Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt deelt de meest verbazingwekkende WordPress-plug-ins om inhoud te schrapen

Wat is een geschraapte inhoud? Een scraper-site is een website die inhoud van verschillende webpagina's kopieert en gescrapte inhoud is de inhoud (tekst, video of afbeeldingen) die wordt verzameld van internet en wordt geëxtraheerd volgens uw vereisten. De geschraapte inhoud wordt vervolgens gespiegeld met als doel inkomsten te genereren, meestal via advertenties en door de gebruikersgegevens te verkopen.

De websites van de schraper zijn er in verschillende vormen en variëren van prijsaggregatie tot winkelsites. Google, Bing en Yahoo gebruiken verschillende scrapers, bots en spiders om inhoud van internet te verzamelen, op te slaan in hun eigen databases, en de geschraapte inhoud te indexeren en presenteren aan hun eigen gebruikers. Hier hebben we de beste Wordpress-plug-ins besproken om eenvoudig gekrabde inhoud te verkrijgen.

1. WP Web Scraper:

WP Web Scraper is compatibel met alle WordPress-sites en blogs en wordt voornamelijk gebruikt om gegevens van het internet te extraheren. Deze plug-in wordt ook gebruikt om de real-time gegevens van elke site weer te geven en u kunt de geschraapte inhoud op uw eigen pagina's, berichten of zijbalk gebruiken. WB Web Scraper identificeert eerst de nuttige inhoud, verzamelt deze en schraapt volgens uw vereisten. U kunt deze plug-in gebruiken om de real-time aandelenkoersen, voetbal en cricketscores en generieke inhoud uit de openbare domeinen op te nemen. Het ondersteunt verschillende manieren om inhoud te zoeken, zoals XPath, Regex en CSS Selector.

2. Save-to-Site:

We weten dat WordPress het beste en bekendste contentbeheersysteem is dat door duizenden gebruikers over de hele wereld wordt gebruikt. Als u op zoek bent naar geschraapte inhoud, is Save-to-Site de juiste plug-in voor WordPress voor u. Er zijn honderden plug-ins, maar deze is gratis beschikbaar en helpt u uw webinhoud op een betere manier te organiseren. Het biedt een shortcode die wordt gebruikt om informatie van elke webpagina te schrapen. U kunt het webschrapend proces automatiseren en informatie van zoveel pagina's ophalen als u wilt.

3. WP Scraper Pro:

Met WP Scraper Pro kunt u duizenden webpagina's tegelijk wegkrabben en bespaart u tijd en energie. Het is een van de beste en meest verbazingwekkende WordPress-plug-ins en helpt geschraapte inhoud te krijgen via de gebruiksvriendelijke, visuele interface. Het wordt geleverd met een URL-crawler en stelt u in staat uw webcontent op de juiste manier en met hoge snelheid te indexeren. U kunt de artikelen selecteren uit een groot aantal sites en ze in één keer of één voor één schrapen, afhankelijk van uw vereisten. WP Scraper Pro automatiseert de tags, titels, afbeeldingen en categorieën van elke website op basis van een vooraf geselecteerde functie. Enkele van de beste opties zijn koppelingen verwijderen, bronkoppelingen en HTML-elementen toevoegen.

4. WP Scraper:

Last but not least, is WP Scraper een van de beste en krachtigste WordPress-plug-ins om inhoud te scrappen. Het is gemakkelijk te gebruiken en helpt u om in een mum van tijd verbazingwekkende en aansprekende posts en pagina's te maken. De nieuwste versie van deze plug-in wordt geleverd met een visuele interface en helpt bij het snel selecteren van webinhoud. Bovendien hoeft u niet over de technische kennis te beschikken of hoeft u geen programmeertalen te leren om deze plug-in te gebruiken. De afbeeldingen worden opgeslagen in een eigen database of in uw vooraf gedefinieerde mediabibliotheek. U hoeft alleen maar de URL in te voeren en de webcontent te pakken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport