Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Bestaat er zoiets als slechte SEO-informatie?

Jullie hebben waarschijnlijk allemaal te maken gehad met de enorme hoeveelheid content over zoekmachine-optimalisatie op internet. Als u op zijn minst een beetje ervaring hebt op dit gebied, kunt u een onderscheid maken tussen kwalitatieve SEO-tips en advies (zoals MOZ, Semalt of Search Engine Journal bieden) en nutteloze en soms soms onjuiste informatie over optimalisatieprocedures door niet-professionals. Als u echter een nieuwkomer bent op het gebied van digitale marketing, kunnen sommige kwaliteitsartikelen een beetje verwarrend voor u zijn en zelfs uw Google-ranglijst vernietigen. In deze korte handleiding zal ik u enkele ideeën geven over de volledig verkeerde SEO-tips die u moet vermijden om uw online bedrijf voorspoedig te maken.

seo information

Definitie van slechte SEO-informatie

Als u zich afvraagt wat een slechte SEO-inhoud is, raad ik u aan deze alinea zorgvuldig te lezen. Slechte SEO-inhoud is ALLES over verouderd, nutteloos en buiten de grenzen van informatie over zoekmachine-normen. Het is gemakkelijk om slechte SEO-inhoud te onderscheiden, omdat deze meestal begint met woorden "hoe ik mijn website SEO op een dag verbeter...". Vaak bevatten dergelijke artikelen een bepaalde promotionele subtekst. Black-hat SEO-specialisten genereren dergelijke ongelooflijke verhalen om hun diensten te promoten. Ik raad u aan dit soort artikelen niet te lezen omdat ze geen waardevolle informatie bevatten. Bovendien riskeer je om je website-ranglijst te verwoesten door Black-Hat SEO-tips te volgen. Dus laten we bespreken welk optimalisatieadvies we moeten vermijden om onze site-reputatie niet te schaden.

  •  Keyword stuffing 

Een van de meest gebruikte verouderde SEO-adviezen is keyword stuffing. Naarmate Google elke dag slimmer wordt, gaat dit soort optimalisatie gewoon door. Tegenwoordig moet u uw inhoud voor websitebezoekers maken, niet voor zoekrobots. Bovendien kunnen Google-bots ook uw inhoudkwaliteit evalueren en het aantal zoekwoorden tellen. Als u meer dan vijf zoekwoorden per pagina heeft, riskeert u Google-sancties. Bovendien is een gevulde inhoud niet leesbaar en kan deze niet nuttig zijn voor gebruikers omdat deze alleen is gemaakt voor reclamedoeleinden. In plaats van uw inhoud te vullen met zoekwoorden, moet u de meest relevante sleutelwoorden voor verkeersvolumes selecteren en invoegen in uw titels, beschrijvingen, openingsparagrafen, ALT's en slechts enkele keren in de tekst.

seo problems

  •  Dubbele inhoud 

Sommige zogenaamde SEO-specialisten schrijven dat er geen bedreiging is in dubbele inhoud. Het is echter een verkeerd oordeel. Door dubbele inhoud te publiceren, manipuleer je zoekmachines die hen verleiden om de dingen te zien zoals jij dat wilt in plaats van hoe ze werkelijk zijn. Niet-originele inhoud kan dus leiden tot een daling van uw website. Er is een relatief klein percentage dat u Google-sancties voor dubbele inhoud kunt ontvangen. U verbetert de online aanwezigheid van uw site echter niet echt door inhoud te kopiëren die geplakt is, omdat Google al dezelfde inhoud in zijn index heeft. Als u dubbele inhoud op uw site nodig heeft vanwege dezelfde bedrijfsbehoeften, moet u deze inhoud "niet indexeren en niet volgen" om negatieve resultaten te voorkomen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport