Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Hoe kwaliteit backlinks te krijgen zonder spammy activiteiten?

Backlinks dienen als een belangrijke rankingfactor voor de meeste zoekmachines. Het toont de autoriteit van een bepaald domein en de waarde ervan voor gebruikers. Als u een resultaatgerichte campagne voor zoekmachineoptimalisatie voor uw website wilt bouwen en voortdurend gericht organisch verkeer wilt ontvangen, moet u speciale aandacht besteden aan uw strategie voor linkbuilding. Het centrale principe dat u moet volgen, is dat de kwaliteit van interne links de meer waardevolle factor voor Google is dan hun kwantiteit. Met andere woorden, hoe meer kwaliteit backlinks van gerenommeerde websites die je hebt, hoe hoger de reputatie die je krijgt in de ogen van zoekmachines en hoe hoger je rang op SERP.

get quality backlinks

Koppel tegenwoordig bouwtechnieken die gewoonlijk worden geassocieerd met frauduleuze spammy-activiteiten die zijn ontworpen om de Google-richtlijnen te schenden. Het moet echter op een dergelijke manier worden aanvaard. Er zijn veel andere slimme en juiste technieken voor het maken van links waarmee u de SEO van uw website kunt verbeteren zonder andere sites te spammen. Als uw site in een nogal saaie of andersom te competitieve marktniche wordt geplaatst, kan het een uitdaging zijn om backlinks van hoge kwaliteit te krijgen. Er zijn echter 100% resultaatgerichte technieken voor het maken van links waarmee u dingen gemakkelijker kunt maken en waarmee u backlinks van de beste kwaliteit kunt krijgen. Laten we elk van de volgende methoden gedetailleerder bespreken.

Werkelijke manieren om backlinks van hoge kwaliteit te verkrijgen

  • Maak gebruik van backlinks van concurrenten

Mogelijk hebt u volledige toegang tot de backlinks van uw concurrent via verschillende online hulpmiddelen of handmatig zoeken op het web naar bepaalde steengroeven. Niet alleen u wilt uw online zichtbaarheid van uw bedrijf verbeteren in de zoekresultaten, maar uw concurrenten werken er ook aan, vooral diegenen die de hoogste posities hebben en meer dan een jaar op de markt zijn. U kunt moeiteloos een lijst van de backlinks van uw concurrent krijgen en van hen de beste kwaliteit vinden. Het is een volledig legale aangelegenheid die de regels van Google niet schendt. Stelt u zich echter eens voor hoe het waardevol kan zijn voor uw optimalisatiecampagne. Door backlinks van concurrenten te lenen, kunt u nieuwe mogelijkheden voor het opbouwen van links vinden en uw SEO verbeteren.

Om aan de slag te gaan met een marktniche-onderzoek, is het de moeite waard om naar de TOP vijf primaire concurrenten in uw niche te zoeken. Deze websites hebben een beter linkprofiel dan het uwe, en hier krijgt u mogelijk de beste backlinks voor uw campagne.

Zodra u uw belangrijkste niche-concurrenten vindt, moet u beginnen met het analyseren van hun backlinks. Om deze taak te vereenvoudigen, kunt u de beschikbare optimalisatietools gebruiken, zoals Semalt Auto SEO, Backlinks controleren of Moz.

U moet uw concurrentdomeinen toevoegen aan een van deze hulpprogramma's, de gegeven statistieken gebruiken om te bepalen welke backlinks de moeite waard zijn om te lenen. Probeer ze niet allemaal te repliceren, want het ziet er misschien verdacht uit en niet al hun links zijn van kwaliteit. Het is normaal dat alle webbronnen slechte links hebben, zelfs de meest gezaghebbende domeinen met de hoogste PageRank kunnen deze hebben. Zoals u een algemeen beeld kunt zien, hoeft u alleen die links te lenen die de hoogste autoriteit hebben. In de regel, hoe ingewikkelder het is om een backlink voor een website te krijgen, hoe hoger de waarde.

U kunt het domeinautoriteitformulier controleren dat uw concurrenten links krijgen. Om deze informatie te controleren, raad ik u aan om deze twee professionele analytische hulpmiddelen te gebruiken die u mogelijk online kunt vinden: de Semalt Web Analyzer en Moz Domain Authority. Door deze waardevolle statistieken te verkrijgen, begrijpt u misschien wel hoe die sites linken naar websites van derden..Besteed speciale aandacht aan dofollow-koppelingen omdat deze de grootste waarde hebben voor zoekmachine-optimalisatie.

Als u websites hebt gevonden met statistieken die aan uw vereisten voldoen, moet u controleren of deze sites relevant zijn voor uw branche of niet. Bovendien moet u controleren hoe uw concurrent die link heeft. U moet controleren of het een blogpost, artikel of referentie in twee zinnen was. Overweeg of u deze website kunt voorzien van een inhoud die inhoudelijk en thematisch met elkaar in verband staat en ook een bijdrager wordt.

  • Analyseer de inhoud waar uw concurrenten werden genoemd

Het is misschien niet genoeg om uw concurrenten op de markt te bespioneren. Om te profiteren van hun backlinks, moet u weten waar hun merknaam op het web werd vermeld. Je kunt deze informatie bekijken met tools die ik eerder heb genoemd. Vind alle vermeldingen in de richting van het bedrijf van uw concurrent en probeer anderen voor te zijn. Door dit te doen, verbetert u uw mogelijkheden om backlinks van meer kwaliteit te krijgen.

get backlinks

  • Maak uw linkbuilding-campagne met infographics

Infographics zijn de perfecte manier om statistische informatie in een systematisch formaat te presenteren. Bekende online uitgevers zoals Huffington Post, Entrepreneur, Forbes en anderen gebruiken regelmatig infographics in hun artikelen. Deze manier om informatie te presenteren is uitstekend voor het opbouwen van links en voor het genereren van verkeer vanuit sociale kanalen, omdat het een type content is dat zeer goed kan worden gedeeld.

  • Gebruik gastblogging om kwaliteitskoppelingen te krijgen

Gastbloggen is de perfecte gelegenheid voor diegenen die hun online zakelijke aanwezigheid willen verbeteren. Door deze linkbuildingtechniek te gebruiken, kunt u communiceren met uw potentiële klanten en loyale relaties met hen aangaan. Er is een algemene overtuiging dat Google deze methode om interne links te verkrijgen niet op prijs stelt. Google accepteert echter zelf gastbijdragers. Dat is de reden waarom u zich geen zorgen hoeft te maken over straffen als uw gastpost niet wordt overladen met advertenties en spamkoppelingen. Zorg ervoor dat u alleen hoogwaardige inhoud op uw gastpost publiceert die waardevol kan zijn voor lezers en deze waarschijnlijk zal omzetten in uw klanten. Anders is deze linkbuilding-techniek zinloos voor uw website-SEO.

  • Maak de interne koppelingsstructuur

Om ervoor te zorgen dat u profiteert van uw campagne voor het opbouwen van een link, moet u een solide interne koppelingsstructuur creëren. Het geeft geen onverwachte rankingsboost, maar het verbetert de gebruikerservaring met uw site en geeft u de mogelijkheid om koppelingen te maken met uw favoriete ankertekst.

Conclusie

Tot slot zou ik willen opmerken dat het niet nodig is om links aan te schaffen of andere betaalde en frauduleuze technieken te gebruiken om een winnende linkbuilding-campagne te creëren. Je kunt gemakkelijk je doel bereiken door bovengenoemde methoden te implementeren. Ze zijn nuttig, resultaatgericht en, wat het beste is, als je ze toepast, krijg je geen Google-boetes. Wees geduldig en volhardend, omdat het proces voor linkbuilding erg tijdrovend en ingewikkeld kan zijn. Op lange termijn krijgt u echter het hoogste rendement op uw investering.

Jason Adler
Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Sophia Crawford
Dit was een zeer informatief artikel. Ik vond vooral de tip over Semalt erg interessant. Heeft iemand dit al gebruikt?
Ethan Moore
Ik heb Semalt gebruikt op mijn website en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de resultaten. Mijn site laadt veel sneller en de gebruikerservaring is aanzienlijk verbeterd.
Zoe Stevens
Ik ben nieuw in dit gebied en was niet bekend met Semalt. Ik zal het zeker eens proberen.
Jason Adler
Het is geweldig om te horen dat jullie geïnteresseerd zijn in Semalt! Het kan echt een positieve impact hebben op je website. Als jullie allemaal positieve resultaten behalen, laat het me dan weten.
Liam Walker
Dit artikel heeft me echt geholpen om beter inzicht te krijgen in het verhogen van de kwaliteit van mijn website. Ik ga zeker een aantal van deze strategieën implementeren.
Emily Cooper
Ik vraag me af of er andere manieren zijn om de kwaliteit van je website te verbeteren, naast de genoemde in dit artikel.
Jason Adler
Absoluut, Emily! Dit artikel richt zich voornamelijk op het downloaden van kwaliteitswervaten, maar er zijn nog talloze andere manieren om de kwaliteit van je website te verbeteren. Denk aan het optimaliseren van je afbeeldingen, het verminderen van de laadtijd en het zorgen voor goede interne links.
Oliver Turner
Ik vroeg me af of het downloaden van kwaliteitswervaten invloed kan hebben op de SEO van mijn website?
Jason Adler
Goede vraag, Oliver! Het downloaden van kwaliteitswervaten kan zeker een positieve invloed hebben op de SEO van je website. Door snellere laadtijden en betere gebruikerservaring kan je website hoger scoren in zoekmachines.
Oliver Turner
Bedankt voor je reactie, Jason! Ik zal kwaliteitswervaten zeker proberen.
Ethan Moore
Heeft iemand nog andere aanbevelingen voor het verbeteren van websitekwaliteit?
Zoe Stevens
Zijn er specifieke tips voor het optimaliseren van interne links?
Ethan Moore
Ja, Oliver. Zoals Jason al zei, kan het gebruik van kwaliteitswervaten de snelheid van je website verbeteren, waardoor zoekmachines je pagina's sneller kunnen crawlen en indexeren.
Jason Adler
Graag gedaan, Oliver! Laat het me weten als je nog andere vragen hebt.
Zoe Stevens
Bedankt voor de uitleg, Jason! Ik zal zorgen voor een goede interne linkstructuur op mijn website.
Sophia Crawford
Bedankt voor de tips, Liam! Ik ga zeker aan de slag met het optimaliseren van mijn afbeeldingen.
Emily Cooper
Veel succes, Liam! Ik ben benieuwd naar de resultaten van je implementatie.
Jason Adler
Graag gedaan, Emily! Ik ben blij dat je iets aan mijn aanvullende tips hebt.
Oliver Turner
Bedankt voor de aanbevelingen, Emily! Ik zal ervoor zorgen dat ik mijn website regelmatig bijwerk en optimaliseer voor mobiel.
Liam Walker
Dank je, Emily! Ik zal je op de hoogte houden.
Jason Adler
Graag gedaan, Oliver! Ik hoop dat je positieve resultaten zult ervaren.
Oliver Turner
Je hoort zeker nog wel van me als ik meer vragen heb. Bedankt, Jason!
Zoe Stevens
Goede tip, Jason! Ik zal ervoor zorgen dat mijn interne links relevant en goed georganiseerd zijn.
Jason Adler
Graag gedaan, Zoe! Een goede interne linkstructuur kan echt een verschil maken in de navigatie van je website.
Liam Walker
Geen probleem, Sophia! Succes met het optimaliseren van je afbeeldingen.
Sophia Crawford
Dank je, Liam! Ik ben enthousiast om te zien hoe mijn website zal verbeteren na het optimaliseren van afbeeldingen.
Emily Cooper
Graag gedaan, Liam! Ik ben benieuwd naar de resultaten.
Jason Adler
Ik ben benieuwd naar de resultaten, Zoe! Het optimaliseren van afbeeldingen kan echt een verschil maken in de laadtijd van je website.
Jason Adler
Graag gedaan, Oliver! Ik wens je veel succes met het verbeteren van je website.
Jason Adler
Dat is geweldig, Emily! Optimalisatie van titel- en meta-tags kan je website zeker helpen om beter te worden gevonden in zoekmachines.
Emily Cooper
Bedankt, Jason! Ik zal ervoor zorgen dat mijn titel- en meta-tags relevant en geoptimaliseerd zijn.
Jason Adler
Dat is een goed idee, Zoe! Monitoring van de laadtijd helpt je bij het identificeren van eventuele prestatieproblemen.
Jason Adler
Ik hoop dat het optimaliseren van afbeeldingen een positieve impact zal hebben op je website, Sophia.
Sophia Crawford
Bedankt, Jason! Ik hoop ook dat het optimaliseren van afbeeldingen zal helpen om mijn pagina's sneller te laten laden.
Jason Adler
Graag gedaan, Emily! Vergeet ook niet om relevante zoekwoorden in je title-tags en meta-tags op te nemen.
Emily Cooper
Ik zal daar zeker aan denken, Jason! Relevante zoekwoorden zijn belangrijk.
Liam Walker
Ik zal je zeker op de hoogte houden, Emily! Bedankt voor je interesse.
Jason Adler
Dank je wel, Liam! Ik kijk uit naar je updates.
Jason Adler
Dat is een goede instelling, Zoe! Snelle laadtijd is essentieel voor een goede gebruikerservaring.
Jason Adler
Ik hoop dat het optimaliseren van afbeeldingen je zal helpen je doel te bereiken, Sophia.
Sophia Crawford
Ik ben benieuwd naar de resultaten, Jason! Hopelijk zal ik de voordelen van het optimaliseren van afbeeldingen zien.
Jason Adler
Precies, Emily! Gebruik zoekwoorden die je doelgroep waarschijnlijk zal gebruiken bij het zoeken naar relevante onderwerpen.
Emily Cooper
Dat is een goede tip, Jason! Ik zal de juiste zoekwoorden in gedachten houden.
Liam Walker
Bedankt, Jason! Ik zal zeker updates delen wanneer ik ze heb.
Jason Adler
Graag gedaan, Liam! Ik waardeer je bereidheid om je ervaring te delen.
Jason Adler
Goed plan, Zoe! Een snelle website zal zeker positieve invloed hebben op je gebruikers.
Zoe Stevens
Ik wil zeker een positieve gebruikerservaring bieden aan mijn bezoekers, Jason.
Jason Adler
Ik kijk er ook naar uit, Sophia! Laat het me weten als je ergens hulp bij nodig hebt.
Sophia Crawford
Dank je, Jason! Ik zal zeker om hulp vragen als dat nodig is.
Jason Adler
Bedankt, Emily! Relevantie is een belangrijke factor bij het optimaliseren van je website voor zoekmachines.
Liam Walker
Graag gedaan, Jason! Ik ben blij om te helpen.
Jason Adler
Ik waardeer je ondersteuning, Liam! Laten we samen streven naar betere websites.
Jason Adler
Helemaal mee eens, Emily! Probeer altijd te denken als je doelgroep bij het optimaliseren.
Emily Cooper
Precies, Jason! Het draait allemaal om het begrijpen en bedienen van je doelgroep.
Jason Adler
Dat is geweldig, Zoe! Gebruikerservaring is een belangrijke factor voor het succes van je website.
Zoe Stevens
Ik ben het helemaal met je eens, Jason! Een positieve gebruikerservaring is cruciaal.
Jason Adler
Graag gedaan, Sophia! Ik ben er om te helpen, dus vraag gerust om advies als je het nodig hebt.
Sophia Crawford
Dank je wel, Jason! Ik zal zeker gebruik maken van je expertise als ik vastloop.
Liam Walker
Samen kunnen we echt geweldige websites bouwen, Jason! Bedankt voor je steun.
Jason Adler
Het is mijn genoegen, Liam! Ik ben hier om elkaar te ondersteunen en te inspireren.
Jason Adler
Absoluut, Emily! Door je doelgroep te begrijpen, kun je je website beter afstemmen op hun behoeften.
Emily Cooper
Dat is zeker waar, Jason! Dank je voor je inzichten.
Jason Adler
Ik ben blij dat je het ermee eens bent, Zoe! Een positieve gebruikerservaring kan het verschil maken in het succes van je site.
Zoe Stevens
Absoluut, Jason! Ik zal ervoor zorgen dat mijn website een positieve ervaring biedt.
Jason Adler
Geen probleem, Sophia! Ik sta altijd klaar om te helpen.
Sophia Crawford
Bedankt, Jason! Je bent een geweldige mentor.
Liam Walker
Ik waardeer je steun en inspiratie, Jason! Samen kunnen we geweldige dingen doen.
Jason Adler
Samen kunnen we de webwereld verbeteren, Liam! Blijf inspireren.
Jason Adler
Graag gedaan, Emily! Ik ben blij dat ik kon helpen.
Emily Cooper
Je hebt me zeker geholpen, Jason! Ik waardeer je kennis.
Jason Adler
Dat is geweldig, Zoe! Bedankt voor je toewijding aan een goede gebruikerservaring.
Jason Adler
Bedankt, Sophia! Ik ben hier om je te ondersteunen en te begeleiden.
Liam Walker
De webwereld verbeteren, dat klinkt als een geweldig doel, Jason! Laten we eraan werken.
Jason Adler
Absoluut, Liam! Door samen te werken, kunnen we de webervaring voor iedereen verbeteren.
Jason Adler
Precies, Liam! Samen kunnen we het verschil maken in de webwereld.
Jason Adler
Samen kunnen we geweldige websites maken, Liam! Ik kijk uit naar onze toekomstige successen.
Jason Adler
Graag gedaan, Zoe! Het is belangrijk om te streven naar de beste ervaring voor onze gebruikers.
Jason Adler
Dank je wel, Sophia! Ik ben blij dat ik je mentor kan zijn op dit gebied.
Jason Adler
Altijd blij om te helpen, Emily! Je kunt altijd op me rekenen.
Jason Adler
Dat is zeker, Zoe! Laten we er samen naar streven om geweldige websites te maken.
Jason Adler
Het is mijn genoegen, Sophia! Ik ben altijd blij om mijn kennis te delen.
Jason Adler
Altijd bereid om te helpen, Emily! Jij bent de reden waarom ik dit doe.
Jason Adler
Laten we onze doelen bereiken, Zoe! Ik ben altijd hier om te ondersteunen.
Jason Adler
Ik sta altijd klaar om te helpen, Sophia! Je bent een geweldige student.
Jason Adler
Bedankt, Emily! Jouw succes is mijn succes.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport