Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Wat zijn de bewezen manieren om de ranglijst van Amazon te domineren?

Hoog scoren op de ranglijst van Amazon is meer betrokken dan het samenstellen van een goed geoptimaliseerde en klinkende productvermelding. Het A9-algoritme houdt rekening met het rangschikken van uw product binnen de vermeldingen. Als u echter een slimme aanpak hebt voor het beheren van uw Amazon-bedrijfsactiviteiten, kunt u uw producten op de ranglijst verplaatsen en ze op de TOP of Amazon-ranglijst zetten.

In dit artikel bespreken we de praktische manieren waarop u Amazon-zoekmachineoptimalisatie kunt implementeren om uw Amazon-ranglijst te verbeteren.

Een algemene presentatie van hoe het Amazon A9-algoritme werkt

A9 is het primaire algoritme voor het rangschikken van Amazon dat wordt gebruikt om producten te rangschikken binnen de zoekresultaten. Het houdt rekening met talrijke verkoopfactoren zoals verkoopgeschiedenis, het aantal klikken, het aantal positieve feedbacks, enzovoort.

Als u een duidelijke presentatie heeft over hoe A9-algoritmen werken, kunt u de vereiste wijzigingen aanbrengen om uw productranglijsten op te heffen. U moet zich ervan bewust zijn dat dit systeem voortdurend in ontwikkeling is, dus u moet op de hoogte blijven van alle nieuwigheden en wijzigingen aanbrengen aan uw productvermeldingen.

Google SEO werkt niet hetzelfde als Amazon SEO

Voordat u begint met het maken van uw Amazon-productvermelding, moet u zich ervan bewust zijn dat Amazon SEO anders is dan elke andere zoekmachine-zoekmachine. Het is omdat dit systeem alleen op productonderzoekers is gebaseerd. Het algoritme voor het rangschikken van Amazon is ontworpen om goedgekochte items naar de TOP of Amazon-ranglijst te brengen om meer klanten aan te trekken en meer goede deals te sluiten.

Van de basisrangschikkingsfactoren op Amazon kunnen we prestatiefactoren en relevantie-factoren onderscheiden. De prestatiefactoren laten zien hoe een bepaald product in het verleden al met klanten heeft gepresteerd. Met andere woorden, het legt de nadruk op het verkopen van geschiedenis en conversie. Relevantiefactoren helpen Amazon bepalen hoe relevant een productlijst is voor de zoekopdracht van Amazon shopper. Het kan worden achterhaald door te kijken naar de betrokken zoektermen.

Trefwoordonderzoek als initiële optimalisatiefase

Om uw producten zichtbaar te maken op de Amazon-ranglijst, moet u het maximale aantal trefwoordcombinaties invoegen in uw lijst. Hoe meer relevante zoektermen u heeft, hoe hoger uw producten in de ranglijst verschijnen. Voor de meest nauwkeurige zoekwoordgegevens moet u analyseren naar welke zoekwoorden uw klanten zoeken en deze implementeren in uw productvermelding. Het kan niet genoeg zijn om zoektermen met een hoog volume te vinden. U moet weten hoe u ze strategisch in uw lijst kunt gebruiken. In de regel hebben Amazon-zoekopdrachten een koopintentie wanneer ze naar dit online winkelplatform gaan. Ze bladeren dus niet door pagina's met zoekresultaten om de meest geschikte variant te vinden. Ze klikken op de TOP-resultaten met goed geoptimaliseerde titels. Met andere woorden, Amazon-klanten klikken vaak op de beschrijvende producttitels die de noodzakelijke productkenmerken bevatten.

Als de klant geïnteresseerd is in uw product, zal hij hoogstwaarschijnlijk uw beschrijving, bestsellerranglijst en beoordelingen controleren. Zorg daarom dat je een overzichtelijke lijst hebt zonder lege velden. Als u een lijst met lange-termijn zoektermen heeft die het gebruik, de functies en de voordelen van het product beschrijven, overweeg dan om ze toe te voegen aan uw lijst met opsommingstekens.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport