Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Wat is het belangrijkste doel van een SEO van een bedrijf dat zich bezighoudt met kleine bedrijven?

Vandaag zullen we SEO beschouwen als een marketingtactiek specifiek voor kleine bedrijven. Ik zal alles wat ik geleerd heb met tientallen SEO-projecten voor kleine bedrijven delen. Mijn doel is om u te wapenen met de kennis om goed doordachte beslissingen te nemen bij het implementeren van een SEO-strategie. Dus, dichterbij het punt.

seo of a company

Focus on What Really Matters

De waarheid is dat SEO voor kleine bedrijven niet zo moeilijk is als in eerste instantie lijkt. U kunt uw Google-ranglijst aanzienlijk verbeteren en meer bezoekers naar uw site trekken door u te concentreren op vier belangrijke dingen: relevante inhoud genereren, juiste zoekwoorden selecteren, on-site optimalisatie uitvoeren en backlinks opbouwen. Laten we elk van deze essentiële SEO-functies nader bekijken.

Vier componenten van een succesvolle SEO-campagne voor kleine bedrijven:

Keyword Selection

Deze is een startpunt van het SEO-proces voor kleine bedrijven. Het is uw doel om sleutelzinnen te selecteren die relevant zijn voor uw bedrijf. Denk aan de termen die mensen typen in het zoekvak bij het maken van een zoekopdracht. Probeer de zoekwoorden te kiezen die niet te concurrerend zijn voor uw budget. De beste optie is om jezelf te beperken tot ongeveer vijf om mee te beginnen. Hierdoor is de kans groter dat u met een klein budget goede resultaten behaalt.

Content Creation

Zodra u klaar bent met zoekwoorden, maakt u een individuele pagina met inhoud voor elke term. Vergeet niet dat de inhoud die u genereert, moet voldoen aan de behoeften van uw doelgroep. Probeer uw inhoud beter te maken dan die welke al op de eerste pagina staat voor de door u gekozen zoekwoorden.

Optimalisatie ter plaatse

De volgende stap is om het trefwoord voor elke pagina toe te voegen aan de URL van de pagina, de metabeschrijving, de paginatitel en de header-tag. Het toevoegen van zoekwoorden op die plaatsen is het belangrijkste om te doen, omdat dit het meest significante effect heeft op uw ranglijst.

Bereikbaarheid back-upkwaliteit

Het genereren van waardevolle inhoud en het op de juiste manier optimaliseren hiervan is slechts de helft van de strijd. De andere helft heeft alles te maken met het aantal backlinks van kwaliteit dat uw site heeft. Als u bovenaan het zoeknetwerk van Google wilt rangschikken, moet uw website meer relevante backlinks van betere kwaliteit hebben dan de bronnen die momenteel worden vermeld op de eerste pagina voor dat zoekwoord.

Het repliceren van de backlinks die die sites al op de eerste Google-pagina hebben, is een uitstekende plaats om te beginnen. Ontdek welke bronnen naar hen linken en vraag of ze ook naar uw site zullen linken. Een ander goed idee is om partners, klanten of vrienden te vragen om naar uw site te linken. Dit kan u helpen relaties op te bouwen met gerenommeerde bedrijven en populaire bloggers waarvan de websites relevant zijn voor de uwe.

seo for small business

Conclusie

Je moet begrijpen dat SEO tijd kost. Google crediteert de backlinks die u gedurende weken verkrijgt mogelijk niet. Echter, vroeg of laat zullen uw ranglijsten verbeteren en krijgt u meer bezoekers naar uw bedrijfswebsite.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport