Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Amazon anahtar kelime araştırması yapmak için araçlar nasıl kullanılır?

Anahtar kelime araştırması, Amazon arama motoru optimizasyonu kampanyanızın önemli bir aşamasını oluşturur. Hedeflenen Amazon arama anahtar kelimelerinize doğru erişim, gelirinizi artırabilir ve ürünlerinizin sıralamadaki konumunu iyileştirebilir.

Muhtemelen, Amazon üzerinde pek çok alakasız anahtar kelime doldurulmuş bilgi içeren aşırı optimize ürün başlıklarını görmüşsünüzdür. Bununla birlikte, bu ürünlerin Amazon arama sonucu sayfasında yüksek bir sıralamaya sahip olduğunu itiraf etmek zorundayız. Kullanıcıların neden bu kadar uzun spam içerikli başlıkları tıkladıklarını merak ediyor ve bu ürünleri satın alıyorlar. Gerçekte, kullanıcılar doğal olarak bu tür başlıkları beğenmez, ancak Amazon algoritması onları alakalı ve açıklayıcı buluyor. Bu yüzden, Amazon arama sonucu sayfasının en üstünde bu gibi kitaplarla karşılaşabilirsiniz. Bu uzun başlıkları kullanan çevrimiçi tüccarlar Amazon A9 algoritmasının nasıl çalıştığını bilirler. İyi optimize edilmiş yayınlar hazırlamak için çevrimiçi satıcılar, hedeflemek istedikleri arama terimlerini belirlemek için bir anahtar kelime araştırması yapar. Benzersiz Amazon anahtar kelime araştırma aracı ile, muhtemel anahtar kelimelerin bir arama hacmini belirler ve Ürün Başlığı, Açıklamalı, Madde İmtiyaz Noktaları, Sık Sorulan Sorular, Geri bildirimler, hatta resimlerde de uygun varyasyonları bir araya getirirler.

Bu yazıda, ürününüz için en alakalı arama terimlerini bulmak için hangi araçları kullanabileceğiniz ve sıralamalarınızı ve satışlarınızı artırmanıza nasıl yardımcı olabileceğini tartışacağız. Bu nedenle, çevrimiçi işiniz için mükemmel anahtar kelimeler bulmak için profesyonel araçları ve pratik stratejileri yakından inceleyelim. 

Amazon anahtar kelime araştırma araçları

  • Google Anahtar Kelime Planlayıcı

Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı bir profesyonel anahtar kelime araştırma araçları hangi geniş kitleler için kullanılabilir. Ücretsiz ve kullanımı kolaydır. Dahası, en doğru veriyi sağlar. Bu araç, herhangi bir anahtar kelime ve anahtar cümle için bir arama hacmi tahmin etmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, size diğer ilgili cümleleri bulmak için bir fırsat verir. Her dakika Google, terabayt veri toplar; bu nedenle, Google Anahtar Kelime Planlayıcı, belirli bir anahtar kelimenin veya cümlenin kaç arama yaptığı konusunda kesin istatistikler elde edebileceğiniz yerdir. Aramanızı coğrafi ve bir kitle özellikleri (yaş, cinsiyet, vb.) Ile daraltabilirsiniz. Ürünlerinizi Amazon veya diğer ticaret platformlarında tanıtmak istiyorsanız özellikle yararlıdır.


Google Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanmaya başlamak için ücretsiz bir AdWords hesabı oluşturmanız gerekir. Hesabınızı aldıktan sonra, Anahtar Kelime Planlayıcı'yı Araçlar sekmesinin altında bulacaksınız. Burada bazı ana anahtar kelimelerle aramanızı başlatabilir ve kullanıcıların aradığı daha spesifik uzun kuyruk arama terimlerine geçebilirsiniz. Bu görevi gerçekleştirmek için "Yeni anahtar kelimeler bul ve arama hacmi verileri al" bölümünü açmanız ve hedeflediğiniz anahtar kelimenizi "Ürün veya hizmet" sekmesine eklemeniz gerekir. Son olarak, "Fikir alın" düğmesini tıklayın. Sonuç olarak, alakalı anahtar kelimelerin bir listesini alacaksınız. Bununla birlikte, Reklam grubu fikirleri yerine Anahtar Kelime fikirleri ile arama yaptığınızdan emin olmalısınız.

Google Anahtar Kelime Planlayıcı, alakalı anahtar kelimeler için aylık ortalama arama yapmanızı sağlar. Amazon'da gerçek bir arama hacmi, GKP'de elde edilecek verilerden farklı olabilir. Bununla birlikte, bu veriler nispeten aynı olacak ve Amazon'da en fazla trafik kazanacak anahtar kelimeleri belirlemenize yardımcı olacak.

Semalt Sorular ve Yanıtlar sayfasında bulabileceğiniz diğer Amazon anahtar kelime araştırma araçlarının ayrıntılı bir açıklaması.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport