Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Bana ücretsiz olarak PR10 geri bağlantıları kazanmak için doğru yaklaşımı gösterebilir misiniz?

Doğru soru bu, en üst etki alanı yetkilisi ve PageRank değerleriyle (PR5 - PR10 geri bağlantıları gibi) yalnızca satın alınmadan kazanılabileceğini kabul ettiği için doğru soru. Evet, elbette, Web'de farklı bağlantı türleri ile çok sayıda farklı teklif var ve hatta satışta PR10 geri bağlantıları kolayca bulunabilir. Yine de,% 99,9 vakada, bu "teklifler" yalnızca kar elde etmek için dolandırıcıların kullandığı numaralardan başka bir şey değildir. Web sitenizin veya blogunuzun, düşük kaliteli geri ödemeli toplulukları içeren geri bağlantıları olması nedeniyle ciddi bir sıralama cezası almasını istemezsiniz, öyle değil mi? Unutmayın, ne zaman SEO iyi bağlantı kurma bağlantı söz konusu olduğunda - kalite her zaman önemlidir, miktar değil. Yani, ana hedefin net bir şekilde anlaşılabilmesinin yanı sıra, örneğin eğitimsel ve devletsel web sitelerinden veya diğer en güvenilir kaynaklardan elde edilen kazanılan birkaç PR10 geri dönüşüne sahip olmak, SEO amaçları için daha düşük kaliteli geri bağlantı kitlelerini üretmekten daha iyi demektir. ve gerçek işlevleri. İşte size SEO için ekstra güçlü bağlantılar ve hatta PR 10 geri bağlantıları kazanabilirsiniz - tabii ki, bununla birlikte size yardımcı olacak çok güzel ince yaklaşımlar var. Diğerleri arasında, Görüşler, İncelemeler, Gönderiler, Misafir Mesajları ve İnfografileri denemenizi öneririm. Ancak önemli olan, PR10 geri bağlantılarının sadece hükümetten veya eğitim kaynaklarından alınıp alınamayacağı. Bu sene, özellikle de diğerlerinden daha fazla değerli bağlantılar elde etmeyi başardım - ve ayrıca nokta EDU web sitelerinden PR8-PR10 geri dönüşlerini geniş bir kitleye yaparak veya burs kullanarak kazanmayı deneyebilirsiniz.

Broad Outreach

Üniversiteler ve kolejler ile sınırlı olmayan, saygın eğitim kurumları genelde resmi web sitesini çalıştırmakla kalmazlar, Her ikisi için de yararlı olan en özellikli kaynaklara işaret eden birçok bağlantıya sahip kaynak sayfaları - hem öğrenciler hem de öğretmenleri. Bu nedenle fark edilmek için ısrarlı çalışmak ve gelecekteki referanslar için bu kaynak sayfalarına eklenmek, muhtemelen en azından bir dolar ödeyerek en değerli geri almak için harika bir yol olabilir. Sektörünüzle ilgili yararlı bazı çözümleri, örneğin web tasarımı, otomatik araştırma, vb. Sunmak için geniş bir hizmet yelpazesini e-postayla ele almanızı öneririm. Tabii ki spam gibi görüneceksiniz. Her neyse, linkinizi yayınlamak için olumlu yanıtların bile% 5-10'unu elde etmek, bu tekniği kesinlikle makul bir cevire dönüştürür, değil mi?

Burslar

Bu düzenin yalnızca zaman ve emek harcamanıza değil belirli bir bütçe harcamasına ihtiyacı olacaktır. Bunun karşılığında, hak ettiği nokta EDU geri bağlantısını elde etmek için bir burs yaratmak ve teşvik etmek gerekiyor. Burs konusunda gerçekten ciddi bir şekilde çalışmaya hazırsanız, görev ile birlikte hareket etmenin üç ana noktası vardır:

  • Bursun genel bir tanımını vermek için bir sayfa oluşturun ve bir dolgu teklif edin - Uyumlu katılımcıların ilgisini çekmek için başvuru formunda.
  • "Burs" temel anahtar kelime olarak alınan gelişmiş arama dizeleri kullanarak öngörülen üniversiteleri veya kolejleri belirleyin.
  • Nazik bir e-postayla sosyal yardım alanını tamamlayın; acele edin ve gerçek kazanan ve ödüller ile gerçek bir burs yaratmaya çalışmaya başlayın.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport