Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Kun je me de basisrichtlijnen en Amazon-productomschrijvingsregels laten zien?

Helaas zijn er geen universele richtlijnen of Amazon-productomschrijvingsregels die voor u werken met een gegarandeerd resultaat. Ik bedoel dat elk stukje praktisch inzicht dat je op internet vindt eerst op de praktijk moet worden beproefd, om te begrijpen of het je goed van pas komt - of het nu precies zo is, of waarschijnlijk tot op zekere hoogte moet worden aangepast. En hieronder ga ik u enkele nuttige suggesties geven over e-commerce-SEO en een paar praktische aanbevelingen met betrekking tot Amazon-productomschrijvingsregels. Ik hoop dat ze nuttig zullen zijn en je zullen helpen bij het optimaliseren van je productbeschrijvingen. Uiteindelijk, om uw productaanbiedingen te zien als een van de topaanbiedingen op die echt drukke online marktplaats.

Amazon Productbeschrijving Regels en optimalisatietips

Elke pagina met productvermeldingen op Amazon is bedoeld om een ​​goed beeld te geven van de belangrijkste voordelen en kenmerken van de Amazon. item te koop aangeboden (bijv. grootte, stijl, elementen van dagelijks gebruik, praktische aanbevelingen over waar het product nog meer voor kan worden gebruikt, enz.). Meestal suggereren Amazon-productomschrijvingsregels het aanmoedigen van verkopers die hun productvermeldingen hebben ingesloten met de juiste afmetingen, garantie-informatie, onderhoudsinstructies, evenals geluidsformuleringen, correcte grammatica en interpunctie. Lijkt veel op het oorspronkelijke concept van de Search Engine Optimization (SEO), toch?

Slechte optimalisatiemethoden voor uw productomschrijving

Vermijd het gebruik van de volgende soorten gegevens in uw productbeschrijvingen:

  • Alle bedrijfsspecifieke gegevens (merk echter op dat het niet om de merknaam van uw product gaat - als u het zelfs in de titel van uw product voor optimalisatiedoeleinden en betere belichting in een meer gerichte merkzoekopdracht gaat vermelden - gaat u prima).
  • Alle irrelevante details (zoals gegevens over andere, niet-gerelateerde items die u daar verkoopt), evenals de naam van de verkoper, website-URL's of e-mailadressen.
  • Openlijke promotionele uitdrukkingen of call-to-action (bijvoorbeeld alles zoals "gratis verzending", "speciale aanbieding", "beperkte verkoop", enzovoort).

Beste tips voor bullet-points voor uw product Beschrijvingen

De lijst met opsommingspunten staat zelfs voor een kortere en meer beknopte versie van uw productbeschrijving. En het gaat erom dat je kogels zo beschrijvend en duidelijk mogelijk moeten zijn. Op die manier, overweeg de volgende gebruik-bewezen praktijken om deze sectie op de juiste manier te optimaliseren:

  • Elk opsommingsteken zou met een met een hoofdletter geschreven woord moeten beginnen.
  • Alle nummers worden aanbevolen als cijfers.
  • Fragmentarische formuleringen zonder de interpunctie te beëindigen, is een goede gewoonte.
  • Elke zin binnen dezelfde kogel moet worden gescheiden door puntkomma's.
  • Het benadrukken van niet meer dan de top vijf van voordelen of producteigenschappen is een MUST.
  • Opsomming van alleen specifieke itemattributen moet prioriteit krijgen.
  • Vage uitspraken alsmede informatie over promotie, prijzen of verzending worden in geen geval aanbevolen voor de lijst met opsommingspunten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved