Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Küçük işletme SEO: en yaygın arama motoru optimizasyonu teknikleri nelerdir?

En yaygın olarak, küçük işletmeler SEO, bölgesel (başka şekilde, yerel) düzeydeki çevrimiçi iş büyümesi için gerekli olan arama motoru optimizasyon tekniklerine işaret etmektedir. Çevrimiçi varlığınızı iyileştirmek için yerel SEO ve arama motoru optimizasyonu teknikleri düşünüldüğünde, doğru anahtar kelime araştırması, kalite bağlantı kurma, içerik pazarlama ve SMM (sosyal medya pazarlama) ile ilgili olarak uygun bir web sitesi mimarisi oluşturma gibi aşağıdaki temel alanları kapsar. Aşağıda, her biri için birer birer kısa bir açıklama yapacağım. 

seo search engine optimization techniques

Yerinde Arama Optimizasyonu

Yerel SEO için yerinde optimizasyon çalışmaları, arama motoru optimizasyon teknikleriyle İnternet trafiğini artırıp daha fazla potansiyel müşteriyi toplar ve Sonuçta satışları artırmak. Temel olarak, yerinde SEO, standart sayfa içeriğinden başlayarak doğrudan web sayfalarınızda barındırılan her şeyle görüntüler ve videolar gibi görsel multimedya içeriği ile ilgilenmektedir.

 Dışarıdan Arama Optimizasyonu 

Dışarıdan SEO ve en iyi arama motoru optimizasyon teknikleri, özellikle küçük işletmeler için çevrimiçi dizinleri ve şirketlerin listeleri aboneliğini kapsar. Dizin listeleri ve aboneliklerin yanı sıra, genelde endüstrinin etkilenenleriyle ve diğer kullanıcıların geri bağlantı amaçları için iletişim kurması için gereken tüm şeyleri içerir.

 Web Sitesi Yapısı 

Her şeyden önce, uygun bir web sitesi yapısı kurmak, genel düzeyde SEO ve arama motoru optimizasyonu tekniklerinin temel dayanağıdır. Sitenizin her bölümü için doğru mantıksal yapıyı şekillendirme - ana sayfanızdan başlayarak, ürünlerinizle veya hizmetlerinizle ilgili sayfalarınızı şirketinizin destekleyici bloguna başlayın. Bununla birlikte, web sitenizin yapısının ana araştırma hedefi olan anahtar kelime araştırmasıyla birlikte ele alınması gerektiğini unutmayın. Yani burada, web sitenizin yapısında, potansiyel müşterilerinizin çevrimiçi arama için kullanması muhtemel en alakalı anahtar kelimeleri ve anahtar cümleleri göz önünde bulundurarak çalışmaya başlamanız gerekecek. Bu şekilde, rekabet gücünü ve ticari sektörünüzle alakalı veya hedef pazar nişini dikkate alan doğru anahtar kelimeleri toplamanıza yardımcı olması için harika bir çevrimiçi araç olan Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanmanızı öneririm.

 İçerik Pazarlama 

Doğru bir içerik pazarlama stratejisi ele SERPs listesinde web sitenizin çevrimiçi promosyona önemli yararlar sağlayacaktır. Her şeyden önce, iyi optimize edilmiş ve sesli bir sayfa içeriği doğal olarak arama sonuçlarında daha üst sıraya yerleşecektir. İkincisi, doğru yapıldığında, web sitenizin daha üst sıralarda yer almaya değer en güvenilir lider olarak kurulmasına yardımcı olabilir. Ve üçüncü olarak, iyi korunmuş bir içerik pazarlama stratejisi, web sayfalarınızı, potansiyel henüz gelişmemiş olan müşterilerin izleyeceği değerli bilgilerin daha kaynaklı bir kaynağına dönüştürebilir.

seo techniquesBağlantı Bina

Bağlantı kurma süreci, web sitenizin içeriğini İnternet'in dört bir yanına dağıtmak için yaygın olarak uygulanmaktadır. Kalite bağlantıları ayrıca, her web sitesi sıralaması promosyonu için Google tarafından tanınan en güçlü sıralama sinyalleri arasında düşünülür. Daha kaliteli bağlarınıza sahip olmanız gereken tek şey konuya ya da yerel endüstri sektörüyle tamamen ilgili en etkili otoriteye sahip üçüncü taraf kaynaklarıyla ilgilenmektir. Bu şekilde, blog yayınlarınıza veya açılış sayfalarınızı yönlendiren kaliteli bağlantılar yoluyla gelişmiş dönüşümlerle birlikte trafikte büyük bir artış elde edersiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport