Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Aksiyon reklamı başına maliyet nedir ve SEO ile nasıl bağlanır?

Onların ürünlerini çevrimiçi ilan etmeye yönelik çok sayıda pazarlama stratejisi deneyen tüccarlar, makul bir fiyat için etkili bir yöntem bulmak oldukça zordur. Altın bir anlamı yok; tıklama başına yüksek fiyatlandırma veya düşük trafik akışı var. Bununla birlikte, EBM (maliyet başına maliyet) pazarlaması yapmayı deneyenlerin, bağlı kuruluşların kârlarını maksimize etmenin en iyi yollarından biri olduğunu bilirler. Bu yazıda, eylem başına maliyetin tüm temel yönlerini tartışacağız. SEO ve pazarlama.

İşlem başına maliyet reklamı hakkında ne bilmelisiniz?

Çevrimiçi reklamcılık kampanyalarını yürütmek için üç temel yöntem vardır: BGBM (Binyılın Başına Maliyet), PPC (Tıklama başına Öde) ve EBM (İşlem Başına Maliyet).

Bin Yıl Başına Maliyet veya Bin Adet Başına Maliyet, gösterimlere göre satın alınan reklamları ifade eder. Bir web kaynağı yayıncısı 2,00 BGBM ücretlendiriyorsa, bu, bir reklamverenin reklamının her 1000 gösterimi için 2,00 ABD Doları ödemesi gerektiği anlamına gelir.

BGBM'nin başarısını ölçmenin standart yolu, tıklama oranını saymaktır. TO, reklamın tıklanma sayısı ile toplam reklam gösterimi sayısı arasındaki oranı ifade eder.

PPC (Tıklama Başına Ödeme), İnternet pazarlamacılığının standart bir modeli olup, reklamverenlerin her biri reklamlarından her biri tıklandığında bir ücret ödemektedir. Başka bir deyişle, bu reklamcılık modeli, bir web kaynağına ziyaret satın alma yöntemi sunar. Bu modele göre, reklamverenler, birisi arama motorunun sponsorlu bağlantılarına, iş teklifleriyle ilişkili bir anahtar kelime aradığında, reklam yerleşimi için teklif verir.

Ve üçüncü reklamcılık modeli EBM (Harcama Başına Maliyet) 'dir. Ayrıca satın alma başına maliyet, işlem başına ödeme ve performansa dayalı reklamcılık da denir. Bu reklam modeline göre, birisi sizin bağlı kuruluş bağlantınızı tıkladığında ve bir işlemi tamamladığında ödeme alırsınız. Bir kullanıcı, reklamınızı tıklayıp ücretsiz olarak bir ürün denemesi için kaydoluyor, ücretsiz indirmek için kayıt oluyor veya ürünlerinizi satın alıyor. Bu kayıtlar ve satın alımlar, şirketinizin potansiyel satışlarını ve ticari geliri en üst düzeye çıkaracaktır. Bu reklam türüne göre, ev sahibi hizmetleri ve sitenize dönüşüm sağlanmasına neden olan her eylem türü için bir ücret ödersiniz.

Harcama Başına Maliyetli Reklamları kullanarak nasıl yararlanabilir?

Öncelikle, bu reklam türünün diğer reklamcılık modellerine göre daha az risk taşıdığından bahsetmek gerekir. Yalnızca dönüşümle sonuçlanan gerçek kullanıcı eylemleri için ödeme yaparsınız. Bu nedenle bu türden reklamları kullanmak, hiçbir şeyi kaybetmemenizdir. Dahası, dolandırıcılık tıklamanın yanı sıra dönüştürmeyeceğiniz atık tıklamalardan kendinizi de koruyabilirsiniz.

Maliyet Başına İşlem Başına Reklamlarla ilgili olası riskler nelerdir?

Satış oranının düşük olması durumunda, bu tür reklamları kullanarak düşük bir yatırım getirisi elde edebilirsiniz. Bu nedenle, yayıncılara satış gelirlerinden elde ettiğinizden daha fazla ipotek öderseniz, büyük olasılıkla paranızı kaybedersiniz. Bu durumda, satışlara dayalı bir EBM kampanyasına geçebilirsiniz.

EBM reklamları hakkında bilmeniz gereken bir diğer şey, belirtilen işlem türü için güçlü bir geçmiş siciliniz yoksa, yayıncılarınız daha yüksek getiri sağlayabilecek daha fazla potansiyel kaynaktan oluşan reklamları barındırmaya karar verebilir gelir.

Frank Abagnale
Merhaba! EBM SEO hakkındaki görüşleriniz neler?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport