Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: 6 beste online applicaties om video's van een website te extraheren

Wilt u een video uit een website halen? DailyMotion, YouTube, MetaCafe, MegaVideo, Vimeo en Veoh zijn de beste plaatsen om je favoriete films te bekijken of naar romantische liedjes te luisteren. Het bekijken van video's op een onbekende of verdachte site kan problemen voor u veroorzaken, maar u kunt deze videobestanden downloaden naar uw harde schijf voor offlinegebruik.

Hier hebben we de beste online toepassingen besproken om video's van een website te extraheren.

 1. KeepVid: 

Het is een van de meest interactieve en nuttige services met een gebruikersvriendelijke interface waarmee u video en audiobestanden kunt extraheren. KeepVid is eenvoudig te gebruiken en u hoeft alleen maar de video-URL in te voeren en op de downloadknop te klikken om aan de slag te gaan. Zodra de video's zijn gescraped, kunt u ze downloaden naar uw harde schijf of ze exporteren naar een vooraf gedefinieerd bestand. Je kunt KeepVid gebruiken om video's te targeten van Google Video, DailyMotion, YouTube en Vimeo. Het is compatibel met alle besturingssystemen en is eenvoudig te installeren.

 2. VideoGrabby: 

Net als KeepVid is VideoGrabby een uitstekende applicatie om gemakkelijk video's van een website te extraheren. U kunt deze service gebruiken om mediabestanden te schrapen van Vimeo, YouTube, Facebook, Vine en SoundCloud. VideoGrabby heeft een gebruiksvriendelijke interface en vereist geen onderhoud. U hoeft alleen de URL van uw online video te kopiëren en VideoGrabby zijn functie te laten uitvoeren. Het heeft twee onderscheidende opties (Audio opnemen en Video opnemen), die u kunt gebruiken om video's te downloaden als MP3 of MP4. De kwaliteit is niet aangetast, maar u kunt op de HQ-knop klikken om de prestaties en kwaliteit van uw geëxtraheerde video's enigszins te verbeteren.

 3. Video DownloadHelper: 

Video DownloadHelper wordt veel gebruikt om video's van Facebook, DailyMotion, Lynda, Vimeo, Twitter, Udemy, YouTube, Instagram en tal van andere te extraheren sites. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en is compatibel met alle besturingssystemen. Je kunt het downloaden op zowel pc als smartphone. Bovendien kan Video DownloadHelper worden gebruikt om ontelbare video's tegelijk te extraheren.

 4. ClipNabber: 

Het is nog een geweldig hulpmiddel om video van een website te extraheren. ClipNabber is beschikbaar in meerdere talen en wordt gebruikt om YouTube, Facebook, Twitter en DailyMotion-video's op een betere manier te schrapen. Het wordt geleverd met tal van opties en functies om uw werk te vergemakkelijken. U hoeft alleen de URL van de video in het veld Invoer in te voeren en op de knop Tab te klikken. Het ondersteunt verschillende bestandsindelingen en u kunt uw favoriete indeling selecteren om uw taak te volbrengen.

 5. Deturl.com: 

Deturl.com is een krachtige video-downloader en dataschraper. Net als KeepVid moet je de URL van de video kopiëren en plakken en op de knop Downloaden drukken. Deturl is de voorafgaande keuze van video-editors en content-curators die hen helpt bij het extraheren van video's van zowel YouTube als DailyMotion.

 6. YouTube5 Downloader: 

Deze video is gewijd aan YouTube-video's en is een interactieve Safari-browser, die je standaard YouTube-speler kan veranderen en de gebruikerservaring kan verbeteren. Met YouTube5 Downloader kun je meerdere audio en videobestanden downloaden in een vooraf gedefinieerde indeling.

Andrew Dyhan
Bedankt voor het lezen van mijn artikel! In dit artikel zal ik de beste online applicaties delen om video's van een website te extraheren.
Paula Hernandez
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om video's van websites te downloaden. Ben benieuwd welke applicaties je aanbeveelt!
Andrew Dyhan
Hallo Paula, bedankt voor je interesse! In dit artikel zal ik enkele populaire applicaties zoals Video DownloadHelper, 4K Video Downloader, en Freemake Video Downloader behandelen.
Lisa Sanchez
Ik maak vaak gebruik van online videoconverters om video's van websites te downloaden. Benieuwd of deze ook worden genoemd in het artikel.
Andrew Dyhan
Hallo Lisa, ik zal inderdaad een paar online videoconverters behandelen, zoals ClipConverter, Online Video Converter en Y2Mate.
Michael Brown
Ik heb al verschillende applicaties geprobeerd, maar sommige werkten niet goed of hadden vervelende advertenties. Hopelijk kom ik in dit artikel betrouwbare opties tegen.
Julia Nguyen
Het lijkt alsof er steeds meer online applicaties zijn om video's van websites te extraheren. Ik vind het handig om een gevarieerde selectie te hebben, dus ik kijk uit naar je aanbevelingen.
David Lee
Bedankt, Andrew! Ik speel graag video's van websites af op mijn computer zonder afhankelijk te zijn van internet. Hopelijk kan ik met de aanbevolen applicaties video's downloaden en offline bekijken.
Sophia Taylor
Interessant! Hebben deze applicaties ook functies om video's te converteren naar verschillende formaten?
Andrew Dyhan
Ja, Sophia! Veel van de genoemde applicaties hebben ook mogelijkheden om video's te converteren naar verschillende formaten, zodat je ze kunt bekijken op jouw gewenste apparaat.
Jack Evans
Ik vraag me af of deze applicaties ook werken met beveiligde video's van streamingdiensten zoals Netflix.
Andrew Dyhan
Helaas, Jack, de meeste van deze applicaties zijn niet ontworpen om met beveiligde inhoud om te gaan. Ze zijn bedoeld voor het downloaden van video's van reguliere websites die geen extra beveiliging hebben.
Emma Wilson
Ik ben onlangs begonnen met het maken van online tutorials en ik zoek naar een manier om mijn eigen video's van de website te extraheren om ze offline te bewerken. Zijn er applicaties die geschikt zijn voor dat doeleinde?
Andrew Dyhan
Hallo Emma, zeker! Ik zal enkele applicaties vermelden die ook geschikt zijn voor het extraheren van je eigen video's van een website. Zo kun je ze offline bewerken.
Oliver Rodriguez
Welke applicatie raad je aan voor het extraheren van video's van websites op een Mac?
Andrew Dyhan
Goede vraag, Oliver! Ik zal zeker een paar applicaties noemen die specifiek geschikt zijn voor Mac-gebruikers.
Sophie Anderson
Bedankt voor het delen van dit artikel, Andrew! Ik heb al enkele applicaties geprobeerd, maar ben altijd op zoek naar nieuwe opties.
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Sophie! Ik hoop dat je in dit artikel nieuwe applicaties ontdekt die aan je behoeften voldoen.
Amy Peterson
Ik vind het altijd handig om video's van websites te kunnen downloaden om ze onderweg offline te kunnen bekijken. Ik ben benieuwd welke applicaties je aanbeveelt!
Andrew Dyhan
Hallo Amy, ik zal zeker enkele applicaties behandelen die geschikt zijn om video's te downloaden en offline te bekijken.
Daniel Thompson
Ik ben benieuwd of deze applicaties ook werken met video's van websites die streaming diensten zoals YouTube gebruiken.
Andrew Dyhan
Ja, Daniel! Deze applicaties kunnen in de meeste gevallen zowel video's van reguliere websites als van streamingdiensten zoals YouTube downloaden.
Ryan Walker
Ik worstel altijd met het downloaden van video's van websites. Benieuwd of deze applicaties me kunnen helpen.
Andrew Dyhan
Hallo Ryan, ik hoop dat je in dit artikel applicaties vindt waarmee je eenvoudig video's van websites kunt downloaden. Laat het me weten als je nog vragen hebt!
Maria Garcia
Ik gebruik al jaren een bepaalde applicatie om video's van websites te downloaden, maar ik sta altijd open voor het ontdekken van nieuwe opties. Bedankt voor het delen!
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Maria! Ik hoop dat je in dit artikel nieuwe applicaties vindt die je kunt uitproberen en misschien zelfs beter werken dan je huidige applicatie.
John Smith
Ik vraag me af of deze applicaties ook werken met video's van sociale media platforms zoals Facebook en Instagram.
Andrew Dyhan
Ja, John! Veel van de besproken applicaties kunnen video's van sociale media platforms zoals Facebook en Instagram downloaden.
Liam Wilson
Ik gebruik persoonlijk liever online converters dan aparte applicaties op mijn apparaat te installeren. Benieuwd of deze ook worden genoemd.
Andrew Dyhan
Hallo Liam, ik zal in dit artikel ook enkele online videoconverters behandelen. Ze kunnen een handige optie zijn als je geen aparte applicatie wilt installeren.
Sophie Johnson
Bedankt voor het delen van dit artikel, Andrew. Ik kan niet wachten om je aanbevelingen voor het extraheren van video's van websites te lezen!
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Sophie! Ik hoop dat je in dit artikel handige informatie en aanbevelingen vindt voor het extraheren van video's van websites.
Anthony Martinez
Ik zou graag een applicatie vinden waarmee ik video's van websites kan downloaden en ze daarna offline kan synchroniseren met mijn mobiele apparaat.
Andrew Dyhan
Hallo Anthony, sommige van de genoemde applicaties hebben functies om video's naar mobiele apparaten te synchroniseren, zodat je ze offline kunt bekijken. Ik zal er enkele in het artikel vermelden.
Isabella Brown
Kunnen deze applicaties ook video's downloaden van premium websites waarvoor je moet betalen?
Andrew Dyhan
Helaas, Isabella, de besproken applicaties zijn niet bedoeld om video's te downloaden van premium websites waarvoor je moet betalen. Ze zijn gericht op reguliere websites met openbare video's.
Sophia Davis
Bedankt voor het delen van deze informatie, Andrew! Ik ben altijd op zoek naar handige tools om video's van websites te downloaden en offline te bekijken.
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Sophia! Ik hoop dat je in dit artikel nuttige tools ontdekt om video's van websites te downloaden en offline te bekijken.
Aiden Clark
Ik kan niet wachten om je aanbevelingen te lezen, Andrew. Hopelijk vind ik eindelijk een goede applicatie om video's van websites te downloaden!
Andrew Dyhan
Hallo Aiden, ik hoop dat je in dit artikel een applicatie vindt die goed bij je past. Veel succes met het downloaden van video's van websites!
Chloe Thomas
Ik download vaak video's van websites om ze in mijn presentaties te gebruiken. Benieuwd welke applicaties je aanbeveelt voor zakelijk gebruik.
Andrew Dyhan
Hallo Chloe, ik zal enkele applicaties behandelen die geschikt zijn voor zakelijk gebruik, inclusief video's downloaden voor presentaties.
Liam Harris
Ik vraag me af of er ook gratis applicaties zijn om video's van websites te extraheren.
Andrew Dyhan
Ja, Liam! In dit artikel zal ik ook enkele gratis applicaties noemen om video's van websites te extraheren.
Sarah Lewis
Het lijkt erop dat ik altijd vastloop bij het downloaden van video's van websites. Ben benieuwd of dit artikel me kan helpen.
Andrew Dyhan
Hallo Sarah, ik hoop dat dit artikel je nuttige informatie en tips zal bieden om succesvol video's van websites te downloaden. Laat het me weten als je nog vragen hebt!
James Clark
Ik ben benieuwd of deze applicaties werken met websites die video's streamen met behulp van verschillende protocollen zoals HLS en MPEG-DASH.
Andrew Dyhan
Ja, James! Sommige van de besproken applicaties bieden ondersteuning voor verschillende streamingprotocollen zoals HLS en MPEG-DASH.
Emily Thompson
Bedankt, Andrew! Ik ben op zoek naar een betrouwbare applicatie om video's van een specifieke website te downloaden. Zal dit artikel me daarbij helpen?
Andrew Dyhan
Hallo Emily, als de website geen extra beveiliging heeft, kunnen de applicaties in dit artikel je mogelijk helpen bij het downloaden van video's. Je kunt het altijd proberen!
Jake Murphy
Ik gebruik vaak Windows-applicaties om video's van websites te downloaden. Ben benieuwd of jouw aanbevelingen ook beschikbaar zijn voor Windows-gebruikers.
Andrew Dyhan
Goede vraag, Jake! Ik zal zeker ook enkele applicaties vermelden die geschikt zijn voor Windows-gebruikers.
Lucy Young
Ik gebruik graag applicaties die een eenvoudige en intuïtieve interface hebben. Hopelijk stel je ook zulke applicaties voor!
Andrew Dyhan
Hallo Lucy, ik zal ervoor zorgen dat ik applicaties aanbeveel met een eenvoudige en intuïtieve interface. Gebruiksvriendelijkheid is belangrijk bij het downloaden van video's van websites!
Mia Green
Ik kijk vaak naar tutorials op websites en zou graag video's van deze websites downloaden voor later gebruik. Welke applicaties raad je aan voor tutorials?
Andrew Dyhan
Hallo Mia, ik zal enkele applicaties aanbevelen die handig zijn bij het downloaden van video's voor tutorials. Hopelijk vindt je ze nuttig!
Joshua Turner
Ik hoop dat je enkele applicaties noemt die gemakkelijk te gebruiken zijn voor beginners. Ik heb niet veel ervaring met het downloaden van video's van websites.
Andrew Dyhan
Geen probleem, Joshua! Ik zal zeker applicaties aanbevelen die gemakkelijk te gebruiken zijn, zelfs voor beginners. Hopelijk helpt het je bij het downloaden van video's van websites!
Ella Adams
Ik kijk vaak naar livestreams op websites en vind het jammer dat ik ze niet kan opslaan. Zijn er applicaties die dat mogelijk maken?
Andrew Dyhan
Hallo Ella, helaas kunnen de besproken applicaties meestal geen livestreams downloaden. Ze zijn voornamelijk gericht op het downloaden van opgenomen video's. Livestreams hebben meestal specifieke beveiligingen en DRM-maatregelen.
Grace Campbell
Halverwege livestreams worden video's vaak onderbroken. Ik zou willen dat er een manier was om ze te bufferen en daarna beschikbaar te maken om offline te bekijken. Zijn er applicaties die dat kunnen?
Andrew Dyhan
Helaas, Grace, de besproken applicaties zijn niet ontworpen om livestreams te bufferen en later offline beschikbaar te maken. Ze zijn bedoeld voor het downloaden van opgenomen video's van websites.
Oliver Wright
Dank je wel, Andrew! Ik ben benieuwd naar je aanbevelingen voor het downloaden van video's van websites.
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Oliver! Ik hoop dat je in dit artikel applicaties vindt die aan je behoeften en verwachtingen voldoen.
Gracie Walker
Ik gebruik momenteel een applicatie om video's van websites te downloaden, maar ik heb problemen met de kwaliteit van de gedownloade video's. Zijn er applicaties die hogere kwaliteit bieden?
Andrew Dyhan
Hallo Gracie, ik zal enkele applicaties aanbevelen die hogere kwaliteit bieden bij het downloaden van video's van websites. Hopelijk kun je met die applicaties betere resultaten behalen.
Henry Robinson
Het lijkt erop dat er altijd nieuwe websites zijn om video's te bekijken. Zijn de genoemde applicaties flexibel genoeg om met verschillende websites te werken?
Andrew Dyhan
Ja, Henry! De genoemde applicaties zijn flexibel en kunnen met veel verschillende websites werken. Ze ondersteunen de meeste populaire video-hostingsites en andere websites waarvan je video's wilt downloaden.
Ethan Young
Ik kijk uit naar je aanbevelingen, Andrew! Het is altijd handig om nieuwe manieren te vinden om video's van websites te downloaden.
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Ethan! Ik hoop dat je in dit artikel nuttige aanbevelingen vindt om video's van websites te downloaden.
Sophie Roberts
Bedankt dat je deze informatie deelt, Andrew! Ik ben heel benieuwd naar de beste online applicaties om video's van een website te extraheren.
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Sophie! Ik hoop dat je in dit artikel precies vindt wat je zoekt om video's van websites te downloaden.
Matthew Wright
Ik moet vaak video's van websites downloaden voor mijn werk. Zijn er applicaties die geschikt zijn voor professioneel gebruik?
Andrew Dyhan
Hallo Matthew, ik zal enkele applicaties aanbevelen die geschikt zijn voor professioneel gebruik en die handige functies bieden om video's van websites te downloaden en te bewerken.
Anna Green
Bedankt voor het delen, Andrew! Het zou geweldig zijn om makkelijke en betrouwbare applicaties te hebben om video's van websites te downloaden.
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Anna! Ik hoop dat je in dit artikel makkelijke en betrouwbare applicaties vindt om video's van websites te downloaden.
Max Cooper
Ik gebruik meestal online videoconverters om video's van websites te extraheren. Benieuwd naar jouw aanbevelingen hiervoor!
Andrew Dyhan
Hallo Max, ik zal zeker enkele online videoconverters aanbevelen om video's van websites te downloaden. Ik hoop dat je er iets nieuws mee kunt ontdekken!
Grace Jones
Bedankt voor het delen van dit artikel, Andrew! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om video's van websites te extraheren.
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Grace! Ik hoop dat je in dit artikel nieuwe manieren ontdekt om video's van websites te downloaden.
Joseph Hill
Ik hoop dat er ook applicaties zijn voor het downloaden van video's van nieuwssites. Ik wil graag nieuwsclips opslaan om ze later te bekijken.
Andrew Dyhan
Hallo Joseph, sommige van de besproken applicaties kunnen zeker nuttig zijn voor het downloaden van video's van nieuwssites. Ik zal er een paar vermelden in het artikel.
Aria Wilson
Bedankt, Andrew! Ik ben altijd op zoek naar handige tools om video's van een website te downloaden. Ik ben benieuwd wat je te bieden hebt!
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Aria! Ik hoop dat je in dit artikel handige tools vindt om video's van een website te downloaden en te gebruiken volgens jouw behoeften.
Daniel Powell
Ik kijk veel naar online cursussen en zou graag video's van websites willen downloaden om offline te bekijken op mijn gemak. Zijn er applicaties die dat mogelijk maken?
Andrew Dyhan
Hallo Daniel, ik zal enkele applicaties aanbevelen die handig zijn bij het downloaden van video's van websites om later offline te bekijken. Hopelijk vind je ze nuttig!
Aiden Smith
Bedankt voor het delen, Andrew! Benieuwd welke applicaties je aanbeveelt voor het downloaden van video's van websites.
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Aiden! Ik hoop dat je in dit artikel applicaties vindt die aan je behoeften voldoen bij het downloaden van video's van websites.
Jackie Davis
Jammer dat deze applicaties niet werken met beveiligde video's. Ik begrijp het wel, maar het zou geweldig zijn als er een oplossing was.
Andrew Dyhan
Ja, Jackie, het zou zeker handig zijn als er een betrouwbare oplossing was om beveiligde video's te downloaden. Helaas zijn de meeste applicaties in dit artikel niet ontworpen om met zulke video's om te gaan.
Emilia Miller
Bedankt voor het delen, Andrew! Ik heb nog geen goede applicatie gevonden om video's van websites te downloaden. Hopelijk kan dit artikel me helpen!
Andrew Dyhan
Graag gedaan, Emilia! Ik hoop dat je in dit artikel een goede applicatie vindt om video's van websites te downloaden en eindelijk aan je behoeften te voldoen.
David Williams
Ik vind het handig om video's van websites te downloaden om ze offline te bekijken tijdens het reizen. Zijn er applicaties die video's in verschillende resoluties kunnen downloaden?
Andrew Dyhan
Hallo David, ik zal enkele applicaties aanbevelen die video's van websites in verschillende resoluties kunnen downloaden, zodat je kunt kiezen welke resolutie het beste bij je apparaat past.
Emily Martinez
Bedankt voor het delen, Andrew! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om video's van websites te downloaden. Ben benieuwd naar je aanbevelingen!
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport