Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de gemiddelde prijs die lokale SEO-bedrijven bieden?

Dit artikel is bedoeld om een van de meest voorkomende vragen in de digitale wereld te beantwoorden: "Hoeveel kost de lokale SEO?". Ik veronderstel dat deze vraag zou moeten klinken als "Wat is de primaire waarde van lokale optimalisatiediensten? "Om deze vraag te beantwoorden, moeten we begrijpen hoe lokale SEO werkt, welke voordelen het oplevert en hoe uw lokale SEO-bedrijf uw toekomstige bedrijfsontwikkeling kan beïnvloeden. SEO is niet altijd eenvoudig te meten omdat veel marketingactiviteiten van invloed kunnen zijn op organisch zoekverkeer.

Als regel zijn de kosten van SEO-services afhankelijk van de potentiële voordelen. Gelukkig kost een ranglijst van lokaal georiënteerde zoekwoorden minder dan nationale of wereldwijde optimalisatie. Maar zelfs op lokaal niveau kan er enorme variabiliteit zijn met betrekking tot het aantal locaties dat u wilt optimaliseren, het gebied waar u uw zakelijke macht wilt uitbreiden (grote stad, kleine stad, dorp, buurt, microgebied), en de doelen die u stelt voor uw optimalisatieteam. Al deze factoren beïnvloeden de prijs van SEO voor uw unieke situatie.

Een van de belangrijkste factoren waarmee professionele SEO-bureaus rekening houden om een prijs te stellen voor een lokale optimalisatiecampagne, is om de volgende te onderscheiden:

  • Het aantal te optimaliseren locaties 

Het is redelijk om verschillende locaties te bouwen en te optimaliseren als u over een enkele website met meerdere bedrijfslocaties beschikt. Er zijn echter enkele standaard terugkerende kosten voor het beheren van locale SEO-campagnes met meerdere locaties. De kosten van optimalisatieservices per locatie beginnen bij $ 750 en gaan omhoog naar $ 1.350.

  •  Lokale koppelingen 

Een ander essentieel lokaal SEO-onderzoek is het opbouwen van gezaghebbende links naar uw site. U moet Google laten weten dat uw site toonaangevend, betrouwbaar en betrouwbaar is. Lokale links zijn vooral belangrijk omdat ze helpen de bedrijfsreputatie te vergroten en de naamsbekendheid te vergroten. Lokale verbindingen van hoge kwaliteit zijn vrij duur. Je moet verwachten te betalen van $ 500 tot $ 3.000.

  •  Citaten 

Citaten zijn niet minder belangrijk dan koppelingen voor de ontwikkeling van lokale bedrijven. Om uw producten of services zichtbaar te maken voor uw doelgroep, heeft u mogelijk maximaal 100 verwijzingen nodig, afhankelijk van de branche waarin u zich bevindt.

Onder andere meer algemene determinanten van lokale SEO-prijzen, kan ik de volgende opnoemen:

 Situatie 

De werkelijke stand van zaken in deze periode. Waar rang je momenteel en hoeveel tijd zal het in beslag nemen om de situatie te verbeteren?

  •  Doelstellingen 

Uw zakelijke behoeften en doelen. Waar wil je zijn en hoe snel?

  •  Tijdlijn 

Hoe laat moet een SEO-team u het eerste optimalisatieresultaat opleveren?

Als u naar deze elementen kijkt, kan uw optimalisatiebureau een eerlijke prijs bepalen voor uw lokale SEO-project.

Welke diensten kunt u verwachten te betalen voor lokale optimalisatie?

Over het algemeen worden lokale SEO-services gebruikt om ervoor te zorgen dat mensen die zoeken naar lokale bedrijven eenvoudig uw site kunnen vinden en erop kunnen klikken in plaats van uw concurrenten. Alles lijkt gemakkelijk vanaf het eerste gezicht. In werkelijkheid zijn er echter veel factoren achter de schermen die van invloed zijn op uw positie op de pagina met zoekresultaten. Sommige daarvan zijn relatief eenvoudig en worden eenmalig uitgevoerd, terwijl andere complexer zijn en in de loop van de tijd moeten worden gebouwd. Voor lokale optimalisatie zijn zowel optimalisatietactieken op locatie als off-site vereist. Beide optimaliseringsbenaderingen zijn noodzakelijk om voldoende optimalisatieresultaten te bereiken.

Laten we de basisoptimalisatiediensten en hun prijsbepaling van naderbij bekijken:

  •  Linkbuilding / citaten 

To de rangorde van uw website bepalen, Google kijkt niet alleen naar de optimalisatie van uw webbron, maar houdt ook rekening met wat andere mensen u vertellen. Waar het ook een plaats tegenkomt die uw bedrijf citeert of een link heeft naar uw website.

De meer gezaghebbende webbronnen verwijzen naar uw site, hoe meer kansen om hoger te scoren op Google die u heeft. Deze link moet relevant zijn en nuttige informatie bieden aan de lezers. Ze moeten dus worden ingevoegd in de waardevolle inhoud die relevant is voor het thema van uw website. Bovendien moeten uw links afkomstig zijn van populaire, gezaghebbende en betrouwbare websites om zoekmachines te tonen die uw site waard is om hoger te scoren op SERP.

Citaten spelen ook een belangrijke rol bij uw zakelijke promotie..Citaten zijn verwijzingen naar uw website die de essentiële informatie over uw bedrijf bevatten, zoals openingstijden, telefoonnummer, adres, e-mail, enz. Citaten worden gebruikt om uw lokale rang te verbeteren en gericht verkeer naar uw website aan te trekken. De waarde van citaties legt inconsistentie. Met andere woorden, al uw citaties moeten op internet hetzelfde zijn.

Omdat de waarde van links en citaten zo hoog is voor lokale bedrijven, besteden SEO-practici veel tijd aan het ontwikkelen en genereren van deze links. U moet zich ervan bewust zijn dat het vrij ingewikkeld is om relevante en do-follow-links te verkrijgen van websites met een hoge reputatie. Het vergt veel tijd en inspanningen, evenals investeringen.

  •  De huidige staat van uw lokale SEO 

De huidige staat van uw lokale SEO kan de prijs van uw optimalisatiecampagne aanzienlijk beïnvloeden. Laten we enkele algemene situaties bespreken die in het spel kunnen komen.

Als u in het verleden bijvoorbeeld optimalisatietechnieken van lage kwaliteit hebt gebruikt, kan het veel tijd vergen om van de sancties af te komen en alle bestaande belemmeringen voor een goede ranglijst te verwijderen.

Als u niet vooraf hebt geïnvesteerd in uw SEO, heeft u een klein voordeel, maar heeft u nog enkele maanden nodig om een significante lokale ranglijst te krijgen.

Als u uw bedrijf gewoon online zet, kan het opbouwen van een positieve lokale aanwezigheid tot 12 maanden duren. Het kan minder of meer zijn, afhankelijk van de niche waarin u wilt rangschikken.

Wat is de gemiddelde prijs die lokale SEO-bedrijven bieden?

Wat moet u uitgeven aan lokale SEO? Natuurlijk, ik zou het moeten beantwoorden, hangt ervan af. De gemiddelde lokale SEO-campagnes in ons bedrijf kosten $ 2.000 tot $ 3.500 per maand voor één enkele lokale bedrijfslocatie. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van uw bedrijfsdoelen en verwachtingen, evenals het aantal locaties dat u heeft.

Als u een SEO-bedrijf of consultant inhuurt, moet u er rekening mee houden dat het adagium "u krijgt waar u voor betaalt" vooral geldt voor de digitale markt. Het betekent dat als u een klein SEO-budget heeft, u niet veel zult zien aan rendement.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport