Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Backlinko tarafından kullanılmayan geri bağlantı kaynakları nelerdir?

Backlink'ler dijital dünyayı koşmaya devam ediyor, bazı makale ve webmasterlar bize onlarla ilgili başka şeyler söylese de. Aslında, son arama motoru optimizasyonu çalışmaları, geri bağlantıların Google ve diğer arama motorları için en önemli faktörlerden biri olduğunu gösteriyor.

Bağlantı kurma söz konusu olduğunda, denenmiş ve doğru yöntemler var. Bazıları Google yönergelerine uyarken bazıları bunları ihlal ediyor. Günümüzde, bazı bağlantı üreten teknikler günümüzde daha az sonuç verici hale gelmektedir (örneğin misafir postalama veya yorum geri bağlantıları). Bununla birlikte, hala yüksek kaliteli ücretsiz geri dönüşlerin kazanılması için daha az bilinen veya yeraltı yolları var.

Bu yazıda sizinle birkaç yer altı bağlantı kurma tekniğini paylaşacağım, bazıları Brian Dean Backlinko sahibinden ödünç aldım. Onların her birine daha yakından bakalım.

Backlinko metodolojisinden geri bağlantı yolları

  • Sosyal bağlantı kurma tekniği

Bu bağlantı kurma tekniği, sosyal medyadan dış bağlantılar elde etmek. Bu yönteme göre, ilgili içeriği paylaşmanız ve yoğun şekilde paylaşılan içeriği çoğaltmanız gerekir. Bundan sonra, başlangıçta bu içeriği paylaşan kullanıcılara ulaşmak ve onlara yeni veya güncellenmiş bir parça sunmak zorundasınız.

  • Gökdere linki oluşturma tekniği

Bu Gökdelen link yapım tekniği Brian Dean tarafından geliştirildi. Organik trafiğini% 400'den fazla artırmasına yardımcı oldu. Bu yönteme göre, daha düşük sıralamalı arama terimlerini tanımlamanız ve kullanıcılar arasında popüler olan bir içerik parçasını bulmanız gerekir. Bundan sonra, aynı arama terimleri için daha iyi yazmalısınız. İçeriğin yeni sürümünün benzersiz ve araştırma temelli olduğundan emin olun. Bu bağlantı oluşturma prosedürünü tamamlamak için, güncellenmiş bu içeriği sosyal medyada tanıtmanız ve yüksek PR alanlarının bir kısmının size geri dönmesini hedeflemeniz gerekir.

  • Görüşler bağlantı kurma tekniği

Görüşler, bir şirketin sağladığı ürün veya hizmetlere yönelik müşterilerin memnuniyetini gösterdikleri için işletmeler için çok yararlıdır. Web yöneticileri, çevrimiçi mağazalarına ne gibi avantajlar getirebileceğini bildikçe onları ararlar. Öyle ki, referansınızı oluşturmak kendinize kolay ama yetkili gelen bağlantı elde etmek için mükemmel fırsatlar sunar. Kullanıcılar organik referansları gerçek müşterilerin kullandığı şirketleri spam yorumlar sunan web sitelerine (bu tür referanslar kolaylıkla tespit edilebilir bir kural olarak) daha iyi cezbetmektedir. Siteniz daha gerçek referanslarını elde ettiğinde, arama sonuçları sayfasında o derece yüksek olacaktır. Dahası, diğer işletmeler için daha güvenilir görünüyor. Bu nedenle sormadan sitenize bağlanıyorlar.

Yapmanız gereken her şeyden önce en çok sevdiğiniz bir üründen birisini seçmek ve tedarikçisine başvurarak referansını vermek özel ürün. Büyük perakende platformlarının çoğunun bu amaç için özel bir referans sayfası var. Bu nedenle referanslarınızı doğrudan web siteleri aracılığıyla göndermeniz kolaylaşır.

Bu bağlantı kurma tekniği Backlinko blog sahibi Brian Dean tarafından da tanıtıldı.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport