Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: 6 beste online applicaties om video's van een website te extraheren

Wilt u een video uit een website halen? DailyMotion, YouTube, MetaCafe, MegaVideo, Vimeo en Veoh zijn de beste plaatsen om je favoriete films te bekijken of naar romantische liedjes te luisteren. Het bekijken van video's op een onbekende of verdachte site kan problemen voor u veroorzaken, maar u kunt deze videobestanden downloaden naar uw harde schijf voor offlinegebruik.

Hier hebben we de beste online toepassingen besproken om video's van een website te extraheren.

 1. KeepVid: 

Het is een van de meest interactieve en nuttige services met een gebruikersvriendelijke interface waarmee u video en audiobestanden kunt extraheren. KeepVid is eenvoudig te gebruiken en u hoeft alleen maar de video-URL in te voeren en op de downloadknop te klikken om aan de slag te gaan. Zodra de video's zijn gescraped, kunt u ze downloaden naar uw harde schijf of ze exporteren naar een vooraf gedefinieerd bestand. Je kunt KeepVid gebruiken om video's te targeten van Google Video, DailyMotion, YouTube en Vimeo. Het is compatibel met alle besturingssystemen en is eenvoudig te installeren.

 2. VideoGrabby: 

Net als KeepVid is VideoGrabby een uitstekende applicatie om gemakkelijk video's van een website te extraheren. U kunt deze service gebruiken om mediabestanden te schrapen van Vimeo, YouTube, Facebook, Vine en SoundCloud. VideoGrabby heeft een gebruiksvriendelijke interface en vereist geen onderhoud. U hoeft alleen de URL van uw online video te kopiëren en VideoGrabby zijn functie te laten uitvoeren. Het heeft twee onderscheidende opties (Audio opnemen en Video opnemen), die u kunt gebruiken om video's te downloaden als MP3 of MP4. De kwaliteit is niet aangetast, maar u kunt op de HQ-knop klikken om de prestaties en kwaliteit van uw geëxtraheerde video's enigszins te verbeteren.

 3. Video DownloadHelper: 

Video DownloadHelper wordt veel gebruikt om video's van Facebook, DailyMotion, Lynda, Vimeo, Twitter, Udemy, YouTube, Instagram en tal van andere te extraheren sites. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en is compatibel met alle besturingssystemen. Je kunt het downloaden op zowel pc als smartphone. Bovendien kan Video DownloadHelper worden gebruikt om ontelbare video's tegelijk te extraheren.

 4. ClipNabber: 

Het is nog een geweldig hulpmiddel om video van een website te extraheren. ClipNabber is beschikbaar in meerdere talen en wordt gebruikt om YouTube, Facebook, Twitter en DailyMotion-video's op een betere manier te schrapen. Het wordt geleverd met tal van opties en functies om uw werk te vergemakkelijken. U hoeft alleen de URL van de video in het veld Invoer in te voeren en op de knop Tab te klikken. Het ondersteunt verschillende bestandsindelingen en u kunt uw favoriete indeling selecteren om uw taak te volbrengen.

 5. Deturl.com: 

Deturl.com is een krachtige video-downloader en dataschraper. Net als KeepVid moet je de URL van de video kopiëren en plakken en op de knop Downloaden drukken. Deturl is de voorafgaande keuze van video-editors en content-curators die hen helpt bij het extraheren van video's van zowel YouTube als DailyMotion.

 6. YouTube5 Downloader: 

Deze video is gewijd aan YouTube-video's en is een interactieve Safari-browser, die je standaard YouTube-speler kan veranderen en de gebruikerservaring kan verbeteren. Met YouTube5 Downloader kun je meerdere audio en videobestanden downloaden in een vooraf gedefinieerde indeling.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport