Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Web Hasat Makinası - Semalt İnceleme

Son on yılda çevrimiçi içeriğin benzeri görülmemiş bir büyümesine tanık olduk. İnternet tabanlı işletmeler. Tüm bu etkinlikler, daha fazla içerik oluşturmak ve reklam tabanlı kampanyaları yönlendirmek için kullanılabilecek çok sayıda faydalı veri ve içerik üretmektedir. Ancak, bu tür materyalleri edinmek için web sayfalarından yüzlerce çalışma saatini harcamanız gerekir; böylece gerekli verileri elle kopyalayabilirsiniz. Ve hepsinden sonra bile: Şansınız, güncelliğini yitirmiş olabilecek alakasız bilgiler bulmanızın ihtimalidir. Web Harvester'in görüntüye girdiği yer burasıdır.

Web Harvester, web sayfalarından veri indirip yerel olarak kaydetmesi nedeniyle steroidler üzerinde kazıyıcı ile karşılaştırılabilir. Bu farkı tanımlamak neredeyse imkansız olsa da, aynı anda farklı kaynaklardan birden çok içerik çeşidi için hurdaya çıkma kabiliyeti söz konusu olduğunda daha kolay anlaşılabilir. Bu, reklam kampanyalarınız için sürekli veri ve dosyalar sağlayacağınızdan ve rekabetçi stratejiler geliştirmenizden ötürü rekabette önde olmanızı sağlar.

Neden Hasat Biçeği?

Temiz kullanıcı arayüzü kullanımı kolaydır ve farklı sekmelerde gezinirken sorun yaşamayacaksınız. Bu, bu programı kullanırken yüksek verimlilik oranına sahip olmanızı sağlamak için uzun bir yol kat edecektir. Bu, bir web sayfasından veya bir URL'lerden bir miktar hasat etmeniz gerekiyorsa, basit kurulum ve kolay erişimle daha da geliştirilir, sadece yeni bir proje oluşturun ve URL'leri pencereye yapıştırın ve toplama işlemini başlatın'ı tıklayın. Uygulama, daha sonra çalışmak istediğiniz web sitesinin bir örneğini görüntülemenizi sağlayacak dahili bir tarayıcı çalıştırır ve sonra neyin çıkarılacağına karar verebilirsiniz. Bundan sonra araç kendi başına çalışacak ve dosyalar otomatik olarak yerel saklama alanına yüklenecektir.

Web Harvester ayrıca içeriğin nasıl saklanacağını belirlemenize, web sitelerinden metin verileri çıkardığınızı varsayıyor, virgülle ayrılmış değişkenler (CSV) veya JSON özet akışı olarak vermek isteyip istemediğinizi seçebilirsiniz. Öte yandan, videolar ve resimler gibi ortam dosyalarını ayıklarsanız, bunları sıkıştırılmış dosyalar olarak veya yalnızca ham biçimler olarak dışa aktarma seçeneğine sahipsiniz.

Web Harvester Fayda

Bu kategoride genellikle sitelerin sayısını sınırlayan diğer araçların aksine, tek bir koşuda veya çalıştırabileceğiniz dosya sayısı üzerinde çalışabilirsiniz Gerçekten indirmek için: Web Harvester ömür boyu öde yazılımdır. Bu, bir kez lisans satın almanızın gerektiği anlamına gelir ve daha sonra yazılımı sınırsız olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu, aksi takdirde yeni lisans satın almak ya da farklı türlerde kazıma işleri yapmak için başka bir araç almak için kullanılabilecek paradan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Programın herhangi bir hizmet sunmak için üçüncü şahıslara güvenmediğini de not etmek önemlidir. Bu nedenle, çalışmalarınızın güvenli ellerde olduğunu ve hiç kimsenin araştırma ve pazarlama projelerinize erişemeyeceğinden emin olabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport