Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Amazon kelime aramasında görünür olma

Amazon trend platformu yüksek rekabet ve fiyat savaşları ile ayırt edilir. Zayıf liste, düşük kaliteli ürünler ve aceleci pazarlama kampanyanız varsa burada başarılı olamazsınız. Satın Alma Kutusu'nu kazanmak veya kazançlı bir fark yaratmak istiyorsanız, yalnızca bir yerde kalabilmeniz için çalıştığınız kadar zorlayabileceğiniz bir şey yapabilirsiniz.

Bu yazıda Amazon Kelime Aramasında ürünlerinizin görünürlüğünü artırmak için girişlerinizi optimize ederek ciddi Amazon rekabetinin önüne geçebileceğiniz teknikleri tartışacağız. Bu bilgiler, kendi markalı ürünlerini satan üreticiler için özellikle önemlidir.

Amazon rekabetinin en üstünde kalmak için ipuçları

  • Ayrıntılı ürün adları oluşturun

Ürün adı optimizasyonunuza özellikle dikkat etmeniz gerekir. Amazon, kitabınızdaki her kelimeyi derecelendirir; bu nedenle, başlıkta daha alakalı arama terimleri yerleştirildiğinde, Amazon arama sonuçları sayfasında o derece yüksek sıralamaya başlarsınız. Tanımlayıcı ürün başlıkları, ürününüzün mümkün olduğunca çok arama sonucu görüntülemesini sağlayabilir. Markanızın ve ürün açıklaması, ürün çizgisi, malzeme, renk, boyut ve miktar gibi başlığınıza tüm önemli ayrıntıları eklediğinizden emin olun. Burada potansiyel müşterinizi ürününüze yönlendirebilecek kelimeleri bulmanız gerekir. Ayrıca, başlığınızı hazırlarken müşteri ihtiyacınızı göz önünde bulundurun. Sana büyük harfler kullanmaktan kaçının onlar size hiç yardım etmeyecekler.

  • Mümkün olduğunca çok hedefli anahtar kelime ekle

Google Anahtar Kelime Planlayıcı, Semalt Amazon SEO veya AMZ Anahtar Kelime Planlayıcı gibi çeşitli profesyonel araştırma araçlarını kullanarak kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yapın. Hedeflenen arama terimlerinin bir listesini aldıktan sonra, bunları girişinize ekleyin. Ancak, bu hedef kelimelerin sizi daha fazla fayda sağlayacağı yerleri düşünün. Harika arama terimlerinin olması, görünürlüğün mükemmel olmasını sağlar ve daha sonra, daha fazla satış ile sonuçlanmasını sağlar. Amazon, her bir ürün için 250 karaktere kadar anahtar kelime eklemenize izin verir. Fırsatınızı kaybetmeyin ve hepsini kullanmayın. Ve son olarak, daima, alıcılarınıza en olasılıkla ihtiyaç duydukları bilgileri sağlayanlarını düşünün.

  • Ürün görüntülerinin kalitesini geliştirin

Kaliteli ürün resimleri, Amazon listenizde ZORUNLU dur. Resimleriniz yüksek kalitede ise, müşterilerinizin satın alma kararlarını vermelerine yardımcı olurlar. Ürün görüntülerinin kalitesi ve boyutu ile ilgili tüm Amazon politikalarını izlediğinizden emin olun. Resimsiz Amazon ürün sayfaları işe yaramaz.

  • Rekabetçi ol ve rekabeti bil

Nişinizdeki son eğilimlerin farkında olmalısınız. Rakip faaliyetlerinizi, kullandıkları pazarlamanın türünü ve fiyatlandırmasını her zaman bir adım öne almanız gerekir. Unutmayın, Amazon'da mükemmel bir şekilde çalışsanız bile, bu şekilde sonsuza dek kalacağı anlamına gelmez. Bu nedenle, giriş iyileştirme üzerinde çalışmaya devam edin ve müşterilerinize en iyi kalitede ürünler ve müşteri destek hizmetleri sunun. Kârlı kalabilmek için, bulunduğunuz pazarda daima evrim geçirmeden durmalısınız.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport