u geen 302-omleidingsfouten hebt (die eigenlijk als 301-omleidingsfouten zouden moeten komen) s). Op die manier raad ik aan om Browseo.net te gebruiken - een heel eenvoudige online tool die je helpt om snel een verkeerde URL te vinden en een verkeerde redirect die moet worden gerepareerd.

Fouten en Crawlproblemen

Over het algemeen geldt: hoe groter uw website of blog, des te groter de potentiële storingen die deze kan veroorzaken. Een van de andere meest voorkomende problemen met betrekking tot on-page SEO, gebroken links, inhoudsfouten en kruipbelemmeringen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende problemen, die vaak worden geconfronteerd met gloednieuwe online startups. Daarom moet u ervoor zorgen dat de zoekmachines uw inhoud gemakkelijk kunnen vinden, deze kunnen scannen (anders indexeren) en daarom meer organisch verkeer naar uw pagina's kunnen leiden. Er zijn veel professionele toolkits en uitgebreide analytische online platforms om u daarbij te helpen. Sommigen van hen worden betaald, de anderen kunnen een maandelijkse proefperiode of volledig gratis toegang hebben op het basisniveau. Hoe dan ook, bij het kiezen van de juiste online helper, raad ik je aan om uit te zoeken naar de volgende beproefde hulpmiddelen: Screaming Frog SEO Spider Tool (door Screaming Frog), Moz's Open Site Explorer (door Moz), of mijn favoriet Semalt Website Analyzer ( door Semalt).

Keyword Research

Je moet natuurlijk wel gehoord hebben van het belang van diepgaand zoekwoordonderzoek. En ik gok dat u al een reeks goede zoekwoorden hebt gekozen die een mooi zoekvolume hebben maar toch niet al te hoog niveau van zoekwoordcompetitie. Maar wat als ik zeg dat er nog steeds veel andere potentieel winnende zoekwoorden zijn (en hun lange-staartcombinaties in het bijzonder) die hoogstwaarschijnlijk over het hoofd zijn gezien en daarom niet zijn gebruikt in uw inhoud op de pagina? Ik bedoel dat diepgaand zoekwoordonderzoek dat met tijd en wijs wordt behandeld met speciaal op maat gemaakte software - altijd een ruimte kan bieden voor een nog betere verbetering. Om nieuwe zoekwoordmogelijkheden te ontdekken, raad ik u aan af en toe een uitgebreide analyse van zoekwoorden uit te voeren met behulp van een van de volgende tools: de vertrouwde AdWords-zoekwoordplanner van AdWords, de online KWARCH-tool, het online SEMRUsh-platform of de tool KeywordTool.io/UberSuggest.

Competitive Link Building Insight

En hier gaan we een absoluut delicate overgang in. Ondanks het feit dat het interne en externe linkprofiel van uw website of blog vaak wordt verwezen naar het gebied van off-page-optimalisatie, heb ik besloten om deze in deze SEO-takenlijst voor on-page-optimalisatie te laten opnemen. Waarom? Gewoon omdat backlinks van hoge kwaliteit die organisch zijn gebouwd door de grote zoekmachines worden gezien als de op twee na belangrijkste rankingfactor ooit. Daarom heb ik een onfeilbare manier om een heldere en duidelijke interlinkstructuur te maken, in lijn met het snel grijpen van een aantal echt krachtige backlinks met een hoge PageRank en domeinautoriteit.

U hoeft alleen maar de linkprofielen van uw concurrenten te inspecteren - en bij te houden waar ze hun meest waardevolle op links gebaseerde activa krijgen, waarbij ze hun beste bevindingen repliceren en een beter begrip van hun onderlinge strategie. En daar moet je je tijd en moeite nooit over bekrompen, behalve dat de hele taak niet zo moeilijk is als op het eerste gezicht lijkt. Met de juiste softwaretool kunt u eenvoudig alle best presterende websites van uw naaste niche-concurrenten bekijken. Het enige wat u hoeft te doen, is kiezen tussen Ahrefs en Majestic online tools - en u bent klaar. U kunt net zo goed teruggaan naar mijn aanbevolen exemplaar - de website-analyzer van Semalt - en deze eenvoudigweg als een 'one-stop-shop' gebruiken voor elk stukje online statistieken dat u in de loop van de tijd nodig kunt hebben. Hoe dan ook, het is alleen aan jou om te beslissen welke je kiest voor je SEO-strategie ter plaatse, toch?

Aiden Morgan
Bedankt voor het lezen van mijn artikel over Expert SEO! Als jullie vragen hebben of meer informatie willen, sta ik klaar om te antwoorden.
Mark Verhoeven
Ik heb genoten van het lezen van je artikel, Aiden. Wat is je mening over het inhuren van SEO-deskundigen versus het leren van SEO-zelf?
Lisa Vos
Het is altijd een lastige beslissing, Mark. Het inhuren van een deskundige kan tijdbesparend zijn, vooral als je geen ervaring hebt met SEO.
Thomas Jansen
Ik denk dat het afhangt van het budget en de bereidheid om te leren, Lisa. Sommige mensen hebben misschien niet het geld om een deskundige in te huren, dus leren ze het zelf.
Eva Bakker
Ik heb goede resultaten behaald door SEO zelf te leren. Het vergt wat tijd en moeite, maar het is de investering waard.
Aiden Morgan
Bedankt voor jullie reacties, Mark, Lisa, Thomas en Eva. Het is zeker een persoonlijke beslissing. Als je bereid bent om er in te investeren, is het leren van SEO zelf zeker een goede optie.
Femke Martens
Ik ben ook op zoek naar manieren om mijn website te optimaliseren zonder een SEO-expert in te huren. Heeft iemand nog tips?
Lucas Hendriks
Femke, er zijn veel online bronnen beschikbaar die je kunnen helpen bij het leren van SEO. Je kunt beginnen met het lezen van blogs en het bekijken van tutorials.
Aiden Morgan
Femke, Lucas heeft gelijk. Er zijn veel gratis bronnen beschikbaar die je kunnen helpen om de basis van SEO te begrijpen. Het lezen van gerenommeerde blogs en het volgen van videolessen zijn goede manieren om te beginnen.
Ruby de Jong
Ik ben van mening dat een combinatie van zelf leren en het inhuren van een deskundige de beste aanpak kan zijn. SEO kan complex zijn en het kan nuttig zijn om een expert te hebben die je kan begeleiden.
Aiden Morgan
Ruby, dat is een goede aanvulling. Een combinatie van zelf leren en het inhuren van een deskundige kan inderdaad de beste aanpak zijn. Op die manier kun je de basisbeginselen begrijpen en tegelijkertijd profiteren van de expertise van een professional.
Pauline Koster
Ik denk dat het ook belangrijk is om up-to-date te blijven met de nieuwste SEO-trends en algoritme-updates. SEO is constant aan het evolueren, en wat vandaag werkt, werkt misschien niet morgen.
Aiden Morgan
Pauline, je hebt absoluut gelijk. Het is essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de SEO-wereld. Het kan een uitdaging zijn, maar het helpt je om je website naar een hoger niveau te tillen.
Benjamin de Vries
Ik heb gehoord dat het gebruik van slimme SEO-tools ook kan helpen bij het optimaliseren van een website. Welke tools raden jullie aan?
Laura Bakker
Benjamin, SEMrush en Moz zijn twee populaire tools die veel functionaliteiten bieden voor SEO-analyse en -optimalisatie. Ze kunnen je helpen bij het bijhouden van zoekwoordposities, concurrentieanalyse en nog veel meer.
Aiden Morgan
Bedankt voor de aanbevelingen, Laura. SEMrush en Moz zijn inderdaad uitstekende SEO-tools met veel nuttige functies. Het zijn go-to tools voor veel professionals in de industrie.
Sophie Boogaard
Ik ben het eens met Aiden. SEMrush en Moz zijn zeer waardevolle tools. Ze bieden gedetailleerde analyses en inzichten die kunnen helpen bij het verbeteren van de SEO-prestaties.
Aiden Morgan
Sophie, je hebt gelijk. Met behulp van deze tools kun je waardevolle inzichten krijgen en je SEO-prestaties verbeteren. Ze zijn het geld zeker waard.
Dennis Jacobs
Is er een bepaalde zoekwoordstrategie die jullie aanbevelen? Hoe selecteer je de juiste zoekwoorden voor je website?
Jeroen Visser
Dennis, het is belangrijk om te beginnen met het identificeren van relevante zoekwoorden die betrekking hebben op jouw onderwerp. Vervolgens kun je tools zoals Google Keyword Planner gebruiken om het zoekvolume en de concurrentie te analyseren.
Aiden Morgan
Dennis, Jeroen heeft gelijk. Het identificeren van relevante zoekwoorden en het analyseren van zoekvolume en concurrentie is een goede start. Ook het begrijpen van de intentie achter zoekopdrachten kan helpen bij het selecteren van de juiste zoekwoorden.
Anouk van der Meij
Ik vraag me af of het nodig is om een sitemap in te dienen bij Google voor een nieuwe website. Wat denken jullie?
Bas Kuijpers
Anouk, het indienen van een sitemap bij Google is een goede praktijk. Het helpt Google om je website beter te begrijpen en te indexeren.
Aiden Morgan
Anouk, Bas heeft gelijk. Het indienen van een sitemap is een eenvoudige manier om Google te helpen je website te begrijpen en beter te indexeren.
Milou Sanders
Zijn er andere manieren om de zichtbaarheid van een nieuwe website te vergroten zonder SEO-deskundigen in te huren?
Lars van Dijk
Milou, naast SEO is het ook de moeite waard om te investeren in andere marketingkanalen, zoals sociale media en contentmarketing. Deze kanalen kunnen helpen om meer bezoekers naar je website te trekken.
Aiden Morgan
Milou, Lars biedt een goede suggestie. Naast SEO kunnen sociale media en contentmarketing effectieve manieren zijn om de zichtbaarheid van je website te vergroten.
Emma de Vries
Ik ben het eens met Aiden en Lars. Sociale media en contentmarketing kunnen een waardevolle aanvulling zijn op SEO. Ze kunnen je helpen om je doelgroep te bereiken en meer verkeer naar je website te genereren.
Aiden Morgan
Emma, helemaal mee eens. Het combineren van verschillende marketingkanalen kan synergie creëren en je online zichtbaarheid vergroten.
Sander Jansen
Wat zijn enkele veelvoorkomende SEO-fouten die mensen maken bij het optimaliseren van hun website?
Marc de Groot
Sander, een veel voorkomende fout is het overoptimaliseren van pagina's met zoekwoorden. Dit kan leiden tot straffen van zoekmachines. Het is belangrijk om natuurlijk en relevant te blijven in je zoekwoordgebruik.
Aiden Morgan
Sander, Marc heeft gelijk. Overoptimalisatie is een veel voorkomende fout. Het is belangrijk om een natuurlijke benadering te hebben en je te richten op gebruikerservaring.
Tom Vermeulen
Is het van belang om backlinks te krijgen voor een nieuwe website?
Janneke Vos
Tom, backlinks kunnen zeker helpen bij het verhogen van de autoriteit en zichtbaarheid van je website. Ze worden beschouwd als een belangrijke rankingfactor door zoekmachines.
Aiden Morgan
Tom, Janneke heeft gelijk. Hoewel backlinks belangrijk zijn, is het belangrijk om te focussen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Zorg ervoor dat de backlinks afkomstig zijn van betrouwbare en relevante bronnen.
Tim van der Berg
Ik vroeg me af of het hebben van een mobielvriendelijke website belangrijk is voor SEO?
Sophie van Dam
Tim, ja, het hebben van een mobielvriendelijke website is erg belangrijk voor SEO. Google geeft de voorkeur aan websites die goed functioneren op mobiele apparaten.
Aiden Morgan
Tim, Sophie heeft gelijk. Met het groeiend aantal mobiele gebruikers is het essentieel om een mobielvriendelijke website te hebben voor een goede SEO-prestatie.
Mila Jansen
Is het noodzakelijk om een SSL-certificaat te hebben voor SEO?
Liam Bakker
Mila, het hebben van een SSL-certificaat wordt steeds belangrijker. Google erkent websites met een SSL-certificaat als veilig en dit kan een positieve invloed hebben op je SEO-rankings.
Aiden Morgan
Mila, Liam heeft gelijk. Een SSL-certificaat zorgt voor een veilige verbinding en kan bijdragen aan een betere SEO-positie. Het is een goede praktijk om te implementeren.
Emma Smit
Ik heb gehoord dat het hebben van een snelle laadtijd ook belangrijk is voor SEO. Zijn er manieren om de laadtijd te verbeteren?
Daan Peters
Emma, ja, een snelle laadtijd speelt een rol bij SEO. Je kunt de laadtijd verbeteren door afbeeldingen te optimaliseren, gebruik te maken van caching en te kiezen voor een snelle webhost.
Aiden Morgan
Emma, Daan heeft goede suggesties gegeven. Het optimaliseren van afbeeldingen en het gebruik van caching kunnen zeker helpen om de laadtijd van je website te verbeteren.
Lara de Bruin
Moet ik me zorgen maken over negatieve SEO en concurrenten die mijn website proberen te schaden?
Freek van Dijk
Lara, negatieve SEO is zeldzaam, maar het kan voorkomen. Houd je website in de gaten en reageer snel op verdachte activiteiten.
Aiden Morgan
Lara, zoals Freek zegt, is negatieve SEO zeldzaam. Het is echter altijd goed om alert te zijn en proactief te handelen als je verdachte activiteiten opmerkt.
Stefan Koster
Welke andere SEO-tips kunnen jullie delen voor het optimaliseren van een nieuwe website?
Lisa de Vos
Stefan, zorg ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is en een duidelijke navigatiestructuur heeft. Maak ook gebruik van interne links om de gebruikerservaring te verbeteren.
Aiden Morgan
Stefan, Lisa heeft goede tips gegeven. Je gebruikerservaring optimaliseren en interne links toevoegen zijn beide belangrijke onderdelen van SEO.
Alex de Graaf
Wat zijn enkele SEO-factoren waar ik rekening mee moet houden bij het maken van inhoud voor mijn website?
Esther van den Berg
Alex, je moet je richten op het schrijven van hoogwaardige en relevante inhoud. Zorg ervoor dat je zoekwoorden op een natuurlijke manier gebruikt en bied waardevolle informatie aan je lezers.
Aiden Morgan
Alex, Esther heeft gelijk. Het creëren van hoogwaardige, relevante inhoud is een van de belangrijkste SEO-factoren. Zorg ervoor dat je waarde toevoegt aan je bezoekers en relevante zoekwoorden op een organische manier gebruikt.
Mira van Dam
Is het beter om me te richten op korte of lange content voor SEO-doeleinden?
Sem den Haan
Mira, zowel korte als lange content kunnen effectief zijn, afhankelijk van het onderwerp en de zoekintentie. Zorg er altijd voor dat je inhoud waardevol en goed gestructureerd is.
Aiden Morgan
Mira, Sem heeft gelijk. De lengte van je content moet afhankelijk zijn van het onderwerp en de behoeften van je doelgroep. Het belangrijkste is dat je inhoud waardevol en goed gepresenteerd is.
Tessa Jacobs
Ik lees veel over voice search en de groei ervan. Moet ik hier specifiek rekening mee houden bij SEO?
Nina de Boer
Tessa, voice search wordt inderdaad steeds populairder. Het is belangrijk om je inhoud te optimaliseren voor voice search door natuurlijke taal te gebruiken en vragen en antwoorden te bieden.
Aiden Morgan
Tessa, Nina biedt goede tips. Het optimaliseren van je inhoud voor voice search kan je helpen om zichtbaar te zijn in de groeiende markt van spraakgestuurde zoekopdrachten.
Fleur Meijer
Ik heb een artikel gelezen over het belang van lokale SEO voor kleine bedrijven. Hebben jullie enkele lokale SEO-tips?
Dylan Jansen
Fleur, enkele lokale SEO-tips zijn het claimen van je Google Mijn Bedrijf-pagina, het verzamelen van positieve recensies en het gebruik van lokale zoekwoorden in je content.
Aiden Morgan
Fleur, Dylan heeft goede lokale SEO-tips gegeven. Het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijf-pagina en het verzamelen van positieve reviews zijn belangrijke stappen om je lokale zichtbaarheid te vergroten.
Max van der Linden
Ik was benieuwd of het hebben van een blog op mijn website van invloed kan zijn op SEO?
Noor de Jong
Max, een blog kan zeker bijdragen aan SEO. Het biedt een kans om regelmatig nieuwe inhoud te publiceren en relevante zoekwoorden op te nemen.
Aiden Morgan
Max, Noor heeft gelijk. Een blog kan helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid en het bieden van waardevolle inhoud aan je lezers. Het is een effectieve manier om regelmatig nieuwe inhoud toe te voegen die geoptimaliseerd is voor zoekmachines.
Maud Smeets
Ik ben geïnteresseerd in het meten van mijn SEO-prestaties. Welke statistieken moet ik volgen?
Hugo Koning
Maud, enkele belangrijke statistieken om te volgen zijn organisch zoekverkeer, zoekwoordposities en het aantal backlinks dat naar je website verwijst.
Aiden Morgan
Maud, Hugo heeft de belangrijkste statistieken benoemd. Deze geven je inzicht in de prestaties van je SEO en kunnen helpen bij het identificeren van gebieden die verbeterd kunnen worden.
Julia van Houten
Hebben jullie tips over hoe ik mijn website meer SEO-vriendelijk kan maken op gebieden buiten de standaard optimalisaties?
Jesper van der Laan
Julia, enkele andere manieren om je website SEO-vriendelijk te maken zijn het optimaliseren van afbeeldingen, het gebruik van gestructureerde gegevens en het vermijden van dubbele inhoud.
Aiden Morgan
Julia, Jesper heeft enkele waardevolle tips gegeven. Het optimaliseren van afbeeldingen en het implementeren van gestructureerde gegevens kunnen bijdragen aan betere SEO-resultaten.
Maarten Kuijpers
Ik ben benieuwd naar het belang van goede interne links bij SEO.
Elin Bakker
Maarten, goede interne links kunnen de navigatie en gebruikerservaring verbeteren, en ze helpen zoekmachines om de structuur en relevantie van je website te begrijpen.
Aiden Morgan
Maarten, Elin heeft gelijk. Goede interne links dragen bij aan een betere gebruikerservaring en kunnen zoekmachines helpen om je website beter te begrijpen.
Anne de Haan
Ik heb gehoord dat het verhogen van de dwell time een positieve invloed kan hebben op SEO. Wat zijn enkele manieren om de dwell time te verbeteren?
Daan Koster
Anne, enkele manieren om de dwell time te verbeteren zijn het schrijven van boeiende inhoud, het toevoegen van interne links voor meer ontdekkingsmogelijkheden en het verminderen van de laadtijd van je website.
Aiden Morgan
Anne, Daan heeft goede suggesties gegeven. Het creëren van boeiende inhoud en het optimaliseren van de gebruikservaring kunnen helpen om de dwell time te verhogen.
Sophie Meijer
Ik wil graag mijn lokale zichtbaarheid vergroten. Zijn er specifieke strategieën die je aanbeveelt voor lokale SEO?
Lars Janssen
Sophie, enkele strategieën voor lokale SEO zijn het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijf-pagina, het vermelden van je bedrijfsgegevens op lokale bedrijvengidsen en het verkrijgen van positieve recensies.
Aiden Morgan
Sophie, Lars heeft belangrijke strategieën benoemd. Het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijf-pagina en het verkrijgen van positieve recensies spelen een grote rol in lokale SEO.
Finn Smit
Is het nodig om een SEO-strategie regelmatig bij te werken?
Hannah de Bruin
Finn, het bijwerken van je SEO-strategie is belangrijk, omdat SEO voortdurend evolueert en zoekmachines hun algoritmen blijven aanpassen.
Aiden Morgan
Finn, Hannah heeft gelijk. Het is belangrijk om je SEO-strategie regelmatig bij te werken om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en trends.
Isa Jacobs
Zijn er SEO-factoren waar ik extra aandacht aan moet besteden als ik een e-commerce website heb?
Daan Visser
Isa, enkele belangrijke SEO-factoren voor e-commerce websites zijn het optimaliseren van productpagina's met unieke en gedetailleerde beschrijvingen, het verbeteren van de laadtijd en het implementeren van gestructureerde gegevens voor producten.
Aiden Morgan
Isa, Daan heeft belangrijke factoren genoemd voor e-commerce websites. Het optimaliseren van productpagina's en het verbeteren van de laadtijd zijn cruciaal voor een goede SEO-prestatie.
Levi van Dijk
Wat zijn enkele goede bronnen om meer te leren over SEO?
Fay Koning
Levi, enkele populaire bronnen om meer te leren over SEO zijn websites zoals Moz, Search Engine Journal en Backlinko. Ze bieden uitgebreide handleidingen en artikelen over verschillende aspecten van SEO.
Aiden Morgan
Levi, Fay heeft nuttige bronnen genoemd. Moz, Search Engine Journal en Backlinko zijn inderdaad waardevolle bronnen om je kennis van SEO te vergroten.
Oliver van Houten
Is het belangrijk om mijn website te optimaliseren voor mobiele apparaten?
Emily de Haan
Oliver, ja, het optimaliseren van je website voor mobiele apparaten is essentieel. Het mobiele verkeer groeit gestaag en zoekmachines geven de voorkeur aan mobielvriendelijke websites.
Aiden Morgan
Oliver, Emily heeft gelijk. Het hebben van een mobielvriendelijke website is cruciaal voor een goede SEO-prestatie, aangezien steeds meer mensen internet gebruiken via mobiele apparaten.
Jasmijn de Vries
Zijn er specifieke SEO-strategieën die effectief zijn voor kleine bedrijven?
Cas Meijer
Jasmijn, enkele effectieve SEO-strategieën voor kleine bedrijven zijn het optimaliseren van lokale SEO, het creëren van waardevolle inhoud en het actief zijn op sociale media.
Aiden Morgan
Jasmijn, Cas heeft belangrijke strategieën genoemd voor kleine bedrijven. Lokale SEO, waardevolle inhoud en sociale media kunnen allemaal helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van kleinere bedrijven.
Femke Janssen
Is het aan te raden om mijn website regelmatig te controleren op eventuele SEO-problemen?
Luuk Peters
Femke, ja, het periodiek controleren van je website op SEO-problemen is een goede praktijk. Het helpt je mogelijke problemen op te sporen en tijdig op te lossen.
Aiden Morgan
Femke, Luuk heeft gelijk. Het regelmatig controleren van je website op SEO-problemen is een proactieve benadering om eventuele problemen snel te identificeren en te corrigeren.
Sophie Sanders
Bedankt voor alle waardevolle informatie, Aiden! Ik zal zeker je advies in overweging nemen bij het optimaliseren van mijn website.
Aiden Morgan
Sophie, graag gedaan! Ik ben blij dat je de informatie nuttig vond. Ik wens je veel succes bij het optimaliseren van je website, en mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport